Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş
-
Madem kazanacağın parayı küçümsüyorsun satmayacaksın o zaman. Devlet memuru değilsen de sigorta şirketinin temsilcisi/aracısı sıfatıyla her soruyu cevaplamaya ve müşteriye iyi davranmaya mükellefsin, siktiri çek bakalım adam sigortasını sattığın şirketin genel merkezine şikayet ederse ne oluyor. 70 lira vermesine dert yanmışsın, o adamın değil senin suçun, bu fiyata yapamam karım yok deyip iptal edebilirdin.
-
DJ_Alper bunu yazdıcordelian bunu yazdı
1) sen ne kadar egitimli/aydinsin ki karsindakine cahil diyorsun? cahillik nedir? kaca ayrilir?
2) eger hizmet veriyorsan iyi davranmak zorundasin hele birde profesyonelim diyorsan.Adam istedigini sorar herkes senin anlayisina bilgine ve tecrubene sahip degil.
3) Milletin yuzune soyleyemedigin lafi burada soylemen zaten ayri bir olay.Etik degil.Neden yuzune soleyemezsin onu da soleyim cunku para/is korkun var genelde.
4) isine gelen seyleri gormek/duymak kabul etmek istiyorsun ama bu imkansiz.
basarilar sigortacilik sektorunde.
Al işte okumadan yorum yazan ne parası arkadaşım adamdan para bile kazanmadım. cahilliği okumuşlukla ölçmüyorum benordaki yazımı iyi oku
adamın sormasınada birşey demiyorum önce oku sonra yaz
ayrıca kimseye iyi davranmak zorunda değilim unutma ben devlet memuru değilim müşteri notlarına adamı not aldım seneye yine laga luga ederse siktiri çekecem merak etme
Hizmet veriyor diye kimse kimsenin şamar oğlanı değildir.!
Hakkı yok pimpirikliği için adamı gereksiz yere yerini ve beynini işgal etmeye.
@FATİH hocam Her şeyde adabı ile güzeldir. Tabiki Sigortacıların dahada bir Hassas olması gerekmektedir. Ancak adamın niyet kötü algılayamadınızmı.?
ShockMan tarafından 15/Mar/13 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
sakin ol şampiyon
bak geçenlerde bilgisayar dükkanına bir müşteri geldi. sorduğu soru şu
müşteri "sizde bağlama teli var mı abi ?"
ben de, "var efendim. kaç metre istiyorsunuz ?" diyince,
müşteri "abi metreyle olur mu hiç ? belli bir ölçüsü var bunun ( çok bilmiş moduna girdi :)
velhasil insanları sınamaya çalışan kişiler her zaman var olmuştur.
-
memlekette 70 milyon insan var alpercim normaldir.sen o götü arayıp para kazandın şu kadar kontör yolla parayı hesabına yatıracaz desen sana sorgusuz sualsiz bak ne kadar para yollar :-))
-
Böyle bir adamdan 3 senede 15 bin lira kazandaysın iyiymiş ya, :)
-
DJ_Alper bunu yazdıcordelian bunu yazdı
1) sen ne kadar egitimli/aydinsin ki karsindakine cahil diyorsun? cahillik nedir? kaca ayrilir?
2) eger hizmet veriyorsan iyi davranmak zorundasin hele birde profesyonelim diyorsan.Adam istedigini sorar herkes senin anlayisina bilgine ve tecrubene sahip degil.
3) Milletin yuzune soyleyemedigin lafi burada soylemen zaten ayri bir olay.Etik degil.Neden yuzune soleyemezsin onu da soleyim cunku para/is korkun var genelde.
4) isine gelen seyleri gormek/duymak kabul etmek istiyorsun ama bu imkansiz.
basarilar sigortacilik sektorunde.
Al işte okumadan yorum yazan ne parası arkadaşım adamdan para bile kazanmadım. cahilliği okumuşlukla ölçmüyorum benordaki yazımı iyi oku
adamın sormasınada birşey demiyorum önce oku sonra yaz
ayrıca kimseye iyi davranmak zorunda değilim unutma ben devlet memuru değilim müşteri notlarına adamı not aldım seneye yine laga luga ederse siktiri çekecem merak etme
zaten herkese sigortaci/muhasebeci/muhendis/elektrikci diye sifatlar verildigi/kendilerini oyle cagirdiklari icin herseyin boku cikmis.
egitimli demek okula gitmis olan demek degildir.
cordelian tarafından 15/Mar/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir -
sonuna kadar haklısın ama "sabır" etmek gerekir.böyle zilyon tane adam var dışarda , hepsine sinirlenirsek toplum içinde yaşayamayız , söylüyorum çünkü kendimden biliyorum , seninki gibi olaylarda çok girişitim karşımdakine e bide karate hocası olunca :D.ama olmuyor işte.
-
sigorta sektörünün boku çıktığı için öyle alper, sigortacıların çoğu beleşten para kazandığından insanlar gıcık oluyo. ha bide öyle piç sigortacılar varki onlarada çıldırmamak elde değil.
-
hacı o işi bi ara bende yaptım amk :D bazen oluyo şte bazı insanları alıştıklarından çıkarınca böle saçma şeylerle karşılaşabiliosun o.O
-
müşterinin her dediğine eyvallah diyecek halimiz yok. müşteri olmak satıcıya hakaret eder veya üçkağıtçıymış gibi davranmayı gerektirmez. müşteri de haddini bilecek satıcıda. adam burada müşterinin yaptığı terbiyezliği anlatmış siz konuyu başka yerlere cekmişsiniz.