C Programlamaya Nereden Başlamalı
-
Arkadaşlar C programlamaya başlayacağım. Php vs. Alt yapıp var . Hayatimda hiç C adına bişey yapmadım.
Kendimi Objective C ye hazırlamak için C başlangıcı yapmayı düşünüyorum. Nereden Nasil ne şekilde başlamalıyım.
Hiç bilmeyen adam için konuşuyoruz. Unutmayın. -
Bu alanda Türkçe iki kaynak var:
1-) Deitel
2-) Kaan Aslan A an z ye c klavuzu.
1. kitabı bitirdiğinde bir çok şeyi temelden öğrenmiş olursun. obj c yi bilmiyorum ama c nin temeli deiteli bitirmiş biri olarak, deiteldir bana göre.
2. kitabın 100 sayfasına dayanabildim. Teknik terimler üzerinden gidiyor hemen hiç bir soru yok. Ama iyi diyenler vardı ben ilk başladığımda.
zeybekustasi tarafından 04/Mar/14 13:45 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbuldaysan
c dernegine egitime gidebilirsin.
-
zeybekustasi bunu yazdı
1-) Deitel
1. kitabı bitirdiğinde bir çok şeyi temelden öğrenmiş olursun. obj c yi bilmiyorum ama c nin temeli deiteli bitirmiş biri olarak, deiteldir bana göre.
2. kitabın 100 sayfasına dayanabildim. Teknik terimler üzerinden gidiyor hemen hiç bir soru yok. Ama iyi diyenler vardı ben ilk başladığımda.
Oke bir bakayım. Php için ne kadar güzel Abi türkçe sitesi var . Herşey var. Yok öyle bir online üniversite kuracak kimse bu işleri türkçeleştirecek v.s
-
scarletbeard bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
1-) Deitel
Oke bir bakayım. Php için ne kadar güzel Abi türkçe sitesi var . Herşey var. Yok öyle bir online üniversite kuracak kimse bu işleri türkçeleştirecek v.s
Varsa php için sende bana kaynak önerebilir misin :)
Forumda deitelin türkçe pdf inide verdiler. Fotokopisine bile 15 lira vermiştim ben :)
-
c programlama için:
http://www.tahribat.com/Forum-Deitel-And-Deitel-C-Ve-C-191364/
objective-c ve iOS için de şu kitaplara bir bak istersen:
Objective-C Programming - Aaron Hillegass & Mark Fenogli: (Bunu ben pek beğenmemiştim gerçi)
http://yadi.sk/d/ICKOAyVAJv82e
iOS 7 Programming Cookbook: (objective-c ögrendikten sonrası için)
http://yadi.sk/d/mL9F4ULvJv822
-
zeybekustasi bunu yazdıscarletbeard bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
1-) Deitel
Varsa php için sende bana kaynak önerebilir misin :)
Forumda deitelin türkçe pdf inide verdiler. Fotokopisine bile 15 lira vermiştim ben :)
Hacı php de ben bir sürü kitap aldim netten bir sürü şey indirdim ve inannırmısın sonunda şunu öğrendim tek adres. php.net manuel tr.
Her konu işlenmiş eksik yok. Ondan sonrasi sen netteki kodları inceleyeceksin. Hazır yazılmış kodlara bakacaksin ne yapmış etmiş. Bu.
-
demirci bunu yazdı
istanbuldaysan
Evet İstanbuldayım Dernek Adresi bumduur
www.csystem.org/
-
scarletbeard bunu yazdıdemirci bunu yazdı
istanbuldaysan
www.csystem.org/
evet hocam
pisman olmazsin
-
demirci bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıdemirci bunu yazdı
istanbuldaysan
www.csystem.org/
evet hocam
pisman olmazsin
ücretsizmidir ?
-
scarletbeard bunu yazdıdemirci bunu yazdıscarletbeard bunu yazdıdemirci bunu yazdı
istanbuldaysan
www.csystem.org/
evet hocam
pisman olmazsin
ücretsizmidir ?
ucretsiz degil, piyasaya gore uygunn ama
160 saati 1000 tl civari olmasi lazim