folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Casper Hakkında Düşüncelerinizi Alsam..



Casper Hakkında Düşüncelerinizi Alsam..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    casper, exper, acer, beko, arçelik = çöp

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek

    sakın haaa

    Dell al


    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2006
    Erkek

    Ben CASPER T585 modelini kullanıyorum. Genel olarak çok büyük bir sorun yaşamadım. Bence kesinlikle alınmayacak bir marka değil. Ama çok süper bir marka da değil. Elektronik biraz da şans işi. Güzel bir model bulursan bence kaçırma. Model de çok önemli. En güvendiğin marka bile işe yaramayan bir model çıkarabiliyor.


    Bilgi Güçtür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek

    casper eskiden rezalet ürünler üretiyordu. ama son 1,2 yıldır kalitesini bayağı arttırdı. burada yorum yapanların çoğu eskiden ağzı yanan kimseler. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2008
    Erkek

    valla bende de casperin laptopu var ama bu laptopun taa amq emi yhaa arkadaş aldığımda windows starter işlemci vardı ilk aldığımda da AC gücünü çektiğim zaman ekrar kararmıyodu nede takdığımda ekran parlıyodu ama xp yükledim sorunsuz çalışıyor yaptığı makina bu işte, ha nie casper aldınız derseniz önceki makinam masaüstüydü ilk pentium 4 çıktığında almıştım 1300 tl ye :D o makinam iyiydi ama o zamnları 4 5 sene dayandı sonra ram gitti fan gitti öle duruyo şimdi, ha onu nie aldınız derseniz reklamlarda çokk görüyodum pcyi 4 5 sene önce öyle almıştım casper olsun casper olsun diye ama hiç öyle aşırı performasn göremiyorum , şimdi bile çünki laptopum daha 1 seneyi doldurmadı yani ama böyle sorunları var işte sokym böle caspera hayalet nolcak :F


    YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2007
    Erkek
    Verdiğiniz öneriler için tşk arkadaşlar.. Artık şansımıza bakalım...

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek

    alibaba bunu yazdı:
    -----------------------------

    casper bilgisayar almadan önce hiç araştırma yapmadım. aldıktan sonra gören arkadaşlarımın tamamı casper alınırmı hiç almasaydın gibi sözler sarf ettiler ama performansını görünce tamamı sözlerini yutmak durumunda kaldılar. 3 yıldır kullanıyorum en ufak bir sıkıntı çekmedim her türlü çıkan oyunuda oynadım, ihtiyacımıda karşıladım bence fiyat durumunuda göz önünde bulundurarak alabilirsin hocam.

     

    edit: çin malı diyen bir arkadaş gördüm bilmiyorum modele,partiye göre farklılık gösteririmi ama benim kullandığım made in turkey.


    -----------------------------

    aynen dayı.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    düşünceden ziyade deneyim veriim, 2006 senesinde ben dell laptop aldım, ev arkadasımda 2007 nin sonlarında casper laptop aldı, kendisi hukukcu düzenli bi adamdır, temiz kullanır aleti, word excel dısında işi olmaz, oyun olarak tek fm oynar, pc günde 3-4 saatten fazla acık kalmaz.

    ben makinanın ebesini sikerim, 2 günde bi kapanır, bos zamanlarında download yapar, vakti zamanında bitirmediim oyun vs kalmamıstır, klavye arasına makarna kacmışlığı ve jb dökülmüşlüğü var, sık sık memlekete gider gelirim otobuste ayagımın altında yuvarlanır, bazen valizin içine koyarım hava alanlarında valizlerin nasıl sallandığını uctugunu bilirsiniz vs vs, hdd yüzlerce kez formatlanmıstır içine linux, mac osx vs kurulmustur.

    sonuc, 2 sene sonra arkadasın önce işlemci gitti, cok düşük hızda calısmaya basladı makine, öyleki excelde bile kasıodu bazen alet, sonra ekranda bi cizgi olusmaya basladı, daha sonra anlamsız 1ler ve 0lar gözükmeye basladı, en son hiç açılmadı, satsak 300lira etmicek alete garanti 500 istedi, en son söktük ve ekran kartında sorun olmadıını anladık, işlemci ve lcd gitmişti, tamir daha masrafı olacagından 2 parca halinde çöpün yanına bıraktık.

    iş bu entry 5.senesini dolduran mac osx kurulu dell den girilmektedir.


    Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    dell al yerinde garanti servisi var adamlar gelip yapıp makineyi gidiyorlar yanında söküyorlar:)

    casper alma i7 işlemcili 8 gb ramli 500 gb hdd bilmem ne anasının gözü özellikli ama benim p4 gibi çalışmıyor = çöp...


    okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ağustos/2005
    Erkek

    kardesım 2 yıldır aldım laptopu kullanıyorum casper nırvana serısınden hayatımda boole borum bok bı pc gormedım aman uzak dur 3-5 daha kat baska marka al asus al acer al nebılıyım baska bısıı al yemın edıyorum casper bos dwd satsın almam bundan sonra :))


    Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 3338 Toplam Mesaj: 30