C-Suv Araç Önerisi
-
nereodi bunu yazdıgamahawk bunu yazdınereodi bunu yazdı
2020-2021 Q3
baktım hocam ona düşük km de bütçemin 300k üstü maalesef, Audi harika gerçekten.
bütçe yok ise yerinde olsam sıfır kadjar alırım 2.2 ye bayiler bırakıyor şuan git 6 ay bin kafana göre geri sat geçen ablama araba alırken bende bu arabalar arasında gidip geldim 2023 kadjar denk geldi birisi satıyordu 3o binde gece pazarlığı 1700 e full paketini aldım , kadjar denk gelmeseydi q3 alacaktım , şuan a4 var bende 4tdi inan gidiyor eğer sürüş zevkim olsun diyorsan 2 motorun altına bakma
o kadar büyük parayı yürüyen tenekeye verme bence hocam. Renault daha ucuz fiyatlara iyi bir tercih ama 2.3 milyonlara çıkacaksan o parayı renault gibi tenekeye vermek cidden yazık olur. Tucson ya da Kia Sportage tavsiye ederim ben şahsen
-
Fermantor var sıfır be o paraya.
-
fiyatlara o kadar alışamamışım ki, parantez içinde yazanları metre gibi okudum, araç uzunluklarını niye yazıyor ki diyorum kendi kendime.
-
emnimax hocam, evet kore mallarını biliyorum hoşuma da gidiyor açıkçası, marka fanatikliği yapmadan seçim yapmaya çalışıyorum.
Ephesus hocam 3008 i çok severim ama 1.6 puretech e biraz mesafeliyim, 508 ve ds9 da kullandım 225 lik versiyonununu cidden eat8 le uyumları muhteşem, ancak 100k dan sonra sorunları başlıyor. 1.5 bluehdi düşünülebilir lakin dizel istemiyorum artık. Yeni 1.2 nin hybridlerinde de yüksek rakımda çalışma sorunları var.
PanxeR güle güle kullanın hocam, karoq vs qashqai karşılaştırması yapacağım, teşekkürler!
nereodi hayırlı olsun hocam, bir reno için o kadar para vermeyi düşünmüyorum, fransızlar makyaj işini çok iyi yapıyorlar bazı modeller tamamen f/p ama çok mesafeliyim. A4 ü geçen hafta deneyimledim 1.4 150bg versiyonunu, cidden ayrı bir tadı var.
TaRuZ teşekkürler hocam, bunu hiç görmemiştim incelemeye aldım.
eengineer, neden kodiaq hocam :D siz de var mı varsa deneyimlerini dinlemek isterim.
DrKeworks teşekkürler hocam tavsiyen için.
PathfindeR00 formentor 2 ay önce listemin en tepesindeydi, ancak test sürüşünde yalıtım ve trim sesleri yüzünden direkt eledim, bir de süspansiyonlar aşırı sert :D, ama duruşu ve gidişi çok güzel
LynXMaSTeR hocam sabah sabah çok güldürdün maalesef araştırırken ben de fiyat algımı kaybediyorum :D
-
hocam bayilere gidip bir pazarlık yapsana yıl sonu ciddi indirimler yapılıyor belki ödeme kolaylığı da sağlarlar.
-
acemi-webci bunu yazdı
hocam bayilere gidip bir pazarlık yapsana yıl sonu ciddi indirimler yapılıyor belki ödeme kolaylığı da sağlarlar.
aynen kasım sonu özellikle bir çok bayide indirim vardı.
2 arkadaşım araç yapıştırdı hemen birisi toyota C-HR diğeri Qashqai E-Power
-
PanxeR bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
kaç para bayıldılar ? avantajları oldumu kampanya vs.
-
PanxeR bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
epower ile çok fazla yolda kalan oluyormuş, çoğu forumda epower versiyonunun çok da iyi yorumlar almadığını gördüm.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıPanxeR bunu yazdıacemi-webci bunu yazdı
epower ile çok fazla yolda kalan oluyormuş, çoğu forumda epower versiyonunun çok da iyi yorumlar almadığını gördüm.
uzak durun diyorum başka bişey demiyoruuuum
-
Yukarıda arkadaş da yazmış formentor bakabilirsin yakışıklı da, bildiğim kadarıyla sorunsuz sistem, ıslak kavrama dsg var diye biliyorum