Çabuk Olan Parayı Götürür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    Hocalar , malum ramazan geliyor , tabiki  imsakiye dönemi , bana bir ark söyledi gittim matbacılara , zaten onlarda sizi bekliyor  , diceksiniz bana katalog verin imsakiye siparisi toplucam , onlarda verirler iki gun oldu 150m kazandım , işler söyle donuyor , butun dukkanları gezıyorsunuz özellikle kasaplar , lahmacuncular , birde boyle halı zuccaciye satan yerler falan ha bide fırınlar marketler artık dusunun kim size imsakiye verir gibisinden , gelelim paraya , benim imsakiyeler karton kuse kagıt degıl , bunlar daha iyi oluyor , tanesi 10 kurus , yani 1000 tane 100m , bu kalıbı uzerine firma adresiyle gunler yazılıyor oda 10-15m tutuyor yani 1000 adet imsakiye 110m , sen bunu kaptır kaptırabıldıgine ben , 3750 adet siparis aldım ilk seferimde 500 imsakiyeyi 120 den kaptırdım bilmeden , suan için 150m kazandım , yalnız cabuk olun , ramazan geliyor , iki gunde bu kadar , 4 saat falan dolastım her gun temiz para :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    iyiymiş yaaa bende hemen başlıyım bu işe valla karlı iş ;) eyv. eleman saolsın

dün, bugün, iki gün önce ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    baba tek sorun biraz ayakların agarıyor ha bide kimisi nazikce istemez diyor kimisi hanzoca olmaz diyor sallamıcan , 5 tane adam buldum 150 kar yaptım , istanbul gibi bir yerdeysen oran daha fazla olur , hadi kolay gelsin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

biraz daha açarmıısn ?

biz komisyon mu alıyoz?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    -----------------------------

biraz daha açarmıısn ?

biz komisyon mu alıyoz?

komısyon gibi , sen ticaret yapıyon bir nevi , adamdan katalog alıyon , gidiyon siparis topluyon , mesela gittin kasaba , dşyorsun s.a , abi imsakiye bastırmak istermisiinz , oda tamam diyor , adamdan kartını istiyon imsakiye basmak için bilgi gerekli , kartviziteki adres tel no falan , sonra soruyon ekstra bir sey yazalım mı misal evlere siparis vardır gibi , adam katalogdan secıyor imsakiye tipini , sen diyon işte adama kac tane istiyon , adam diyor 1000 tane sen hemen hesaplıyon bana maaliyet 110 ytl ustune ne koyarsan kardır , de bastan 150 sonra 130 de misal , boyle yapıyon sonra maatbacıya geliyon diyon bana bu imsakiyenin kartonlarını ver , oda verıyor , belki sizden biraz kapora isteyebilir , neyse aldın kartonları gidiyon baskısı için baska matbaa yada aynı matbaya , benim anlastıgım yer imsakıye kartonları satıyor baskı yapmıyor , ben kartonu alıyorum baska matbacıda basımını yaptırıyorum , eger sizde her ikisi varsa daha kolay olur , birde gezin tüm matbacıları , fiyatları ogrenın , kazıklamasınlar , biri kartonu ucuza verır baska matbaa , basımı ucuza yapar , ona gore birinde karton birinden baskı yaparsın , her neyse baskıyıda yaptırdın , gidiyon siparisi aldıın kasaba verıyon imsaiıyelerı alıyon paranı , sonra kartoncuya verıyon paranı ,baskıcı ya verıyon , kalan senın karın , 150 den satsan temiz 41 milyon kar , gunde 3 tane yakala 120 m :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

komısyon gibi , sen ticaret yapıyon bir nevi , adamdan katalog alıyon , gidiyon siparis topluyon , mesela gittin kasaba , dşyorsun s.a , abi imsakiye bastırmak istermisiinz , oda tamam diyor , adamdan kartını istiyon imsakiye basmak için bilgi gerekli , kartviziteki adres tel no falan , sonra soruyon ekstra bir sey yazalım mı misal evlere siparis vardır gibi , adam katalogdan secıyor imsakiye tipini , sen diyon işte adama kac tane istiyon , adam diyor 1000 tane sen hemen hesaplıyon bana maaliyet 110 ytl ustune ne koyarsan kardır , de bastan 150 sonra 130 de misal , boyle yapıyon sonra maatbacıya geliyon diyon bana bu imsakiyenin kartonlarını ver , oda verıyor , belki sizden biraz kapora isteyebilir , neyse aldın kartonları gidiyon baskısı için baska matbaa yada aynı matbaya , benim anlastıgım yer imsakıye kartonları satıyor baskı yapmıyor , ben kartonu alıyorum baska matbacıda basımını yaptırıyorum , eger sizde her ikisi varsa daha kolay olur , birde gezin tüm matbacıları , fiyatları ogrenın , kazıklamasınlar , biri kartonu ucuza verır baska matbaa , basımı ucuza yapar , ona gore birinde karton birinden baskı yaparsın , her neyse baskıyıda yaptırdın , gidiyon siparisi aldıın kasaba verıyon imsaiıyelerı alıyon paranı , sonra kartoncuya verıyon paranı ,baskıcı ya verıyon , kalan senın karın , 150 den satsan temiz 41 milyon kar , gunde 3 tane yakala 120 m :)

Peki usta her matbaa arıyomu şu sıralar böyle adamlar.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
     Ben anlamadım :( matbaya gidiyorsun ordan katalog alıp dükkanları geziyorsun katalogtan adamlar imsakiye seçiyor sende matbaaya mı sölüyorsun? parayı matbaadan mı alıyorsun? bu arada katalogda imsakiye tarzlarımı var? 1000 tane sipariş aldığında matbaa sana 100 YTL mi veriyor??? Biri bana açıklayabilirmi? Lütfen beinmde paraya ihtiyacım var...

dışarda çok ses var içerde uzay.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

saint_of_rock bunu yazdı:
     Ben anlamadım :( matbaya gidiyorsun ordan katalog alıp dükkanları geziyorsun katalogtan adamlar imsakiye seçiyor sende matbaaya mı sölüyorsun? parayı matbaadan mı alıyorsun? bu arada katalogda imsakiye tarzlarımı var? 1000 tane sipariş aldığında matbaa sana 100 YTL mi veriyor??? Biri bana açıklayabilirmi? Lütfen beinmde paraya ihtiyacım var...

Matbaa sana niye para versin kardesim ,

sen sadece ara buluculuk gibi bisey yapiyorsun

imsakiye istiyen adam gidip matbaacidan degilde senden aliyor imsakiyesini daha kolay oluyor diye

sende komisyon gibi bisey kazaniyorsun:D

the one and only yaramaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    tamm olm bak bu iş kafama yattı bende demesi ben bunu araştırırım :D

dün, bugün, iki gün önce ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hocalar , su sıralar cabuk olun bugun baslayın dıcem ama pazar kapalıdır , pazartesi saldırın , adamlar  nden istemesin , hatta size tavsiyem kartvizitleri kac paraya basıyorlar onuda ogrenın cunku kartvizit yaptırmak isteyende oluyor , kartvizitde 1000 tane 10m siz satın 20 den , temiz para , adsense bile yapmaz bu kıyagımı bu hafta içinde yaptınız yaptınız yoksa nanay , bende gec basladım seneye ramaznadaan 1 ay once cıkcan piyasaya ,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    hocam sen hangi şehirdesin küçük şehirlerde de alan olur mu ki?
Toplam Hit: 3149 Toplam Mesaj: 21