Çalışan Polis Gören Var Mı ?
-
onu bunu bilmiyorum ama gördügüm kadarı ile Polisler iyidir. Çok severimhepsini çok iyi amcalar dayılar abiler, AMA Çevikkuvetin allah belasını versin diyorum.
Ya bukadar egoist, merkez benci, bencik, dÜNYANIN KRALIYIM, dünyanın hakimi olucak düşüncesinde salak adamlar görmedim. Yahu gs -bjk maçı galatasaray taraftarları arasındayız, maçın bitimine 15 dk var meşale yaktım fln bagırıyoruz polis aldı beni staddtan tuttu kolumdan götürüyo, diyo ulan yaktınız gene :D fln espri yapıyo nese bıraktı geçmiş olsun dedi saol dedim, çevikkuvet teslim aldı bizi, nese bindirdiler otobüse fln, ismimi sordu dedim bu, düzgün söle oç evladı dedi vurdu suratıma, yüzüne baktım gene söyledim, Gözüme bakma babasızin çocugu diye bağırdı, kafanı ey dedi eydim elini arkaya al dedi, nese aldım arkaya kelepçeyi taktı, fln gene vurmaya başladı, dedi kimlik nonu söle dedişm hatırlamıyorum, nasıl vuruyo kafama nasıl, sonra dedim hatırladım, söledim kontrole ttirdi dedi sen 92 limisin evet pardon kardeş şudur budur aman özürd,lerim hemen bi yavşaklık.
nese bitti işleri götürdüler hastaneye darp raporu varmı diyorum doktora dövdüler beni var, tmm tmm birşey yoktur o kazadır dedi yoktur diye imza attı oç. herif.
nese sonra abim geldi aldı beni bitti olay ama o çevikkuevtin o hastanenin o adamların allah belasını versin siktirrin gidin korumayın beni. dallama herifler
Polisler İn Çk OUT
bide tanık oldugum 5 ay önce lc waikikinin önünde bakırköyde protesto va, çevikkuvet gene şey atıyo sarımsaklı birşey, yahu şerefsizim kızları ayırıyor diye memelerini elledi gördüm :D nese iyi günler
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------ben bu kadar art niyetli adam görmedim yahu neden sana böyle gozukuyor anlamıyorum..
3 gun once evımızın onun de diregi yıkıp kazaya sebep olan şehir içinde hız yapan hayvanı aracın içinden sağ salim cıkartmaya calışan polis memurunu goruyorum ki veya kaza yerinde bulunan meraklı kalabalıga tekrar bir kaza olabilecegi ihtimali üzerine kalabalıgı dagıtmak ilaf anlatmaya çalışan afedersin kıcını yırtan polis memurunu goruyorum ki??
-----------------------------Hocam herhangi bir art niyetim yok.
Ben düşüncelerimi aktardım.Eğer senin gördüklerini zaten görseydim böyle bir topic niye açıyım ki.
-
evet 1 2 tane gordugun için boyle yapıyorsun..ve 250 bin polise laf atıyorsun..
yazdıgından da göruluyr art niyetinin olmadıgı..sigara dumanın nasıl cıkarrtıgını da yazmıssın
neyse birşey demıyorum artık..
Saygılar hocam..
-
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------bir iki kere gittiğin yer hakkında bu kadare genel konuşabilme hakkını nerden alıyorsun öyleyse ? ekip otosu benzin yakıyor ! günlük limitlerden haberin var mı ? ihbar gelmedikçe ne yapacak adamlar güneşin alnında sen bana deki ihbar geliyor anons geliyor kimse gitmiyor eyvallah karakol ekipleri iş kovalamaz gelen anonsları değerlendirir. anons gelmiyorsa ihbar yoksa ne yapsın peki dağ bayır dere tepe dolaşsın mı o benzinle bi yere gidemezsin sen bilmeden konuşuyorsun kızdığım nokta bu öğren ondan sonra kritik yapalım. ;)
-----------------------------Hocam tabii ki ihbara göre çalışıyorlar , ya da bir emre göre.
Ancak oturduğum semt çokta büyük bir yer değil kaldı ki daha bu sabah polis arabama zarar vericek düzeye gelen bir olaya müdahale etmedi 10 metre ötede.
