folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cebit Buluşması Sizin İçin Ne Kadar Önemli??

Cebit Buluşması Sizin İçin Ne Kadar Önemli??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

ne bilim aramızda cebiti bilmeyen arkadaşlar var.

bunun için neylerden vaz geçersiniz?mesela iş,aşk,ev vs.

gelmek için nelere katlanırsınız??aklınıza ne geliyorsa (::

ilk ben söyleyeyim tbt yle ilk buluşmam oldugu için isterse sevgilim gitmiyceksin yoksa seni bırakırım desede ben ginede gelirim.(sefkilim yokta ondan böyle konuşuyorum sıkıyosa varken de bunu)

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

valla hoca gelebilmek için pazartesi günü bi işe giriyorum.en az 100-150ytl para lazım sanırım.50ytl yol tutsa 20ytl cebite giriş şehir içindeki otobüslerde falanda bi 5-10ytl gitse.yemek parasıymış eğlenceymiş vs. vs.. para lazım.

bakalım kısmetse bende gidecem cebite.yalnız tek başıma yolumu sittin sene bulamam istanbul büyük yer.otogarda falan bi buluşma ayarlarsak iyi olacak :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

cebite gelmek için ;

kendimden geçerim, ailemden geçerim, sevgilimden geçerim, hayatımdan geçerim. heryerden geçerim. ama cebite gelemem :D niye ççünkü antepdeyim, yol 17 saat. :S ve istanbulu bilmiyorum. kaybolurum, kötü yola düşerim :D

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    gelmek için illa bişeylerden vazgeçmek mi lazım?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    gelmek için illa bişeylerden vazgeçmek mi lazım?

bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:

cebite gelmek için ;

kendimden geçerim, ailemden geçerim, sevgilimden geçerim, hayatımdan geçerim. heryerden geçerim. ama cebite gelemem :D niye ççünkü antepdeyim, yol 17 saat. :S ve istanbulu bilmiyorum. kaybolurum, kötü yola düşerim :D

bi sen değilsin başka memleketlerden gelen birsürü arkadaşlar var.sana yakın olanlardan birinin tlf numarasını alırsın veya bizim kilerden birini alırsın arar bizde gelir seni alırız.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa 
    ben gelebiliyorum vazgeçmeden ama bazı arkadaşlar geçemiyorlar.senin için altı üstü bi fuar olabilir ama bana göre değil..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    rEfLeX bunu yazdı:

yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa 
    ben gelebiliyorum vazgeçmeden ama bazı arkadaşlar geçemiyorlar.senin için altı üstü bi fuar olabilir ama bana göre değil..

hocam ben o arkadaslara üzüldüğüm icin öle dedim.bi fuara bile gidemiyen insanlar var iş vs vs dolayısıyla belki bende gidemicem 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamansehri
    zamansehri's avatar
    Erkek
    herkesin gelmesini şiddetle tavsiye ediom benim oraya gelmemin amçlarından biri renenin bağırmalarını dinlemek,sizleri görmek, en önemlisi muhbiri dövmek:D

dün, bugün, iki gün önce ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Felsefeyi kavrayamamışsınız :) Cebit aslıdan o kadarda önemli değil , tek önemli yanı tüm tahribat üyelerini 1 yerde buluşturuyo olması yani cebit bahane tahribat buluşması şahane :P

Bende simdiden kıyıya köşeye atıyom bişeyler annemde izin verirse gelirim :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    mesai olmassa vs. uygun olursa.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1869 Toplam Mesaj: 20