Çabuk Olan Parayı Götürür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla :)  ben matbaadan aldığım katalogları esnaflara gösteriyorum.. onlarda içinden birini beğeniyor.. sonra bana bilgilier veriyor.. bende bi matbaa ya gidiyorum. diyorumki bunlar basılacak.. şu kadar adet.. oda tamam diyor..  (ama kartonu başka matbaadan basımını bşka matbaadan alabilrsiniz diyor arkadarş. uygunu hangisiyse)  sende basılan miktarı alıp gidiyor esnafa ondan paranı alıyon.. sonra matbaaya gidiyon onun parasını veriyorsun tamamdır.. ;) sağolasın bilader.. bi bakiym yine ben..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Bi bu iş bide anketörlük ohh mis gibi.. Biraz yoruyor belki ama yerine göre çok iyi iş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

güzel iş fırsatı...denemekte yarar var doğrusu :)

birşey kaybetmeyiz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

Sehabe bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam sen hangi şehirdesin küçük şehirlerde de alan olur mu ki?

hocam ben bursadayım , kucuk buyuk farketmez , biraz pazarlamacı gibi olcan acındırcan icabında abi ogrenciyiz sana kıya yapıcam  , sende bana kıyak yap , abi kurtarmaz falan , abi harcımı cıkarmaya ugrasıyorum , abi coluk couck ekmek beklıyor gibi, laflar buldun mu , iş tamamdır , ekstra bilgi vereyim , bu bende işe yarıyor ve ilginc bir olay oldu , ben hep abdestli dolastım , niyetimi saglam tuttum , söyleki bu parayı kendimce hayırlı işlerde kullancaktım , besmeleyle başladım , yoruldugumda camilerde namaz kıldım , sonuc ; kasabın birine girdim imsakiye istermisiniz dedim kasadaki  kadın yok saol dedi tam cıkıyorum kasap bişiler diyor anlamıyorum 3 kerede anladım adam isteriz diyor , tamam dedim , neyse alıyom siparisi adam diyor ki , bak diyor ben tembıh ettim imsakiye istemiyoz deyin diye ama seni gorunce agzımdan isteriz cıktı , nasıl oldu bilmiyorum , dedi  adam , ben bunu , dua ve samimiyete baglıyom siz nereye baglarsnınız bilmem ama , besmele ile başlamada yarar var 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    Bursanın Neresindesin benimde bir matbaa işim var   halledek sunuda bana ö.m at msn'nini

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Bi bu iş bide anketörlük ohh mis gibi.. Biraz yoruyor belki ama yerine göre çok iyi iş :)

Naptın kardeş yav 1 haftadır anketörlük yapıyorum, 1 haftada ilk kez siteye girişim, yorgunluk, stres, sinir......

Anketörlüğü kesinlikle önermiyorum, yorulmak sorun değilde insanlarla uğraşamam diyenler için kesinlikle uzak durmaları gereken meslekler bunlar...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    bu iş içib biraz geç kalındı hoca ama hala yapanlar var

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    yahu hacı allah bereket versinde bişey dikkatimi çekti "150 m" sen online oyun mu oynuon :D metin2 gibi ne bilim

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    ben anlatıyım esnafları dolaşıyo imsakiye lazımmı diyo evet derse tane üzerinden hesaplayıp üzerine 20 30 ytl ekliyo sonra matbacıya bastırıyo adama imsakiyeyi verior böylece 20 30 ytl kara girior
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    millet iş çok güzel iş bende bursada yapıyorum yaklaşık iki haftada çok güzel paralar kazandım... ama çok da zahmetli sokak sokak dolaşıyorsun ayakların artık yere basamaz hale geliyor...ama tavsiye ederim herkese...
Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 21