Galata köprüsü vs. gibi yerlerde gün ortasında esrar içen, bali çekenlere bir müdahale eden vs. yok.
Sivil polis çok olabilir ama bu tür şeylere müdahale etmiyorsa benim için anlamı yoktur.
Öğrende gel vs. hocam bu tür lafları ben ilkokul 3.sınıfta bıraktım maalesef ya.
-----------------------------arkadaşım nerede bıraktığın önemli değil belli bırakmışsın bi yerlerde keşke bırakmasaymışsın . tinerci ballyci yakalayalım duralım istedğin kadar yakalarım cezası ne peki polis mahkeme yerine karar verme organı değildir yakalar savcıya iletir savcı ilgili hakime iletir ee sonra sonrasını söyliyim sana şahıslar serbest ee salındılar tekrar mı yakalasın madem salınacaklar daha niye getiiriyorsun demezler mi adama !! o kadar kolay değil hocam işte artı polise nasıl yaklaştığın önemli sen maaşını benim vergimle alıyosun tarzıyla yaklaşırsan kusura bakma kapıyı gösterirler.
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------evet 1 2 tane gordugun için boyle yapıyorsun..ve 250 bin polise laf atıyorsun..
yazdıgından da göruluyr art niyetinin olmadıgı..sigara dumanın nasıl cıkarrtıgını da yazmıssın
neyse birşey demıyorum artık..
Saygılar hocam..
-----------------------------Hocam inanki sol tarafa baktım ilk kaçan vs. varmı diye sonra sağ tarafa baktım ilk gördüğüm vallahi o manzaraydı.
Saygılar benden hocam.
-
sau_nightmare bunu yazdı:
----------------------------arkadaşım nerede bıraktığın önemli değil belli bırakmışsın bi yerlerde keşke bırakmasaymışsın . tinerci ballyci yakalayalım duralım istedğin kadar yakalarım cezası ne peki polis mahkeme yerine karar verme organı değildir yakalar savcıya iletir savcı ilgili hakime iletir ee sonra sonrasını söyliyim sana şahıslar serbest ee salındılar tekrar mı yakalasın madem salınacaklar daha niye getiiriyorsun demezler mi adama !! o kadar kolay değil hocam işte artı polise nasıl yaklaştığın önemli sen maaşını benim vergimle alıyosun tarzıyla yaklaşırsan kusura bakma kapıyı gösterirler.
-----------------------------Hocam benim istediğim o tinercinin mahkemeye çıkması değil, bir rehabilite merkezine götürülmesidir polisler tarafından.
Ve kesinlikle ben burada polislerin maaşını ben ödüyorum , istediğimi söylerim havasında değilim.Böyle bir izlenim yarattıysam kusura bakılmasın kesinlikle böyle bir amacım yok , böyle bir tutuma hakkımda yok zaten.
Dediklerini anladım hocam ancak bir şekilde yinede kendilerini polisler en azından göstermeli, biz buradayız deyip olaylar başmalamadan çıkmamasını sağlamalılar.Ben bu şekilde düşünüyorum.
Kesinliklede düşüncelerine saygım var.Mesajın için teşekkür ederim.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
okuyanlar bilir bıraksanıza sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu ülkede polis öldüğünde zerre kadar üzülmüyorum ama asker komutan şehit olduğunda canım ciğerim yerinden çıkıyor adeta ..-----------
yazmıcam demiştim ama...
hocam nasıl bir karmaşa içerisindesin bilmiyorum ama o şehit olan polis memuru da terorist tarafından oldurulen bir kimse...
bırak yaw polismiş neymiş sen Türkiye Cumhuriyeti bir vatandasın teroristlerce öldürülmesine acımıyorum diyorsun..
ayıptır yazıktır herkes bu ulke için bir şeyler yapmaya çalışır senin dediğine bak..
edit:karmaşa olacaktı kargaşa olmuş..
