Çakma İphone ?
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bizim serdara sorun o size anlatsın nasıl oldugunu :)
-----------------------------Ilk mesaji okudugumda ayni seyi aklimdan gecirdim :)
-
Çakma Telefona o PArayı Vereceğinize Bana Verin O PArayı Gezeyim Eğleneyim Daha Sevap Vallahi. Çakma İphonenmi Var? Allah Başka Dert Vermesin:)
Motosikleti Mağazaya Sokarken Takoz Niyetine Kullanıyorum Şahsen. Dış Görünüşe Aldanmayın LAfı SAdece İnsanlar İçin GEçerli Değil Çakma Telefonlar İçinde Geçerli. Demedi Demeyin İbrahimler
-
Arkadaşlar,
Bırakın şu çakma işleri hayırli mok olsa çakma olmaz ben orjinal kullanıyorum yerinı asla tutamaz.
-
şekline aldanmayın beyler beş para etmez onlar 2 3 hafta daha bekleyin android bir telefon alın kendinize
-
gencbeyin bunu yazdı:
-----------------------------2 hafta çalışmaz yanlız ortalama ömrü 4-5 gün
----------------------------- -
Ben 8 aydır çin malı iphone kullanıyorum. İnternette flash sitelere girmekten başka bir sorun yaşamadım. Hatta bunu satıp android işletim sistemlisini bulabilirsem almayıda düşünüyorum. Bildiğiniz android olanını tavsiyelerinizide beklerim
-
olmadan olurmu birinci nesil kopya diye buna denir. adamlar harbi yapmışlar helal olsun
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------olmadan olurmu birinci nesil kopya diye buna denir. adamlar harbi yapmışlar helal olsun
-----------------------------http://www.pinphone4g.com adresindeki telefon benim kullandığım telefonun aynısı bunun işletim sistemi android değil ben android işletim sistemli arıyorum
-
ben zamanında aldım. hala daha kullanıyorum 2 yıldan fazla oldu.
çakmalarında çakmaları var. bu 99 liralıklar en çakması.
her çakma dandik diye bişey yok. kullanımınıza bağlı.
ben ilk iphone çakmaları çıktığında almıştım. çift hat kullandığımdan 2 telefon taşımayı sewmiyorum. o yüzden çin malı kullanıyorum ve gayette memnunum.
2 yıldır 1 kere sorun çıkarmadı ki kardeşimle aşağı yukarı aynı zamanlarda aldık (o nokia aldı). onunki 20 defa sorun çıkardı.
her şu çakma konularına giripte 3-5 gün ömrü var diyenlere de sağlam ayar oluyorum
-
benim arkadaşta var yıllardır kullanıyor.