Çakma İphone 4S (Videolu)
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------applede low battery uyarısı var mı ki? :)
-----------------------------yok hacı veriyor da öyle değil :D
-
Adam türkiye'den aldı diye hemen türk malı demiş. La bizim milletimiz uğraşmaz ki böyle birşeyle. Direk boş kutuyu kakalarız biz.
Polonyalı mal birde 500euro mu ne vermiş buna. Allah akıl fikir versin. Kesin gidip tezgahtan almıştır:)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Adam türkiye'den aldı diye hemen türk malı demiş. La bizim milletimiz uğraşmaz ki böyle birşeyle. Direk boş kutuyu kakalarız biz.
Polonyalı mal birde 500euro mu ne vermiş buna. Allah akıl fikir versin. Kesin gidip tezgahtan almıştır:)
-----------------------------o değil de alttaki malın yoruma öldüm. "benimki de şarj etmeme rağmen aynı low battery uyarınısı verip duruyor, ne önerirsiniz?" :D
-
Ya bişey soracam arkadaşım aldı 4s şarj kısmında çok kucuk 2 vida var saglı sollu boslukmu ne var ya oralarda vida olmaz demişsınız de
aldıgı urun orjınal mı acaba okadar dedım gel samsung al dıe
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------Ya bişey soracam arkadaşım aldı 4s şarj kısmında çok kucuk 2 vida var saglı sollu boslukmu ne var ya oralarda vida olmaz demişsınız de
-----------------------------orjinal. şarj etme yerinin sağında ve solunda çok küçük 2 tane vida var.
-
kahkaha attım amk o ne öyle :D
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------clogu bunu yazdı:
-----------------------------Ya bişey soracam arkadaşım aldı 4s şarj kısmında çok kucuk 2 vida var saglı sollu boslukmu ne var ya oralarda vida olmaz demişsınız de
-----------------------------orjinal. şarj etme yerinin sağında ve solunda çok küçük 2 tane vida var.
-----------------------------Ürünü zaten Turkcell den almıs konustumda sımdı sahte cıksaydı ne gulerdım. ya Turkcell ve çakma ıphone manset olurdu.
-
robinson tam bi gereksizsin birader
-
Başarılı bir çalışma olmuş :D
-
yerli mali yurdum mali
yurdum mali bunu kullanmali