-
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------sau_nightmare bunu yazdı:
----------------------------arkadaşım nerede bıraktığın önemli değil belli bırakmışsın bi yerlerde keşke bırakmasaymışsın . tinerci ballyci yakalayalım duralım istedğin kadar yakalarım cezası ne peki polis mahkeme yerine karar verme organı değildir yakalar savcıya iletir savcı ilgili hakime iletir ee sonra sonrasını söyliyim sana şahıslar serbest ee salındılar tekrar mı yakalasın madem salınacaklar daha niye getiiriyorsun demezler mi adama !! o kadar kolay değil hocam işte artı polise nasıl yaklaştığın önemli sen maaşını benim vergimle alıyosun tarzıyla yaklaşırsan kusura bakma kapıyı gösterirler.
-----------------------------Hocam benim istediğim o tinercinin mahkemeye çıkması değil, bir rehabilite merkezine götürülmesidir polisler tarafından.
Ve kesinlikle ben burada polislerin maaşını ben ödüyorum , istediğimi söylerim havasında değilim.Böyle bir izlenim yarattıysam kusura bakılmasın kesinlikle böyle bir amacım yok , böyle bir tutuma hakkımda yok zaten.
Dediklerini anladım hocam ancak bir şekilde yinede kendilerini polisler en azından göstermeli, biz buradayız deyip olaylar başmalamadan çıkmamasını sağlamalılar.Ben bu şekilde düşünüyorum.
Kesinliklede düşüncelerine saygım var.Mesajın için teşekkür ederim.
-----------------------------rehabilite merkezleri polisin işi değilki hocam belediye ve komisyonlar bunun için var hak veriyorum çok şey bekleniyor ama işin iç yüzü çok karanlık ödenek sıkıntısı bir yana ekip arabalarına benzin koyulamıyor yeri geldiğinde bizzat şahidim gösterme konusunda da hocam kanunlar yeri geldiğinde elini kolunu bağlıyor malesef aslında dışardan anlatarak deiğl işin içine girilerek görülebilir görüş ayrılıkları burada başlıyor her meslekte olduğu gibi teşkilat içinde de yanlışlar yok mu var ama her meslekte var ki olmaması gereken şeyler bnlar elbette ama beş parmağın beşi bir değil...bi mühendis hata yaptığı zaman ya da bi doktor ahmet mehmet doktor ya da mühendis hata yaptı oluyor ama bir polis hata yaparsa bütün polisler töhmet altında bırakılıyor o ünüforma altındaki ahmedi mehmedi ayırt edemiyorsan ben bişy diyemem :)
ben teşekkür ederim...
-
Posmort3m bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
okuyanlar bilir bıraksanıza sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu ülkede polis öldüğünde zerre kadar üzülmüyorum ama asker komutan şehit olduğunda canım ciğerim yerinden çıkıyor adeta ..-----------
yazmıcam demiştim ama...
hocam nasıl bir kargaşa içerisindesin bilmiyorum ama o şehit olan polis memuru da terorist tarafından oldurulen bir kimse...
bırak yaw polismiş neymiş sen Türkiye Cumhuriyeti bir vatandasın teroristlerce öldürülmesine acımıyorum diyorsun..
ayıptır yazıktır herkes bu ulke için bir şeyler yapmaya çalışır senin dediğine bak..
Duyduğum nefret bu düşünceleritaşımama neden oluyor ayrıca her öldürülen polis terör örgütü mensupları tarafından öldürülmez Teşkilatın F Tipi yapılanmalarına şahit olduğum sürece ölenler için evet üzülmüyorum bu ülkenin bir vatandaşı olsa dahi fetoya hizmet eden hiç bir kimse için üzülmem ölenlerin hepsi fetocu polis mi değil tabi ki ama genelleme yapılacak bir biçimde büyük çoğunluğu öyle
-
iyide burda hatay da yol çevrilmesinde şehit olan, istanbulda yakın zamanda şehit olan emniyet amirinin ve polis memurlarının ne sucu var onlarında fetocu oldugnu bilemezsin ki..
evet fetodan duydugun nefret o kadar ilerlemişki kendinden de nefret edecek duruma gelmişsin insanlıktan nefret ediyorsun adeta..
orada şehit olan polislerin çolugu cocugu anneleri babaları var en azından onları bir düşün..