Çakma İphone 4S (Videolu)
-
ee boş kutu yollamaktan farkı ne ? ne değişiyor ki ?
-
nerden biliyorsun Türk yapımı olduğunu ? ne kadar çok milletinize bok atmaya meraklısınız amk. deli oluyorum sizin gibileri gördükçe
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------bırde bu işin SAR değeri boyutu var ki o nasıldır allah bilir
-----------------------------hocam ortada telefon yokki iki tane lazer pil koymuslar bide led isik mi koymuslar napmislar. :D
-
bunları kaç kez inceledim bilmiyorumda (ipad ve iphone) ; Apple manyağı biri olarka ;
home tuşu : sikim gibi ; ses açma kapama düğmesi yamuk, sim kart kısmı normalde hiç aralıksız, hiç kabarma falan yoktur. Bunda ise kabartma var.
Kulaklıklar dandik baya bi belli. Kutunun dandikliğine ne demeli ? eğri büğrü. Dandik belli.
---
Abicim tamam, teknolojiden fazla anlamayanlara göre Apple. Basit, teknolojiyi basitleştiriyor. Ama gözünüzü seveyim ; milyarlar harcadığınız birşeye bilenle gidin. Yada güvenilir yerden (Turkcell gibi) alın.
-
video yu kotam olmadığı için izleyemedim ama , öyle bir yorumlar yapmışsınız ki apple ın kulaklıkları iyi sanacak okuyanlar.
la en dandik ama en dandik 1 liralık kulaklık ile eş değer kalitede bir kulaklık çıkıyor iphone ve ipod larda.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------video yu kotam olmadığı için izleyemedim ama , öyle bir yorumlar yapmışsınız ki apple ın kulaklıkları iyi sanacak okuyanlar.
la en dandik ama en dandik 1 liralık kulaklık ile eş değer kalitede bir kulaklık çıkıyor iphone ve ipod larda.
-----------------------------yapma gözünü seveyim. hoperlör kısmında salladımı tık tık ses gelmesi var ; iç içe geçen parçaların hiç bir çıkıntı yaratmadan tam oturması var.
-
internetten aldıysa neysede, bunu görüpte göre göre alanada müstehaktır bu ne böyle, kıçı başı yamuk duruyo zaten bunun geçmiş olsun ne diyelim :)
Türk olduğunuda sanmıyorum ama madem Polonya'da yaşıyo bu arkadaş ucuza iphone arıyosa ala ala en pahalı olduğu ülkelerden birinden, yani Türkiye'den mi almaya karar vermiş :)
not : yannnız sistem iyiymiş he her türlü low battery diyip duruyo.. aha bunu demişken, öyle mavi mavi low battery diyen bi görsel yok iphone da :) -
vay amk dedirtiyo resmen ya. kanırta kanırta becermek bu olsa gerek.
çinlilerin 1 TB HDDsi geldi aklıma çivili mivili :D :D
-
applede low battery uyarısı var mı ki? :)
-
bi de karaköyde satılan usbler vardı o geldi aklıma :D asljdhd