folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

Cahil Adamla Uğraşması Ne Zor Arkadaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    cordelian bunu yazdı

1) sen ne kadar egitimli/aydinsin ki karsindakine cahil diyorsun? cahillik nedir? kaca ayrilir?

2) eger hizmet veriyorsan iyi davranmak zorundasin hele birde profesyonelim diyorsan.Adam istedigini sorar herkes senin anlayisina bilgine ve tecrubene sahip degil.

3) Milletin yuzune soyleyemedigin lafi burada soylemen zaten ayri bir olay.Etik degil.Neden yuzune soleyemezsin onu da soleyim cunku para/is korkun var genelde.

4) isine gelen seyleri gormek/duymak kabul etmek istiyorsun ama bu imkansiz.

basarilar sigortacilik sektorunde.

Al işte okumadan yorum yazan ne parası arkadaşım adamdan para bile kazanmadım. cahilliği okumuşlukla ölçmüyorum benordaki yazımı iyi oku 

adamın sormasınada birşey demiyorum önce oku sonra yaz 

ayrıca kimseye iyi davranmak zorunda değilim unutma ben devlet memuru değilim müşteri notlarına adamı not aldım seneye yine laga luga ederse siktiri çekecem merak etme

zaten herkese sigortaci/muhasebeci/muhendis/elektrikci diye sifatlar verildigi/kendilerini oyle cagirdiklari icin herseyin boku cikmis.

egitimli demek okula gitmis olan demek degildir.

Valla hocam kusura bakma ama egitiminde cahillige %50-60 gibi bir etkisi var...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

Hergün 1 vukaat oluyor birgün müşterinin birine dalacam o olacak kalk siktir git dicem

x müşteri adamın bi traktörü var başka birşey yok adamdan 3 sene boyunca kazansam kazansam 15 lira para kazanmışım 

gelmiş traktör sigortası yaptıracak amk zaten komisyonu silmişim sigortayı yaptım bu sefer poliçeyi aldı eline tek tek okuyor tamam burda birşey yok okuması lazım zaten doğru olan o bu sene ucuz çıkıyor diye başka şirketten yaptım

her şirketin sigorta poliçe şablonu farklıdır Allahım aldı karşılaştırıyor işte bunun tescil tarihi yazıyor burda niye yazmıyor bunun plakası başta yazıyor bunun niye sonda yazıyor işte bu 22,5 karşılıyormuş bu senede neden 25 binlara karşılıyor

konuşma tarzı resmen ben sanki adama sahte poliçe vermişim suçlar biçimde işte ben bunu gidip polise sorayım felan dedi parasını ver istediğin yere sor dedim sonra tekrar poliçeyi koydu çıkardı yine bakıyor

en son aklına yatmadıysa ver iptal edeyim dedim yok olmaz felan dedi amk ömrümü yedi resmen

amk siktiri baktan 75 liralık poliçe zaten genel şartlar bütün şirketlerde aynı anlatıyorsun ama adam seni dinlemiyor hala daha heceleye heceleye okumaya çalışıyo

police 79 tl pana 10,5 komisyon kalıyor 70 lira aldık artık birde üç kağıtçı damgası yedik amk ümüğünü sıkacam haa

Hocam öncelikle geçmiş olsun bu konuda size temennim daimi sabır böyleleri ile uğraşılması gerçekten güç bir şey "cahillik demiyimde bilmemezlik kulaktan dolma " bizim insanlarımız böyle yaşamaya alışmış alttan almasını biraz bileceksiniz. Şirkette muhakkak çalışan başka elemanlar mevcut olması lazım ? siz uğraşamıyorsanız onlara yönlendirin. Ayrıca bir girişimci olmanız sebebi ile Müşteri diyaloğları hakkında e-kitap felan mevcut olması lazım internette araştırmanızı istiyorum ... Hastanede çalıştığım için 350 kişiye sıra veren biriydim bu konuda emin olun sizin bu açtığınız konu kuş tüyü gibi kalır. siz birine derdinizi anlatamazsınız ben kalkıp 350 kişi ile diyaloğa girerek hallediyordum. Sabır, Nezaket, Hoşgörü bunları bir prensib olarak kendinize ilke edinin bence

bu arada laf atan arkadaşları yok geçin bu konuda bir çoğu okumadan yada tam algılamadan cevaplar yazıyorlar alttan alın sonuçta burası bir TBT ailesi . emin olun buraya bunu yazanlar belki yüz yüze buna cesaret edemiyecek kadar atıp tutanlardır diyerek biraz moral seviyeni yüksekte tutalım. sonuçta sen o işi yapmasan başkaları daha feci şekilde onları dolandırabilir her türlü dalavereleri çevirebilir. Takdir ediyorum seni bu konuda

