Çakma İphone 4S (Videolu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

ee boş kutu yollamaktan farkı ne ? ne değişiyor ki ?

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

nerden biliyorsun Türk yapımı olduğunu ? ne kadar çok milletinize bok atmaya meraklısınız amk. deli oluyorum sizin gibileri gördükçe

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:
    -----------------------------

bırde bu işin SAR değeri boyutu var ki o nasıldır allah bilir 

hocam ortada telefon yokki iki tane lazer pil koymuslar bide led isik mi koymuslar napmislar. :D

=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bunları kaç kez inceledim bilmiyorumda (ipad ve iphone) ; Apple manyağı biri olarka ;

home tuşu : sikim gibi ; ses açma kapama düğmesi yamuk, sim kart kısmı normalde hiç aralıksız, hiç kabarma falan yoktur. Bunda ise kabartma var.

Kulaklıklar dandik baya bi belli. Kutunun dandikliğine ne demeli ? eğri büğrü. Dandik belli.

---

Abicim tamam, teknolojiden fazla anlamayanlara göre Apple. Basit, teknolojiyi basitleştiriyor. Ama gözünüzü seveyim ; milyarlar harcadığınız birşeye bilenle gidin. Yada güvenilir yerden (Turkcell gibi) alın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

video yu kotam olmadığı için izleyemedim ama , öyle bir yorumlar yapmışsınız ki apple ın kulaklıkları iyi sanacak okuyanlar.

la en dandik ama en dandik 1 liralık kulaklık ile eş değer kalitede bir kulaklık çıkıyor iphone ve ipod larda. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

video yu kotam olmadığı için izleyemedim ama , öyle bir yorumlar yapmışsınız ki apple ın kulaklıkları iyi sanacak okuyanlar.

la en dandik ama en dandik 1 liralık kulaklık ile eş değer kalitede bir kulaklık çıkıyor iphone ve ipod larda. 

yapma gözünü seveyim. hoperlör kısmında salladımı tık tık ses gelmesi var ; iç içe geçen parçaların hiç bir çıkıntı yaratmadan tam oturması var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

internetten aldıysa neysede, bunu görüpte göre göre alanada müstehaktır bu ne böyle, kıçı başı yamuk duruyo zaten bunun geçmiş olsun ne diyelim :)
    Türk olduğunuda sanmıyorum ama madem Polonya'da yaşıyo bu arkadaş ucuza iphone arıyosa ala ala en pahalı olduğu ülkelerden birinden, yani Türkiye'den mi almaya karar vermiş :)

not : yannnız sistem iyiymiş he her türlü low battery diyip duruyo.. aha bunu demişken, öyle mavi mavi low battery diyen bi görsel yok iphone da :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

vay amk dedirtiyo resmen ya. kanırta kanırta becermek bu olsa gerek.

çinlilerin 1 TB HDDsi geldi aklıma çivili mivili :D :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

applede low battery uyarısı var mı ki? :)

İpimle kuşağım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

bi de karaköyde satılan usbler vardı o geldi aklıma :D asljdhd 

ne diyon?
Toplam Hit: 7205 Toplam Mesaj: 40