Çanak Antenden Gelen Kabloyu Dağıtmak
-
Maddox bunu yazdırecobaba bunu yazdı
Hocam ne yaptın bunlar santral sistemi :) binada ki tüm dairelere prizlerden anten kablosu dağıtıyoruz :) adam 2 oda çalıştırcam demiş 4-8-12-16-24-32-64 tane tv izlemicek :)
Kablo çekme derdinden kurtarıyorum adamı daha ne olsun :D Bende bir ara uğraştıydım evimde çift çıkışlı diseq switch varmıdır diye araştırmıştım da bulamayınca bunu aldım. Benim derdim kablo kirliliğdi ama sorunumu çözmüştü :D
-
iki ayrı recevır bir lnb den çalışır ama nasıl çalışır siplıntır alıp kabloları bölersin iki ayrı cihaza bağlarsın birisinden horzantal yayınlarını izler diğerinden vertikal yayın izlersin iki recevırda aynı pozisyondan yayın seçerse birisinden birisi kapanır yani iki recevırda horzantal yayın seçerse birisinden birisi kendini kapatır.
-
sağ olun elektiriçi işçilik +lnb +kablo parasına yaptırcam kendim çıkıp baglama sansım yok çanak çatıda 6 katlı bina 20 lira fazla verecez diye düşüp ölmeyelim tek kabloyla olmuyomus sağlık olsun :D
-
Vay Amk.
Çanakkale antenden gelen kabloyu dağıtmak diye okudum, bu ne cömertlik amk diye girdim ahaha çanak antenmiş ya lan :D
Baff şart :| -
Maddox bunu yazdırecobaba bunu yazdı
Hocam ne yaptın bunlar santral sistemi :) binada ki tüm dairelere prizlerden anten kablosu dağıtıyoruz :) adam 2 oda çalıştırcam demiş 4-8-12-16-24-32-64 tane tv izlemicek :)
bazen baff olmak istersin :D
-
çanak antenden gelen tek kabloyu birden çok cihaza dğıtabilirsiniz
lakin sistem hem lnb olarak hemde receiver olarak değişmesi lazım
unicable lnb ve unicable receiver ile bu mümkündür
başka türlü olmaz
-
ahha bende seni bekliyodum :P özlettin kendini hocam yav :)
-
Zeytun-i bunu yazdı
Vay Amk.
Çanakkale antenden gelen kabloyu dağıtmak diye okudum, bu ne cömertlik amk diye girdim ahaha çanak antenmiş ya lan :D
Baff şart :|bende çanakkaleden geleden anten diye okudum :/
-
recobaba bunu yazdı
ahha bende seni bekliyodum :P özlettin kendini hocam yav :)
geleyim dedim mübarek adama santral kurdurcan yoksa :D
-
Ahha 100 tlye sorunu en kısa yoldan çözdüm anasını satim daha ne istiyon :D Bu işte çırak olarak isyan ediyom artık ""ustalarada yaranılmıyo" :p