Atıp tutanlarada bir lafım var onca attınız bu da GOL değil.

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

Madem kazanacağın parayı küçümsüyorsun satmayacaksın o zaman. Devlet memuru değilsen de sigorta şirketinin temsilcisi/aracısı sıfatıyla her soruyu cevaplamaya ve müşteriye iyi davranmaya mükellefsin, siktiri çek bakalım adam sigortasını sattığın şirketin genel merkezine şikayet ederse ne oluyor. 70 lira vermesine dert yanmışsın, o adamın değil senin suçun, bu fiyata yapamam karım yok deyip iptal edebilirdin. 

poliçeleştirden sonra adamın tavrı değişti amk güvenmiyorsun yaptırma

ayrıca ben tbt de çoğu kişinin sigortasını yaparım saatlerce konuşmuşluum vardır iş yerinde saatlerce anlatırım ben 4 saat aralıksız kasko genel ve özel şartlarını anlatığımı bilirim beni kızdıran konu adamın dolandırıcı yerine koyması

amk 3 sigorta şiketinden yetki belgesi almışım tobb kaydım var 2 üni bitirdim sigortacılık alanında neredeyse bütün eğirimleri almışım kayıtlı aktif 7k müşterim var

kalkıp tutup beni üç kağıtçı yerine koyması zoruma giden 

burda esnaflık yapmamış ömründe 1 çöp bile satmamış hizmet sektörünün ne bok olduğunu bilmeyen baba parası yiyenler halimden anlamaz zaten diğerleri anlıyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

adamın sana sordugu soruları cevaplamak için kaç para istiyorsun?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

tabi inceleyecek o poliçeyi. ya altına minik yazılarla her cumartesi gelip bi kere çakıcam yazıyosa :D

75 tlye hayatta olmaz en az 150 olması lazım.

ftw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah sabir versin hocam insanlarin geneliyle ugrasmak zor tecrubeyle sabit adam 1 tl lik mal alacak olsun kendini senin sahibin gibi hissediyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elysion
    Elysion's avatar
    Erkek

Bana touchpad'in ne işe yaradığını sorup , Web sitesinin nasıl kurulacağını anlatmamı isteyenler var hocam , millet neyin kafasında bilmiyorum...

Özü gülmeyenin yüzü güler mi ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bende bursaray gişelerde çalışıyorum gel de o malları bana sor sen....

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    tagext bunu yazdı

tabi inceleyecek o poliçeyi. ya altına minik yazılarla her cumartesi gelip bi kere çakıcam yazıyosa :D

75 tlye hayatta olmaz en az 150 olması lazım.

hoca bizde 78 lira çıkıyor istiyorsan poliçenin birini tarayıp göndereyim :) şirkete göre yaşa göre plakaya göre değişiyor tabiki

adam poliçenin şartnamesini okumuyor ki tescil tarihini felan okuyor zaten tescil tarihi motor şasi felan egm den çekiyor otomatik

müridin dediği gibi birşeyden anlamayıp anlıyor gibi görünmek 

ben müridlere sigorta yapmadan önce teklif formunu mail aratım iyice okumasını isterim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hacı satıcı satıcılığını bilicek, müşteri de müşteriliğini.

O poliçeyi okuması en doğal hakkı ki zaten DJ'de bunu belirtmiş.

Ama sen taşak geçer gibi başka poliçe ile karşılaştırıyorsun. Valla sende iyi sabır varmış.

Ben olsam poliçeyi iptal eder git ozaman ordan yaptır diyip siktiri çekerdim.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 3495 Toplam Mesaj: 34