Casper Bilgisayar Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?
-
casper yaramaz. ama acer den aidata dan iyi gibi sanki. tabi bu kendi düşüncem. çok notebook gördüm inceledim ben
en iyileri bence
toshiba
sony
hp
gateway
-
Hahahah :) Casper nEKİ toplama sırf :D adam sadece dısına markasını koymus reklam yapmıs :D bızım bı arkadas daha aldı ekranında ölü pixel var degıstırmıyorlar :)) garantıye gıttımı 1 aydan asagı gondermezler :D:D:D pefs: Hp, vs markalar dururken casper alınırmı :D yada benım gıbı kendın toplıcaksın :) 4 5 ayda fan degısıceksın sadece :D kasa 7/24 acık oldugu ıcın :D
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
Peki beyler bayanlar dizüstü bilgisayarlar nereden alınır? Yer Adana.
-----------------------------En ucuz duygu cafenin karşısındaki Gold'dan alınır hocam hiç şaşmaz.Birde bazı modellerde teknosa daha ucuz olabiliyor.Yapılacak işlem iki mağazanında aylık dergilerini alıp karşılaştırmak.Gold'dan 2 ay önce Acer aldım, 1 yıl önce de Teknosa' dan da HP.
-
duvara yazıyorum.. çok kötü.. marka almadım ama bir çok arkadaşım bilmeden casper marka aldılar şimdi ise pişman..
-
illa markalı alacağım diyorsan casper almayacaksın, yok marka istemiyorum kendin toplayacaksın. burda en önemli etken neyi niçin aldığını bilmek.
-
Arkadaşım benim donanımcı olduğumu bildiği halde bir ukalalıkla gidip Casper almasıyla kafasını taşlara vurmaya 1 sene sonradan başladı ilk dediğiniz gibi monitörde bir titreme oluştu ve birkaç yerde ölü piksel açığa çıktı daha sonra klavyesi bozuldu.Bende gördünmü dediğimde evet dedi.Ukalalığın sonucunu aldı.Şöyle birşey var Casperın kullandıkları her bir donanım parça markası o donanımda en kötü firmalardır.Anakarttan ram dahil herşeyi kötüdür.İçindeki parçaların Casperla alakası olmayabilir fakat beni ilgilendiren Casper markasıdır bişey olduğunda götüreceğim yerdir.Onun için hiçbirşey bilmediğim 1999 yılında bile Casper markasının kötü olduğunu heryerde duyardım.Bunun için HP bir pc almıştım ve çok kaliteydi.Tabiki sonradan toplama topladım onunda işi bitince Toshiba notebook aldım ve çok memnunum.Açıkçası keşke ülkemizin firmaları iyi olsada herkes birbirine önerse.Bide devletin çok iyiymiş gibi onlara destek vermesi çok saçma.O bir Türk firmasıysa araştırılması gerekir kullanıcılar memnunmu diye fakat Türk malı iyidir zihniyetiyle gittikleri için birçok beddua almaktadırlar :)
-
Nerde çakma bilgisayar orda casper.
casper en baba kazığı en büyük kullanıcı kitlesine atar. O da evladına ilk defa bir bilgisayar almak isteyen ailelerdir.
Mesela ses ve ekran ya onboard olur yada en dandik ekranı takarlar.
Anakart en ucuz modeldir hemde ram frekansı yavaştır. güncel olarak 800 mhz ram takılır ama casper gider 533 mhz ram takar. çünkü ucuz anakart verir.
E bunun yanına da allahın emriyle 20 dolarlık ram çakmamak ayıptır. o da 1 gb bu da misali ama ilk kullanıcı bunu ne bilsin ram var ramcik var.
Hoparlörler 2 watt tır 1 yıl sonra trafosu yanar bir sabah kalkarsınız hoparlörün yeşil ışığı yanmıyor. monitör kesinlikle taywandan gelen oem monitördür. üzerine casper logo fışkırttırıp kullanıcıya casper diye sokarlar halbuki ordan buraya karga burga gelene kadar anası sevilmiştir.
