Çakma İphone ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

sahibinden de gördüm 99 tl ye iphone yazmış nedir neyin nesidir bilgisayarın yerini tutmuycağı kesin ama tavsiye edermisiniz ?

MOD: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

adı üstünde çakma hocam ha çöpe atmışsın ha onu almışsın

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

link varmı başkan  ? 

2hafta okula gitmem alırım :D

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 hafta çalışmaz yanlız ortalama ömrü 4-5 gün

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

bizim arkadaşta var çivi bile çaktık tekmeledik hatta bugün masaya vurdum çok sağlam alet :)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bizim serdara sorun o size anlatsın nasıl oldugunu :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Valla arkadaşlar şimdi bişi dicem size inanmıcaksınz,Konuya dayanamadım müdahale etmek istedim,Bu çakma ıphonelardan bende de var bi tane ama benim durumum biraz farklı enişte abd den getirdi gelirken youtube da videosu filan da var ben şahsen çok memnunum hiç bir negatif yanını görmedim Modeli h2000 HERO merak eden olursa yotuba videosunu izler bakar ram ve gereksinim teknik bilgilerinden pek anlamam ama wifi ile navigasyona,internete giriyorum hiç bi kasma yok alet te Benimkisi çakma Iphone nun 1klonu olsa gerek :) Orjınal olmadığını bile bile Dreambox alırken abi makine klon mu orjinal mi diye sorarsın adam da 1.sınıf klon der :) işte bu da öle dicem o ki bu çakma Iphone ların kaliteli kapasitif ekranlı olanları da var ilgilenenler için bilgi olsun :)

İşte size bahsettiğim makine 1. sınıf klon görmek isteyenler bakabilir : http://www.youtube.com/watch?v=Hn8zfHuslQE

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yemillie
    yemillie's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla arkadaşlar şimdi bişi dicem size inanmıcaksınz,Konuya dayanamadım müdahale etmek istedim,Bu çakma ıphonelardan bende de var bi tane ama benim durumum biraz farklı enişte abd den getirdi gelirken youtube da videosu filan da var ben şahsen çok memnunum hiç bir negatif yanını görmedim Modeli h2000 HERO merak eden olursa yotuba videosunu izler bakar ram ve gereksinim teknik bilgilerinden pek anlamam ama wifi ile navigasyona,internete giriyorum hiç bi kasma yok alet te Benimkisi çakma Iphone nun 1klonu olsa gerek :) Orjınal olmadığını bile bile Dreambox alırken abi makine klon mu orjinal mi diye sorarsın adam da 1.sınıf klon der :) işte bu da öle dicem o ki bu çakma Iphone ların kaliteli kapasitif ekranlı olanları da var ilgilenenler için bilgi olsun :)

İşte size bahsettiğim makine 1. sınıf klon görmek isteyenler bakabilir : http://www.youtube.com/watch?v=Hn8zfHuslQE

android her zaman bir adım öndedir benim gözümde, ama bu aleti türkiye'de bulabileceğimizi pek sanmıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

yemillie bunu yazdı:

kabadayi09 bunu yazdı:

android her zaman bir adım öndedir benim gözümde, ama bu aleti türkiye'de bulabileceğimizi pek sanmıyorum

valla hacı ablama msn den sormuştum eniştem telefon ne aşmış diye çakma Iphone almış dediğinde biraz canım sıkılır gibi olmuş,böyle bi makine beklemiyordum türkiyedeki bildiğimiz trıdent gibi çakma talaş bi makina bekliyordum ki telefon geldi elimden düşürmüyorum şimdi hele bi de wifi  ile nete girdiğim süper,ayrıca cihazda çift sim kart ve mobil tv var :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

gooapple diye bi iphone çıkartmışlar. 1 e bir ayno ios işletim sistemi kullanıyolar.

fakat araştırmalarım sonucu şu an satışa çıkmamış olmalı ki henüz bulamadım gooapple çıksa da alsam 1 tane :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

serhat8102 bunu yazdı:

gooapple diye bi iphone çıkartmışlar. 1 e bir ayno ios işletim sistemi kullanıyolar.

fakat araştırmalarım sonucu şu an satışa çıkmamış olmalı ki henüz bulamadım gooapple çıksa da alsam 1 tane :D

android değil mi o başğan

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 4754 Toplam Mesaj: 31