Call Of Duty - Advanced Warfare [Full] Torrent
-
Beyler oyun hangi linkte crack hangi linkte bi derleseniz indirip acabilenler ?
-
BaD_BoYs bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
bende win7 pro 64 bit var. Phenom iix6 işlemci. Hd 5770 ekran kartı. 6 gb ram var. Sorunsuz açabiliyorum. Ama 8 gb ram daha rahat olacaktır
Donanımsal bir sıkıntım yok. Büyük ihtimalle bu crack lerde işe yaramayacak bende. Sanırım Windows 8.1 Pro 64Bit' den kaynaklanıyor sıkıntı.
Abi bende de win 8.1 64bit var sıkıntı yok. Sendeki runtime dosyalarına birşeyler olmuş büyük ihtimal. O çıkan hatayı google da arattır çözümleri var.
Sorunun crack değil yani.
-
torpedo_XL bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
bende win7 pro 64 bit var. Phenom iix6 işlemci. Hd 5770 ekran kartı. 6 gb ram var. Sorunsuz açabiliyorum. Ama 8 gb ram daha rahat olacaktır
Donanımsal bir sıkıntım yok. Büyük ihtimalle bu crack lerde işe yaramayacak bende. Sanırım Windows 8.1 Pro 64Bit' den kaynaklanıyor sıkıntı.
Abi bende de win 8.1 64bit var sıkıntı yok. Sendeki runtime dosyalarına birşeyler olmuş büyük ihtimal. O çıkan hatayı google da arattır çözümleri var.
benim sistemde 8.1 pro 64 bit sıkıntı ondan değildir hocam
-
torpedo_XL bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
Benimde aklıma onlar geliyor zaten. Dün akşam kafam attı runtime dosyalarının hepsini sildim. Senden ricam programlar ve özelliklerden ad sırasına göre dizip yüklü runtime dosyalarının ekran görüntüsünü paylaşırmısın hocam.
-
benim dell i5 laptopa kursam bunu pc erir heralde :d
-
securespy bunu yazdıDadasAdam bunu yazdısecurespy bunu yazdı
Aşağıdaki linkte Steam RIP mevcut.. Google araması ile buldum..
Indirdim ancak deneme fırsatım olmadı. Hız da gayet iyiydi.. Deneyen arkadaşlar yorum yazabilirler.
Umarım faydalı olmuştur.
Saygı & Sevgi..hocam link 404 error veriyor.
ya beyler ben de 27gblık bir tane buldum. losless versiyonu. vds i olan beş dk indirip deneyebilir mi rica etsem çalışıyor mu diye ?
indiremeyen onca kişi var. çalışıyorsa bunu indirelim.
kaynak: http://corepacks.com/index.php?/forum/6-corepack-releases/
Hocam site sahibi aşırı yüklenilince kaldırmış olabilir.
O yüzden o hatayı almış olabilirsiniz.Saygı & Sevgi
olabilir hocam sağlık olsun.
45 gblığı indirmeyin ben 27 olanı indiriyorum kobay oalcam. yarına kadar sabrederseniz çalışıp çalışmadığını söylerim. 18 gb fark var arada az değil.
-
Cracklerin hiçbiri çalıştırmadı :)
-
iyice bozdular hikayeyi ya oyun iyice crysis tadında olmaya başladı
edit : hey gidi call of duty 2 günleri nerden nereye geldi oyun
-
27 gb olanı indirdim şimdi deneyecem.
oyun sorunsuz çalıştı. isteyen rahatlıkla indirsin.
6gb ram var %90ı kullanımda şu an :)
ingilizce yama: https://kickass.to/english-language-only-for-call-of-duty-advanced-warfare-english-folder-only-t9800140.html
-
Sikintisiz oynuyorum 45gb lik linke oyun simdilik saglam