Genelde sağda solda şirkette elinin altındaki bilgisayarın esc tuşuna bir şey olur diye basmaya korkan muhafazakar adam casper alır. Bir nevi Güven meselesi, janjan iyi ise gider kazığı yer çünkü adam teknlojiden bihaberdir.
bir komşumuz casper almıştı. üzerinde intel işlemci ama fan orjinal intel değil çin malı çakma fan. şimdi işlemci intel ise bunun kutusundan çıkan fan nerde??
aldım fanı sildim bağladım çalıştırdım. Çocuk meğer kitlenen fan ile sistemi çalıştırmayı denemiş ama sistem 2 dakka çalışıp kapanıyormuş. casper işte. garantiye gitse 1 ayda gelir çocuk babasına bilgisayar bozuldu dese babası komaya sokar zaten asabinin teki tek oğluna gitmiş casper almış. olur böyle vakalar klinsmann abin yakalar.
en iyisi kendi topladığın sistemdir. liseden beri kendi sistemlerimi kendim toplarım sağa sola da sevabına kendim yardımcı olurum. siz siz olun marka almayın. tek avantajınız garantisi oluyor ve o da hikaye eğer bilincçsiz iseniz bir şekide onu da hallederler elinize lisanslı işletim sistemini de verirler yollarlar eve.
-
ridak88 bunu yazdı:
-----------------------------casper yaramaz. ama acer den aidata dan iyi gibi sanki. tabi bu kendi düşüncem. çok notebook gördüm inceledim ben
en iyileri bence
toshiba
sony
hp
gateway
-----------------------------katılyorum. Ben laptop olarak hp kullanıyorum memnunum. Masaüstü toplama feel kasa vs.
-
7-8 aydır casper kullanıyorum,simdiye dek bi sorun yaşamadım ama açıkçası bi pişmanlık war.
HP daha iyiydi...Sıfır ses...Yani calısıp calısmadıgı belli bile degil,almadık casper aldık.
bi yamuğunu görmedim simdilik :)
ama alma :D
-
+1
klinsmann bunu yazdı:
-----------------------------Nerde çakma bilgisayar orda casper.
casper en baba kazığı en büyük kullanıcı kitlesine atar. O da evladına ilk defa bir bilgisayar almak isteyen ailelerdir.
Mesela ses ve ekran ya onboard olur yada en dandik ekranı takarlar.
Anakart en ucuz modeldir hemde ram frekansı yavaştır. güncel olarak 800 mhz ram takılır ama casper gider 533 mhz ram takar. çünkü ucuz anakart verir.
E bunun yanına da allahın emriyle 20 dolarlık ram çakmamak ayıptır. o da 1 gb bu da misali ama ilk kullanıcı bunu ne bilsin ram var ramcik var.
Hoparlörler 2 watt tır 1 yıl sonra trafosu yanar bir sabah kalkarsınız hoparlörün yeşil ışığı yanmıyor. monitör kesinlikle taywandan gelen oem monitördür. üzerine casper logo fışkırttırıp kullanıcıya casper diye sokarlar halbuki ordan buraya karga burga gelene kadar anası sevilmiştir.
Genelde sağda solda şirkette elinin altındaki bilgisayarın esc tuşuna bir şey olur diye basmaya korkan muhafazakar adam casper alır. Bir nevi Güven meselesi, janjan iyi ise gider kazığı yer çünkü adam teknlojiden bihaberdir.
bir komşumuz casper almıştı. üzerinde intel işlemci ama fan orjinal intel değil çin malı çakma fan. şimdi işlemci intel ise bunun kutusundan çıkan fan nerde??
aldım fanı sildim bağladım çalıştırdım. Çocuk meğer kitlenen fan ile sistemi çalıştırmayı denemiş ama sistem 2 dakka çalışıp kapanıyormuş. casper işte. garantiye gitse 1 ayda gelir çocuk babasına bilgisayar bozuldu dese babası komaya sokar zaten asabinin teki tek oğluna gitmiş casper almış. olur böyle vakalar klinsmann abin yakalar.
en iyisi kendi topladığın sistemdir. liseden beri kendi sistemlerimi kendim toplarım sağa sola da sevabına kendim yardımcı olurum. siz siz olun marka almayın. tek avantajınız garantisi oluyor ve o da hikaye eğer bilincçsiz iseniz bir şekide onu da hallederler elinize lisanslı işletim sistemini de verirler yollarlar eve.
-----------------------------