folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalışan Polis Gören Var Mı ?

Çalışan Polis Gören Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben babamın köpekler gibi çalıştığını gördüm. onların üstünde senin ne gibi bi hakkın varki hakkını helal etmediğini söylüyorsun

Ben vergilerimle onların maaşlarına bir katkıda bulunuyorum.Ve verdikleri hizmetten memnun olmadığım için hakkımı helal etmiyorum.Her insan düşüncesinde ve görüşünde özgürdür.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Type-R bunu yazdı:

T01G4 bunu yazdı:
    ben babamın köpekler gibi çalıştığını gördüm. onların üstünde senin ne gibi bi hakkın varki hakkını helal etmediğini söylüyorsun

Ben vergilerimle onların maaşlarına bir katkıda bulunuyorum.Ve verdikleri hizmetten memnun olmadığım için hakkımı helal etmiyorum.Her insan düşüncesinde ve görüşünde özgürdür.

böyle diceğini biliodum :) evet verginle herkesin maaşı ödeniyor verginle yollar yapılıyor verginle kanalizasyon doğalgaz petrol ödeniyor yapılıyor demi bunları düşünmedinmi? sadece vergiyle olan işmi sence bu? çok dar bakıosun biraz bakış açını genişlet

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

provoke kokuları geliyor burnuma.

polisin askerin çalışma stilini tarzını sen ben bilseydik onların bizler üzerinde yaptırımı olmazdı..

Asker ve polise karşı yapılan olumsuz eleştrileri kınıyorum. Sebebi ise siz kimsiniz ki gizli çalışan birimleri neye göre hangi bilgiye göre suçlayabiliyorsunuz??

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Yaş 19 vergi veriyorsun öylemi? Yolda giderken tükürüyorsun geziyorsun yer teşkil ediyorsun buna gitmesin senin iki kuruşluk vergin? Bence onlarda hakkını arama bulamazsın...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

polisin askerin çalışma stilini tarzını sen ben bilseydik onların bizler üzerinde yaptırımı olmazdı..

Asker ve polise karşı yapılan olumsuz eleştrileri kınıyorum. Sebebi ise siz kimsiniz ki gizli çalışan birimleri neye göre hangi bilgiye göre suçlayabiliyorsunuz??

Tamamen katılıyorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

genelleme yapmak yanlıstır..

bu dahil bütün genellemeler yanlıstır demiş ya nietzche..

arkadaş kendi gözlemini söylemis ama her polis için genelleme yaparsa yanlıs olur..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

İlk önce şunu belirtiyim ki konu amacından sapıyor.

Polis , MİT gibi çalışan bir örgüt değildir.

Demek istediğim şudur , Benim bulunduğum ilçedeki Polisler çalışmıyor.Kapının önünden arabamızı çalıcaklardı 2 adımlık yerde gelip bakmıyor.

Etrafı kolaçan etmiyor hiç , ya kahvedeler ya da telefonla görüşüyorlar.

Bir vatandaş olarakta bu durumdan memnuniyetsizliğimi ve kendi görüşlerimi belirttim.

Oldu o zaman herşey gizli , devlet birimi deyip susalım..

Bazı arkadaşlarda kendi ailelerinde polis olduğu için alınganlık yapıyor, meselam şahsi değilirdir.Görüşlerimi belirttim.Onlarında düşüncelerinede saygım var ama sizinde benimkilere olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

İfade vermek için gittiğim karakolda tutanağı dolduran bir polis memuruyla konuştum, bazı karakollarda polis kıtlığı varmış, araçları kullanacak polis bulamıyorlarmış.  Yanlış hatırlamıyorsam Beylükdüzü'nde ki bir karakolun önünde araçlara anahtar bile vurulmamış, birçok karakol kapatıldığı halde bu sorun hala devam ediyormuş.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Ben burada neyi , kimi provoke ediyim ? Niçin ediyim ?

Kendi görüşlerimi belirtmem , provoke mi oluyor ?

-ki görüşlerimide okuyan tamamen siyasi yazdım zannedicek.

Sen bu şekilde provoke ediyor olmayasın ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    Type-R bunu yazdı:

İlk önce şunu belirtiyim ki konu amacından sapıyor.

Polis , MİT gibi çalışan bir örgüt değildir.

Demek istediğim şudur , Benim bulunduğum ilçedeki Polisler çalışmıyor.Kapının önünden arabamızı çalıcaklardı 2 adımlık yerde gelip bakmıyor.

Etrafı kolaçan etmiyor hiç , ya kahvedeler ya da telefonla görüşüyorlar.

Bir vatandaş olarakta bu durumdan memnuniyetsizliğimi ve kendi görüşlerimi belirttim.

Oldu o zaman herşey gizli , devlet birimi deyip susalım..

Bazı arkadaşlarda kendi ailelerinde polis olduğu için alınganlık yapıyor, meselam şahsi değilirdir.Görüşlerimi belirttim.Onlarında düşüncelerinede saygım var ama sizinde benimkilere olsun.

Yo alınganlık değil alakası yok bende sadece şahsi görüşümü söylüyorum.  Senin görüşlerine saygım var ama fakat helal etmiyorum lafı biraz abes kaçıo çünkü üstlerinde hakkın yok :)

Toplam Hit: 11380 Toplam Mesaj: 107