Çakma İphone ?
-
sahibinden de gördüm 99 tl ye iphone yazmış nedir neyin nesidir bilgisayarın yerini tutmuycağı kesin ama tavsiye edermisiniz ?
MOD: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim -
adı üstünde çakma hocam ha çöpe atmışsın ha onu almışsın
-
link varmı başkan ?
2hafta okula gitmem alırım :D
-
2 hafta çalışmaz yanlız ortalama ömrü 4-5 gün
-
bizim arkadaşta var çivi bile çaktık tekmeledik hatta bugün masaya vurdum çok sağlam alet :)
-
Bizim serdara sorun o size anlatsın nasıl oldugunu :)
-
Valla arkadaşlar şimdi bişi dicem size inanmıcaksınz,Konuya dayanamadım müdahale etmek istedim,Bu çakma ıphonelardan bende de var bi tane ama benim durumum biraz farklı enişte abd den getirdi gelirken youtube da videosu filan da var ben şahsen çok memnunum hiç bir negatif yanını görmedim Modeli h2000 HERO merak eden olursa yotuba videosunu izler bakar ram ve gereksinim teknik bilgilerinden pek anlamam ama wifi ile navigasyona,internete giriyorum hiç bi kasma yok alet te Benimkisi çakma Iphone nun 1klonu olsa gerek :) Orjınal olmadığını bile bile Dreambox alırken abi makine klon mu orjinal mi diye sorarsın adam da 1.sınıf klon der :) işte bu da öle dicem o ki bu çakma Iphone ların kaliteli kapasitif ekranlı olanları da var ilgilenenler için bilgi olsun :)
İşte size bahsettiğim makine 1. sınıf klon görmek isteyenler bakabilir : http://www.youtube.com/watch?v=Hn8zfHuslQE
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------Valla arkadaşlar şimdi bişi dicem size inanmıcaksınz,Konuya dayanamadım müdahale etmek istedim,Bu çakma ıphonelardan bende de var bi tane ama benim durumum biraz farklı enişte abd den getirdi gelirken youtube da videosu filan da var ben şahsen çok memnunum hiç bir negatif yanını görmedim Modeli h2000 HERO merak eden olursa yotuba videosunu izler bakar ram ve gereksinim teknik bilgilerinden pek anlamam ama wifi ile navigasyona,internete giriyorum hiç bi kasma yok alet te Benimkisi çakma Iphone nun 1klonu olsa gerek :) Orjınal olmadığını bile bile Dreambox alırken abi makine klon mu orjinal mi diye sorarsın adam da 1.sınıf klon der :) işte bu da öle dicem o ki bu çakma Iphone ların kaliteli kapasitif ekranlı olanları da var ilgilenenler için bilgi olsun :)
İşte size bahsettiğim makine 1. sınıf klon görmek isteyenler bakabilir : http://www.youtube.com/watch?v=Hn8zfHuslQE
-----------------------------
android her zaman bir adım öndedir benim gözümde, ama bu aleti türkiye'de bulabileceğimizi pek sanmıyorum -
yemillie bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------Valla arkadaşlar şimdi bişi dicem size inanmıcaksınz,Konuya dayanamadım müdahale etmek istedim,Bu çakma ıphonelardan bende de var bi tane ama benim durumum biraz farklı enişte abd den getirdi gelirken youtube da videosu filan da var ben şahsen çok memnunum hiç bir negatif yanını görmedim Modeli h2000 HERO merak eden olursa yotuba videosunu izler bakar ram ve gereksinim teknik bilgilerinden pek anlamam ama wifi ile navigasyona,internete giriyorum hiç bi kasma yok alet te Benimkisi çakma Iphone nun 1klonu olsa gerek :) Orjınal olmadığını bile bile Dreambox alırken abi makine klon mu orjinal mi diye sorarsın adam da 1.sınıf klon der :) işte bu da öle dicem o ki bu çakma Iphone ların kaliteli kapasitif ekranlı olanları da var ilgilenenler için bilgi olsun :)
-----------------------------
android her zaman bir adım öndedir benim gözümde, ama bu aleti türkiye'de bulabileceğimizi pek sanmıyorum
-----------------------------valla hacı ablama msn den sormuştum eniştem telefon ne aşmış diye çakma Iphone almış dediğinde biraz canım sıkılır gibi olmuş,böyle bi makine beklemiyordum türkiyedeki bildiğimiz trıdent gibi çakma talaş bi makina bekliyordum ki telefon geldi elimden düşürmüyorum şimdi hele bi de wifi ile nete girdiğim süper,ayrıca cihazda çift sim kart ve mobil tv var :)
-
gooapple diye bi iphone çıkartmışlar. 1 e bir ayno ios işletim sistemi kullanıyolar.
fakat araştırmalarım sonucu şu an satışa çıkmamış olmalı ki henüz bulamadım gooapple çıksa da alsam 1 tane :D
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------gooapple diye bi iphone çıkartmışlar. 1 e bir ayno ios işletim sistemi kullanıyolar.
fakat araştırmalarım sonucu şu an satışa çıkmamış olmalı ki henüz bulamadım gooapple çıksa da alsam 1 tane :D
-----------------------------android değil mi o başğan