Call Of Duty - Black Ops Update 2 Ve 3 [SKIDROW]
-

İçerik :
Update 2
Update 3
BlackOps Crack
BlackOpsMP Crack
http://hotfile.com/dl/86464228/e529464/Call_Of_Duty_Black_Ops_Update_2_ve_3_SKIDROW.rar.html
-
ne için update bu ?
ayrıca crack gidiyomu eski crack ?
-
Evet eski Crack gidiyor. Ama indireceğiniz dosyanın içinde yeni Crack var. Update dosyasını yükledikten sonra Crack' i yaptıkğınızda kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
-
Tam olarak ne işe yarıyor? Hatalar buglar için falan mı ?
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------Tam olarak ne işe yarıyor? Hatalar buglar için falan mı ?
-----------------------------
-
Frank bunu yazdı:
Tam olarak ne işe yarıyor? Hatalar buglar için falan mı ?
-----------------------------Evet hocam.
-
bu oyunuda oynamak nasip olmadı nete düşdüğü gün indirelim dedik 2 gb indi sildi hotfile partları sogudum wallaha oynamadan
-
eyvallah hacı mp crack iyi oldu bide düzelmesi gereken bir kaç hata vardı onlarda hallolursa tam olur
-
Explosive bunu yazdı:
bu oyunuda oynamak nasip olmadı nete düşdüğü gün indirelim dedik 2 gb indi sildi hotfile partları sogudum wallaha oynamadan
-----------------------------Hocam kendi bilgisayarımda oynadığım dosyaların indirme linklerini vereyim istersen. Hotfile linkler sağlam.
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kendi bilgisayarımda oynadığım dosyaların indirme linklerini vereyim istersen. Hotfile linkler sağlam.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------at hocam müsait bir zamanda indiririm