Cd Romsuz Laptop A Format Yardım
-
ortalığı germek gibi bi niyetim yok. laptop seninmi yoksa arkadaşının mı sorunu ?
yoksa ikinizin ortak sorunumu ? hiç bişeyi anlamadım ama neysem ben bişey demiyorum
-
neyimvarki bunu yazdı:
-----------------------------tamam tamam siz halısınız ben terbıyesızın tekıyım bukadar aşşağlanacak ne yaptım ben
-----------------------------şşşş dostum sakin ol, burası tahribat, alışırsın zamanla, ama konuyu baştan sona okudumda ortalığı baya bi karıştırmışsın, daha fazla uzatmayalım en iyisi..
-
bu kişinin sen olduğunu anlamak yani en başından beri aynı kişi olduğunu anlamak o kadar basit ki , 2 pot kırmışsın zaten :)
birincisi ;
"yazım tarzınız ıkınızınde aynı sekılde"
ikincisi ; arkadaşın kendi problemi olarak senden habersiz laptop için konu açmış.Konuyu görüp ben değilim falan diyorsun , ama aşağıya bak :)
Neyimvarki(çömez) :
ben yazmadım vede özürümü diledim birdahaki hatda hepiniz haklı olursunuz ama böyle sacma sapan savunma yaparak ortalıgı germene gerek yok GrN kardesım
ıspat: ACABA HANGİ KONUDA HAKARET KÜFÜR KOTU ORNEK YADA TERBIYESIZLIGIMI GORDUNUZ ALIN SIZE ISPAT HEM BENIM NE KARIM OLACAK SIZLERI VEDE KENDIMI GUHAHA SOKMAK AYRICA ERTAN EFENDI 2 SATIR YAZIYLA BENIM PİSKOLOFIMI NASIL OLCUYORSUN??
Musket :
Yahu bir de yardım etmeye çalışmışsınız.
USB diyen herkesi tek tek kınıyorum.
Adam CD-Rom takmaktan aciz,
Bu adam bootable disc yapabilcek sanki ?
Adam CapsLock la falan yazmış :)
Burdan arkadaşa saygılar.
Neyimvarki(çömez) :
laptoba cd-rom bulamamkı eskı bışi
buyrun =)
-
noname hakketten dedektif gibisin :)
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------bu kişinin sen olduğunu anlamak yani en başından beri aynı kişi olduğunu anlamak o kadar basit ki , 2 pot kırmışsın zaten :)
birincisi ;
"yazım tarzınız ıkınızınde aynı sekılde"
ikincisi ; arkadaşın kendi problemi olarak senden habersiz laptop için konu açmış.Konuyu görüp ben değilim falan diyorsun , ama aşağıya bak :)
Neyimvarki(çömez) :
ben yazmadım vede özürümü diledim birdahaki hatda hepiniz haklı olursunuz ama böyle sacma sapan savunma yaparak ortalıgı germene gerek yok GrN kardesım
ıspat: ACABA HANGİ KONUDA HAKARET KÜFÜR KOTU ORNEK YADA TERBIYESIZLIGIMI GORDUNUZ ALIN SIZE ISPAT HEM BENIM NE KARIM OLACAK SIZLERI VEDE KENDIMI GUHAHA SOKMAK AYRICA ERTAN EFENDI 2 SATIR YAZIYLA BENIM PİSKOLOFIMI NASIL OLCUYORSUN??
Musket :
Yahu bir de yardım etmeye çalışmışsınız.
USB diyen herkesi tek tek kınıyorum.
Adam CD-Rom takmaktan aciz,
Bu adam bootable disc yapabilcek sanki ?
Adam CapsLock la falan yazmış :)
Burdan arkadaşa saygılar.
Neyimvarki(çömez) :
laptoba cd-rom bulamamkı eskı bışi
buyrun =)
-----------------------------dediklerini çktan farkettim bende ama maksat arkadaşın şevki kırılmasın, herkesin başına gelebilir bu gibi durumlar, üstüne gitmeyelim..
-
göt'oşa bak ya cocugunu azarlıyo sankı *mbiti.
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
göt'oşa bak ya cocugunu azarlıyo sankı *mbiti.
-----------------------------
sen ne dion ? -
hakedene hakkettigini veriyorum.
-
haksız yere kufur edenın amk
-
neyimvarki bunu yazdı:
-----------------------------haksız yere kufur edenın amk
-----------------------------aynı şey yalan söyliyen icinde geçerli olsun o halde.