Canon Mu Nikon Mu ?
-
d90 ne kadar hocalar sıfır piyasası?
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Türkiyede 2.500 Civarlarında diye bilmekteyim.
Yurtdışında 900 Dolar. -
bende kararsız kaldım biraz ya :S
nikon D7000 mi nikonda 18-1005 lens var 2300 tl
canon D60 mı canonda 18-135 lens var 2300 tl
canon 600 D var bunda 18-135 lens var 1600 tl
aletler yurt dışından gelecek çok kararsızım karar vermem gerek bir an önce nikonu da canonuda aldım baktım canon çok hafif geldi malzemesi filn birde ekrarnın açılması hoşuma gitmedi :S
-
archair23 bunu yazdı:
bende kararsız kaldım biraz ya :S
nikon D7000 mi nikonda 18-1005 lens var 2300 tl
canon D60 mı canonda 18-135 lens var 2300 tl
canon 600 D var bunda 18-135 lens var 1600 tl
aletler yurt dışından gelecek çok kararsızım karar vermem gerek bir an önce nikonu da canonuda aldım baktım canon çok hafif geldi malzemesi filn birde ekrarnın açılması hoşuma gitmedi :S
-----------------------------canon 600d ve bi ton lens al hocam
-
sony siktiret.
canon 450d kullanıyorum fakirlikten bi lens alamadım.
en fazla lensi hangisi veriyosa onu al. ha bi de video çemeyeceksen canonun üst sürümlerine bence fazla gerek yok. boşuna masraf -
Bizim iş yerinde iki arkadaş aldı biri canon biride nikon px500 diye bi model nikon zoom olay felan daha net ama sen bilin
-
sanırım bendeki bütçeyle ne iyi makina alınır ne de iyi bir lens. ben bu işe kör topal başlıyorum zaten. ilerletceğimden değil sadece insanları,doğayı çekicem
-
Melik bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Türkiyede 2.500 Civarlarında diye bilmekteyim.
Yurtdışında 900 Dolar.
-----------------------------saturn.de sitesinde yani almanyada euro dan çevirince, 1800-1900 tl civarında gördümde ondan sordum burdaki fiyatları.
-
LinkinMeTiN bunu yazdı:
sanırım bendeki bütçeyle ne iyi makina alınır ne de iyi bir lens. ben bu işe kör topal başlıyorum zaten. ilerletceğimden değil sadece insanları,doğayı çekicem
-----------------------------almanyadan getirelim hocam sana? www.saturn.de den bak fiyatlara, seç getirelim :)
-
sehirfirsati.com'a gir indirimli ürünlerden al.değeri 1800 olan ürünleri 1200 e alırsın.