folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

Madem kazanacağın parayı küçümsüyorsun satmayacaksın o zaman. Devlet memuru değilsen de sigorta şirketinin temsilcisi/aracısı sıfatıyla her soruyu cevaplamaya ve müşteriye iyi davranmaya mükellefsin, siktiri çek bakalım adam sigortasını sattığın şirketin genel merkezine şikayet ederse ne oluyor. 70 lira vermesine dert yanmışsın, o adamın değil senin suçun, bu fiyata yapamam karım yok deyip iptal edebilirdin. 

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    cordelian bunu yazdı

1) sen ne kadar egitimli/aydinsin ki karsindakine cahil diyorsun? cahillik nedir? kaca ayrilir?

2) eger hizmet veriyorsan iyi davranmak zorundasin hele birde profesyonelim diyorsan.Adam istedigini sorar herkes senin anlayisina bilgine ve tecrubene sahip degil.

3) Milletin yuzune soyleyemedigin lafi burada soylemen zaten ayri bir olay.Etik degil.Neden yuzune soleyemezsin onu da soleyim cunku para/is korkun var genelde.

4) isine gelen seyleri gormek/duymak kabul etmek istiyorsun ama bu imkansiz.

basarilar sigortacilik sektorunde.

Al işte okumadan yorum yazan ne parası arkadaşım adamdan para bile kazanmadım. cahilliği okumuşlukla ölçmüyorum benordaki yazımı iyi oku 

adamın sormasınada birşey demiyorum önce oku sonra yaz 

ayrıca kimseye iyi davranmak zorunda değilim unutma ben devlet memuru değilim müşteri notlarına adamı not aldım seneye yine laga luga ederse siktiri çekecem merak etme

Hizmet veriyor diye kimse kimsenin şamar oğlanı değildir.!

Hakkı yok pimpirikliği için adamı gereksiz yere yerini ve beynini işgal etmeye.

@FATİH hocam Her şeyde adabı ile güzeldir.  Tabiki Sigortacıların dahada bir Hassas olması gerekmektedir. Ancak adamın niyet kötü algılayamadınızmı.?

ShockMan tarafından 15/Mar/13 17:08 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

sakin ol şampiyon

bak geçenlerde bilgisayar dükkanına bir müşteri geldi. sorduğu soru şu

müşteri "sizde bağlama teli var mı abi ?"

ben de, "var efendim. kaç metre istiyorsunuz ?" diyince,

müşteri "abi metreyle olur mu hiç ? belli bir ölçüsü var bunun ( çok bilmiş moduna girdi :)

velhasil insanları sınamaya çalışan kişiler her zaman var olmuştur.

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

memlekette 70 milyon insan var alpercim normaldir.sen o götü arayıp para kazandın şu kadar kontör yolla parayı hesabına yatıracaz desen sana sorgusuz sualsiz bak ne kadar para yollar :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Böyle bir adamdan 3 senede 15 bin lira kazandaysın iyiymiş ya, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    DJ_Alper bunu yazdı
    cordelian bunu yazdı

1) sen ne kadar egitimli/aydinsin ki karsindakine cahil diyorsun? cahillik nedir? kaca ayrilir?

2) eger hizmet veriyorsan iyi davranmak zorundasin hele birde profesyonelim diyorsan.Adam istedigini sorar herkes senin anlayisina bilgine ve tecrubene sahip degil.

3) Milletin yuzune soyleyemedigin lafi burada soylemen zaten ayri bir olay.Etik degil.Neden yuzune soleyemezsin onu da soleyim cunku para/is korkun var genelde.

4) isine gelen seyleri gormek/duymak kabul etmek istiyorsun ama bu imkansiz.

basarilar sigortacilik sektorunde.

Al işte okumadan yorum yazan ne parası arkadaşım adamdan para bile kazanmadım. cahilliği okumuşlukla ölçmüyorum benordaki yazımı iyi oku 

adamın sormasınada birşey demiyorum önce oku sonra yaz 

ayrıca kimseye iyi davranmak zorunda değilim unutma ben devlet memuru değilim müşteri notlarına adamı not aldım seneye yine laga luga ederse siktiri çekecem merak etme

zaten herkese sigortaci/muhasebeci/muhendis/elektrikci diye sifatlar verildigi/kendilerini oyle cagirdiklari icin herseyin boku cikmis.

egitimli demek okula gitmis olan demek degildir.

cordelian tarafından 15/Mar/13 17:35 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradex
    Cradex's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sonuna kadar haklısın ama "sabır" etmek gerekir.böyle zilyon tane adam var dışarda , hepsine sinirlenirsek toplum içinde yaşayamayız , söylüyorum çünkü kendimden biliyorum , seninki gibi olaylarda çok girişitim karşımdakine e bide karate hocası olunca :D.ama olmuyor işte.

Stanford University
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

sigorta sektörünün boku çıktığı için öyle alper, sigortacıların çoğu beleşten para kazandığından insanlar gıcık oluyo. ha bide öyle piç sigortacılar varki onlarada çıldırmamak elde değil.

Nerde o eski TBT...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

hacı o işi bi ara bende yaptım amk :D bazen oluyo şte bazı insanları alıştıklarından çıkarınca böle saçma şeylerle karşılaşabiliosun o.O

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

müşterinin her dediğine eyvallah diyecek halimiz yok. müşteri olmak satıcıya hakaret eder veya üçkağıtçıymış gibi davranmayı gerektirmez. müşteri de haddini bilecek satıcıda. adam burada müşterinin yaptığı terbiyezliği anlatmış siz konuyu başka yerlere cekmişsiniz.

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
Toplam Hit: 3492 Toplam Mesaj: 34