folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalıntı Rapid Premıum Hakkında .?

Çalıntı Rapid Premıum Hakkında .?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar alıntı pre hesaplarımı yalnız kendım kullanmak için yapabileceğim bibr şey var mı ? ( daha önce hiç gerçek hesabım olmadığı için bilemiyorum bu konuları :D ) maıl adresını değişme ımkanım  var mı ? adam kullanamasın maksat (:

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

secure ise değiştiremezsin unsecure ise deiştirebilirsin ama deiştirdikten sonra secure yapcan fakat yinede hesap sahibine mail gidiyor diye biliyorum ve rapide mail atarsa paypal ödemesini söylediği anda hesabını geri alabilir unsecure hesabı deiştirip unsecure olarak bırakma yani ama değiştirmeni tavsiye etmem hesap elinden büyük ihtimalle gider.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

forumlarda buldugun cogu pre  5 10 tane paylasınlar onlarda koruma vardı şöyle ki acc şifresini değiştirmek istesen de izin vermez hesabın mailine yollar tabi her zaman böyle olcak diye bir kaide yok ama genelde böyledir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

tamam secure olayını çaktım da unsecure sistemli hesap var elimde maıl adresını nasıl değiştirebilirim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

şu hesaplardan bi tanesini bi gunlugune werebilir misin : ) karşılık olarak sadece teşekkür edicem..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:
    -----------------------------

şu hesaplardan bi tanesini bi gunlugune werebilir misin : ) karşılık olarak sadece teşekkür edicem..

1 günlük napcan çok merak ettim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

bi kaç bişi var sagda solda birikmiş.. sabaha kadar insin işte : )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

bi kişi maılı nasıl değiştiririm anlatsın sana hgesap vercem doya doya kullan :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

bu konuda çok az bilgi sahibiyim ama bende ufak bi araştırma yaptım..   SECURE hesaplar kilitli oldugu için bi degişim yapılamıomuş..  UNSECURE hesaplarda ise istedigimiz gibi mail adresi gibi ayarları degiştirebilioruz ama  hesap sahibi hesabın kendine ait oldugunu ispatladıgı anda hesap elimizden uçuyomuş..  bakalım umarım başka bi yolu vardır : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:

bu konuda çok az bilgi sahibiyim ama bende ufak bi araştırma yaptım..   SECURE hesaplar kilitli oldugu için bi degişim yapılamıomuş..  UNSECURE hesaplarda ise istedigimiz gibi mail adresi gibi ayarları degiştirebilioruz ama  hesap sahibi hesabın kendine ait oldugunu ispatladıgı anda hesap elimizden uçuyomuş..  bakalım umarım başka bi yolu vardır : )

evet ben de aradım taradım az dediklerini buldum şimdi sorun ingılızcem kıt oldugu ıcın hiçbir şey anlamıyorum elımde 4 tane hesap oldu 5 6 saat ıcınde sağlam gelıyor hepsı de unsecure sorun yoq nasıl etceğimi anlayamıyorum malesef :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

amorphis81 bunu yazdı:

evet ben de aradım taradım az dediklerini buldum şimdi sorun ingılızcem kıt oldugu ıcın hiçbir şey anlamıyorum elımde 4 tane hesap oldu 5 6 saat ıcınde sağlam gelıyor hepsı de unsecure sorun yoq nasıl etceğimi anlayamıyorum malesef :(

umarım mail adresini sorunsuz bi şekilde degiştirmenin bi yolu vardır ve biri çıkar anlatır  ama bi şey dikkatimi çekti sürekli rapid hackleyen bi arkadaş var forumda nicki Vesselam onun açtıgı bi konuda Unsecure hesapların şifrelerini deiştirmeyin dior.. buyuk ihtimalle hesap elinizde patlar yazmış.. sanırım mail deiştirmekte aynı şey bi yerde..  linkide burda  http://www.tahribat.com/Forum-Ilk-7-Kisiye-Rapidshare-Premium-98146/   

yinede varsa bi yolu bende merak etmeye başladım artıkım : )

Toplam Hit: 2198 Toplam Mesaj: 13