Call Of Duty - Advanced Warfare [Full] Torrent
-
u235 bunu yazdı
Hacılar 55 gb alan oyunun yükleneceği alan mı yoksa inen iso dosyasıyla birlikde mi bu kadar lazım ?
Eğer isoyla hesaplanıyorsa isoyu harici harddiske atıp oyunu ordan pcye yazdıracam da ?
46 gb indirdim, o isoyu harddiskten açarak yükledim. Yine 46 falan yer kaplıyor. boyutu artmadı
-
akustikelektrik bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hacılar 55 gb alan oyunun yükleneceği alan mı yoksa inen iso dosyasıyla birlikde mi bu kadar lazım ?
Eğer isoyla hesaplanıyorsa isoyu harici harddiske atıp oyunu ordan pcye yazdıracam da ?
46 gb indirdim, o isoyu harddiskten açarak yükledim. Yine 46 falan yer kaplıyor. boyutu artmadı
toplamda 48 yer var ssd de o zaman isoyu pcye indirdikden sonra hariciye atsam hariciden de pcye oyunu yüklesem olur dimi?
-
u235 bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıu235 bunu yazdı
toplamda 48 yer var ssd de o zaman isoyu pcye indirdikden sonra hariciye atsam hariciden de pcye oyunu yüklesem olur dimi?
olur olur :D sende benim gibi sapına kadar dolduruyorsun heralde ssd yi. Ama hiç sorun çıkartmıyor aletler, sanal bellek kısmını ayırdıysan sorun yok
-
akustikelektrik bunu yazdıu235 bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıu235 bunu yazdı
olur olur :D sende benim gibi sapına kadar dolduruyorsun heralde ssd yi. Ama hiç sorun çıkartmıyor aletler, sanal bellek kısmını ayırdıysan sorun yok
normalde 20 gb kadar boş yer oluyor :D
sanal bellek falan ayarlamadım galiba bakalım ya hele bi indireyim o zaman :D
olmadı düşük çözünürlükde falan takılırız
-
akustikelektrik bunu yazdı
https://drive.google.com/file/d/0BzXLcy9y56ZAZzRjaTBHT2M5eTg/view?usp=sharing
kullandığım cracfix :)
optimum ayarları otomatik seçince görüntü berbattı, sonra kendim yükselttim ayarları oyun rahat oynanır hale geldi.
sonra 6 gb ram yetmediği için sanal bellek açtım, güç bela oynuyoruz :D
yarın overclock yaparım heralde
Bakalım bunu da deneyelim eve gidince ne olacak :)
-
akustikelektrik bunu yazdıNako19 bunu yazdı
bende dün gece indirdim kickass yavaştı ama zamunda öküz gibi indi ama şuanda "Call of Duty Advanced Warfare insufficient free disk space, please free at least 5mb of free space on game drive error" hatası alıyorum
cracfix yayınlandı hocam onu yükle düzeliyor
bende şu crack i denedim oldu hocam :
http://kickass.to/call-of-duty-advanced-warfare-proper-crack-reloaded-t9794208.html
ama oyunda görüntüler bi değişik ya gözler filan yıldızlı filan bişeyler oluyo sizdede öylemi
-
Nako19 bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdıNako19 bunu yazdı
bende dün gece indirdim kickass yavaştı ama zamunda öküz gibi indi ama şuanda "Call of Duty Advanced Warfare insufficient free disk space, please free at least 5mb of free space on game drive error" hatası alıyorum
cracfix yayınlandı hocam onu yükle düzeliyor
bende şu crack i denedim oldu hocam :
http://kickass.to/call-of-duty-advanced-warfare-proper-crack-reloaded-t9794208.html
ama oyunda görüntüler bi değişik ya gözler filan yıldızlı filan bişeyler oluyo sizdede öylemi
O olmazsa bunu denerim :) Hadi biri olsun bari.
Bu oyunu kuranlar işletim sisteminiz nedir.
Benim Windows 8.1 Pro 64Bit -
bende win7 pro 64 bit var. Phenom iix6 işlemci. Hd 5770 ekran kartı. 6 gb ram var. Sorunsuz açabiliyorum. Ama 8 gb ram daha rahat olacaktır
-
DadasAdam bunu yazdısecurespy bunu yazdı
Aşağıdaki linkte Steam RIP mevcut.. Google araması ile buldum..
Indirdim ancak deneme fırsatım olmadı. Hız da gayet iyiydi.. Deneyen arkadaşlar yorum yazabilirler.
Umarım faydalı olmuştur.
Saygı & Sevgi..hocam link 404 error veriyor.
ya beyler ben de 27gblık bir tane buldum. losless versiyonu. vds i olan beş dk indirip deneyebilir mi rica etsem çalışıyor mu diye ?
indiremeyen onca kişi var. çalışıyorsa bunu indirelim.
kaynak: http://corepacks.com/index.php?/forum/6-corepack-releases/
Hocam site sahibi aşırı yüklenilince kaldırmış olabilir.
O yüzden o hatayı almış olabilirsiniz.Saygı & Sevgi
-
akustikelektrik bunu yazdı
bende win7 pro 64 bit var. Phenom iix6 işlemci. Hd 5770 ekran kartı. 6 gb ram var. Sorunsuz açabiliyorum. Ama 8 gb ram daha rahat olacaktır
Donanımsal bir sıkıntım yok. Büyük ihtimalle bu crack lerde işe yaramayacak bende. Sanırım Windows 8.1 Pro 64Bit' den kaynaklanıyor sıkıntı.