C# Projemin Exesine İcon Ekleyemiyorum.
-
yokmu başına gelen bi türk yahu...
-
yukarı :/
-
abi aynı makinede 2008-2010-2012'de aynıysa sana önerim, windows'ta yeni bi kullanıcı oluştur administrator olarak. visual studio'yu orda açıp dene. senin registry'de bi sorun var. belki böyle yer.
-
gencbeyin bunu yazdı
abi aynı makinede 2008-2010-2012'de aynıysa sana önerim, windows'ta yeni bi kullanıcı oluştur administrator olarak. visual studio'yu orda açıp dene. senin registry'de bi sorun var. belki böyle yer.
aynı hocam yahu :(
bide haftasonu formatlayıp deniycem olmadı böyle tam laptopun ekranına yumruğu soktuğumla arkasına geçmesi bir olucak o duruma geldim ondan sonra laptopa yanıcam bide :D
unchain tarafından 27/Mar/13 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
bi format çakayım ben belki windowsla alakalıdır ihtimal ihtimaldir :D
-
combofix yap :D
-
Format atayım dedim 20 kez attım cdler yüzünden :D Neyse bitti format 2012 yi kurdum vs 'nin ve hata düzeldi bi çözümü var mı bilmiyorum ama format attım tekrar kurdum düzeldi.
-
korayozrak bunu yazdı
Format atayım dedim 20 kez attım cdler yüzünden :D Neyse bitti format 2012 yi kurdum vs 'nin ve hata düzeldi bi çözümü var mı bilmiyorum ama format attım tekrar kurdum düzeldi.
Respect.
-
trampfd bunu yazdıkorayozrak bunu yazdı
Respect.
format bitti ve visual studio 2012 yi kurdum demek oluyor.
-
korayozrak bunu yazdıtrampfd bunu yazdıkorayozrak bunu yazdı
Respect.
format bitti ve visual studio 2012 yi kurdum demek oluyor.
İşte, noktalama işaretleri kullanmayınca aslında o dediğin anlama gelmemiş olabiliyor.
(bkz: oku baban gibi eşek olma)