Cay Marka Önerisi
-
Arkadaşlar bu çernobil muhabbetine ne diyorsunuz? Sırf bu yüzden karadeniz çaylarını tüketmemeye gayret gösteriyorum. Bir algı vs de olabilir bilemiyorum ama araştırınca mantıklı geliyor...
-
Doğruluk payı varsa ki olabilir o zaman biz Karadeniz'liler ne yapalım? Ortalığın hali zaten malum her şey yolunda olur da tek sorun bu kalır düşünmeye, önlem almaya değebilir. Şuan ki koşullarda, akşam trafiğinden sağ salim çıkıp eve dönebilmeye şükretmek lazım. İnce düşünmeye gerek yok her şey olacağına varır=)
-
Beta Tea Darjeeling şunu bayadır merak ediyorum hacı abi bi al denede güzelse bizde alalım. :A
-
Lipton Yellow Label - Yumuşak içim.
-
En sevdiğim konulardan biri oldu. Karışık sepet yapıp deneme yapmam lazım. Ben Karali içiyorum memnunum.
-
çaykur yazanların çay zevki asla yoktur net
-
Queltos bunu yazdı
Çaykur 42 nolu tirebolu veya kamelya.
Tirebolu 42 mavi paket efsanedir
-
hanim tarafi trabzonlu. kendi cay bahceleri var. her sene teyzesi yollar.
cok cay seven birisi degilim is geregi gelene gidene ikram ederim bende icerim tabi fakat ictigim en guzel cay trabzondan cuvalin icine koyduklari o cay.
varsa tanidik birileri iste.
onlarin bir de toplanma mevzusu varmis. ilk kesim ikinci kesim falan. en guzeli ilk kesimdi sanirim.
-
Market ürünleri içinden Çaykur tirebolu 42 ve altınbaş benim beğenerek içtiklerim arasında.
-
kimse yazmamış ama beta markasının "taç yaprak" paketini tavsiye ederim.