Cebit Buluşması Sizin İçin Ne Kadar Önemli??
-
ne bilim aramızda cebiti bilmeyen arkadaşlar var.
bunun için neylerden vaz geçersiniz?mesela iş,aşk,ev vs.
gelmek için nelere katlanırsınız??aklınıza ne geliyorsa (::
ilk ben söyleyeyim tbt yle ilk buluşmam oldugu için isterse sevgilim gitmiyceksin yoksa seni bırakırım desede ben ginede gelirim.(sefkilim yokta ondan böyle konuşuyorum sıkıyosa varken de bunu)
-
valla hoca gelebilmek için pazartesi günü bi işe giriyorum.en az 100-150ytl para lazım sanırım.50ytl yol tutsa 20ytl cebite giriş şehir içindeki otobüslerde falanda bi 5-10ytl gitse.yemek parasıymış eğlenceymiş vs. vs.. para lazım.
bakalım kısmetse bende gidecem cebite.yalnız tek başıma yolumu sittin sene bulamam istanbul büyük yer.otogarda falan bi buluşma ayarlarsak iyi olacak :D
-
cebite gelmek için ;
kendimden geçerim, ailemden geçerim, sevgilimden geçerim, hayatımdan geçerim. heryerden geçerim. ama cebite gelemem :D niye ççünkü antepdeyim, yol 17 saat. :S ve istanbulu bilmiyorum. kaybolurum, kötü yola düşerim :D
-
gelmek için illa bişeylerden vazgeçmek mi lazım?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
gelmek için illa bişeylerden vazgeçmek mi lazım?
-----------------------------bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------cebite gelmek için ;
kendimden geçerim, ailemden geçerim, sevgilimden geçerim, hayatımdan geçerim. heryerden geçerim. ama cebite gelemem :D niye ççünkü antepdeyim, yol 17 saat. :S ve istanbulu bilmiyorum. kaybolurum, kötü yola düşerim :D
bi sen değilsin başka memleketlerden gelen birsürü arkadaşlar var.sana yakın olanlardan birinin tlf numarasını alırsın veya bizim kilerden birini alırsın arar bizde gelir seni alırız. -
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------bende bunu diyecektim.alttarafı bi fuar bişeylerden vazgecmeden gezmeyedemi gidemiyosunuz yazık size :( üeeeeaaaaaaaa
ben gelebiliyorum vazgeçmeden ama bazı arkadaşlar geçemiyorlar.senin için altı üstü bi fuar olabilir ama bana göre değil.. -
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------yolbulucu bunu yazdı:
ben gelebiliyorum vazgeçmeden ama bazı arkadaşlar geçemiyorlar.senin için altı üstü bi fuar olabilir ama bana göre değil..
-----------------------------hocam ben o arkadaslara üzüldüğüm icin öle dedim.bi fuara bile gidemiyen insanlar var iş vs vs dolayısıyla belki bende gidemicem
-
herkesin gelmesini şiddetle tavsiye ediom benim oraya gelmemin amçlarından biri renenin bağırmalarını dinlemek,sizleri görmek, en önemlisi muhbiri dövmek:D
-
Felsefeyi kavrayamamışsınız :) Cebit aslıdan o kadarda önemli değil , tek önemli yanı tüm tahribat üyelerini 1 yerde buluşturuyo olması yani cebit bahane tahribat buluşması şahane :P
Bende simdiden kıyıya köşeye atıyom bişeyler annemde izin verirse gelirim :) -
mesai olmassa vs. uygun olursa.