Çanak Antenden Gelen Kabloyu Dağıtmak
-
iyi günler binada bize ait çanak anten var bu tek kabloyla direk receiver a gidiyo biz bunu 2 televizyonada dağıtmak isiyoruz 2 sindede receiver var nasıl yapabiliriz gelen kabloyu kesip 3 lü soketle birleştirsek olur mu elektronikciye sordum aynı anda 2 sindende yayın alamazsın dedi briside 2 sindede aynı kanalı izlemek zorunda kalırsın dedi bunu nasıl halledebilrim çanakdan 2.ci kabloyu çekmek pahalı oluyo
-
Çiftli lnb sayesinde
-
çanaktan gelen kablo demi tek kabloya onu takıp 1. tv ye ve 2. tv ye kablo çekecem ikisindede ayrı ayrı izleyebilriz
sahinka tarafından 30/Oca/14 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Çanaktan kablo çekmek zorundasın..
İllaki apartmanda kiracılardan kalma boş kablo vardır....
Söküp verin mürid e..
İşi görülsün
Edit.. hocam çanağın kafasnda kablonun girdiği kısım 2li olacak yoksa alacan sonra iki kablo takacan pnlarda a ve b cihazına gidecek
Farklı kanallar izleyebilirsn
yunusdogan tarafından 30/Oca/14 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
çanak taki lnb yi 2 li alıcan
1.kablo 1 reciver +tv
2.kablo 2.reciver +tv şeklinde olacak
-
Çoklu eLeNBi alacaksın hocam.
Biz köyde kullnıyoz :)
-
eyv akşam bakıyım olmadı iptv ye bakarım
-
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/2-li-lnb-25-mt-kablo-4adet-gold-f-konnektor-99873358
kargo dahil 30 lira fiyat gayet makul ben 2 li lnb yi 15e alıyorum al tak izle işini gör ...
-
-
Kardeşim işin piri olarak konuşayım antenin ucuna bir tv ciye gidiyorsun çiftli elenbi ( lnb ) diyorsun o sana veriyor sonra gidiyorsun çanak antenin yanına düz ya da yıldız tornavida ile açıyorsun tek çıkışı olanı çıkarıp yerine aynı şekilde çift çıkışlıyı takıyorsuun sonra kaç metre gidecekse 1 çıkışı yine aynı olacak 2. çıkışı nerde tv izliceksen oraya çekiyorsun lnb yi ben 25tl ye satıyorum , kurulumuda sana bedava yapardım ama samsunda değilsin sanırım :)
-
recobaba bunu yazdı
Hocam ne yaptın bunlar santral sistemi :) binada ki tüm dairelere prizlerden anten kablosu dağıtıyoruz :) adam 2 oda çalıştırcam demiş 4-8-12-16-24-32-64 tane tv izlemicek :)