C# Projemin Exesine İcon Ekleyemiyorum.
-
@koray, hocam bu sorun vs 2010 da da oluyor :) ama 2010 kurman daha iyi olur.. bilgisayarın yavaşsa sıkıntı olabilir..
@bosluk, hocam vs arada bir sorun çıkartıyor, normal şeyler bunlar, koskoca bir IDE den bahsediyoruz. Elbet sıkıntısı olacaktır :) Ben bi kaç kere
riskli bir durumla karşılaşmıştım, tüm arayüzler uçmuştu, ne ettiysem geri getiremedim, böyle durumlarla karşılaşmadan önce sık sık yedekleyin
projelerinizi..
-
unbalanced bunu yazdı
@koray, hocam bu sorun vs 2010 da da oluyor :) ama 2010 kurman daha iyi olur.. bilgisayarın yavaşsa sıkıntı olabilir..
@bosluk, hocam vs arada bir sorun çıkartıyor, normal şeyler bunlar, koskoca bir IDE den bahsediyoruz. Elbet sıkıntısı olacaktır :) Ben bi kaç kere
riskli bir durumla karşılaşmıştım, tüm arayüzler uçmuştu, ne ettiysem geri getiremedim, böyle durumlarla karşılaşmadan önce sık sık yedekleyin
projelerinizi..
hocam yavaşlık değilde üşengeçlik hep :)
resim müzik cart curt değilde okulda yaptığım projeler en ufağının bile 4 yerde yedeğini tutuyorum hocam :)
-
koray okuldayım bakamadım eve gidince bakarım soruna.
ne programı yapıyorsun ?
-
angelofhope bunu yazdı
ne programı yapıyorsun ?
kanka bi abi ufak bi stok için program istedi onu hallettim ama iş icona geldi cort :D bakayım bi 2010 u kurayımda olmadı bakarız beraber.
-
korayozrak bunu yazdıangelofhope bunu yazdı
ne programı yapıyorsun ?
kanka bi abi ufak bi stok için program istedi onu hallettim ama iş icona geldi cort :D bakayım bi 2010 u kurayımda olmadı bakarız beraber.
tamam kanka 40 dk sonra felan evdeyim. sorun olursa bakarız.
-
2010 kurmayın abü.
2012 varken 2010 taka..
release'i bildiğin 10 saniyede filan veriyodu kabarık projelerde.
2012 kurun keyfinize bakın.
-
BarisYigit bunu yazdı
2010 kurmayın abü.
2012 varken 2010 taka..
hocam 2012 torrent var mı bildiğin :D ben bulamadıydım da varsa verde bi keyfime bakayım hazır 2008 i kaldırmışken :D
-
korayozrak bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
2010 kurmayın abü.
2012 varken 2010 taka..
hocam 2012 torrent var mı bildiğin :D ben bulamadıydım da varsa verde bi keyfime bakayım hazır 2008 i kaldırmışken :D
buyur hacım
MICROSOFT.VISUAL.STUDIO.ULTIMATE.2012.RTM.VOLUME.ENGLISH.ISO.rar
RBCXF-CVBGR-382MK-DFHJ4-C69G8
-
BarisYigit bunu yazdı
2010 kurmayın abü.
2012 varken 2010 taka..
öyle 2012 kurun keyfinize bakın olmuyor :) bende 2012 taraftarıyım ama herşey uyumlu calısmayabiliyor. en basit örnekle xna studio daha 2012 desteklemiyor. çeşitli dosya editlemeleriyle kurabiliyorsun ama riske girmeye değmez.
-
Şaka mı bu ya ? 2012 kurdum hala devam ediyor hata....
projeden kaynaklı da değil yeni proje oluşturdum hala aynı :@
unchain tarafından 27/Mar/13 16:36 tarihinde düzenlenmiştir