Cebit Özel Sürüm Pardusları Denediniz Mi?
-
Cebitte Dağıtılan cebit özel sürüm parduslarını kuran oldu mu ?
Açıkçası ben kurdum çalışmadı swordfish de aldığı cd yi bir kaç tane pc de denemiş ondakide bozuk çıkmış bozuk cd yi ile tanıtım mı yapıyorlar şimdi anlamadım gitti al az önce kurdum işte çalışmıyor kuruldu fakat çalışmadı açılmıyor
Eğer deneyen başka çalıştıramayan varsa yazık tübitaka diyorum
bozuk cd yi kakala tanıtım yap ne saçma iştir yaa düşünsenize adam yurt dışından gelecek alacak cd yi kuracak bir bakacak çalışmıyor olaya bakın -
3 tane farklı laptopta farklı seçeneklerde denedim 3. dede kurulmadı....
serdar haklı...
-
bende laptopa kurmayı denedim çalışmadı
fakat şöyle bişi de var :D
benim laptopta linux ve türevleri çalışmıor
masaüstüne denemedim kurmayı oyüzden çalışıomu ççalışmıomu bilmiorum
-
Kuramıyoruz diyin şuna :D
-
masaüstü pc de denediniz mi?
-
laptoplarda çoğu dağıtım sorun çıkartabiliyor (en azından alışılmış kurma yöntemleri içinde)...
birkaç küçük değişiklik - kod vs. ile kurulabilir yani...
direk tübitak ı suçlamak doğru olmaz yani...
-
edit
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------laptoplarda çoğu dağıtım sorun çıkartabiliyor (en azından alışılmış kurma yöntemleri içinde)...
birkaç küçük değişiklik - kod vs. ile kurulabilir yani...
direk tübitak ı suçlamak doğru olmaz yani...
-----------------------------
Kodlarla uğraşmak istesem yazılımcı olurdum..NE anlamı kaldı yok kodu yok bilmemnesii.. O kadar windowsu kötülerler ama tek tuşla canavar gibi kurulur :)
-
kaptoplardakı donanımları tanımıyor olablır bunlar yanı ... yada o tarzda bıseydır... yoksakı ben masaustuna kurdum calısdı....
-
ya işin saçma tarafı kaç tane ev kullanıcısı linux kuruyor kuranlar bu işlerle bilişimle az çok ilgilenen insalar bunlarda genelde laptop kullanan insanalr laptop a kurarken böyle hata vermesi çok saçma örneğin suse kuruluyormuş mesela suse kurulurken pardus neden kurulmuyor tubitak da sütten çıkmış ak kaşık değil yani windowsu alıp kuruyorsam pardusta benim milli işletim sistemimse cd yi taktığımda çat diye kurmalıyım ki bana kalırsa cebitte dağıtılanlar sorunlu
-
arşivinizde dursun ilerde çocuklarınıza anlatırsınız cebitten toplu halde izdiham yaşayarak şeker ve pardus cd lerini ele geçirdik diye :DD çalışmasada çalışır bi anınız olsun :P