folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Cebit Özel Sürüm Pardusları Denediniz Mi?

Cebit Özel Sürüm Pardusları Denediniz Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

arkadaşlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda atladığınız konu size dağıtılan cdlerin arızalı olma olasılığı... genelde tübitak yaptığı cd dağıtımlarını sponsorlar üzerinden yapar... yani birisi sponsor olur cd bastırır... tübitak dağıtır...

şimdi bastırılan cd nin bozuk olma olasılığıda var bu olasılığı lütfen atlamayalım... ki daha önce farklı dağıtımlarda benim başımada geldi... ayrıca şunu söyleyim notebookta linux çalışmıyor kod gerekiyor falan muhabbeti olamaz... sadece ve sadece yeni bir notebook için gereken driverlerın tanınamaması gibi bir sıkıntı olabilir. birde arkadaş benim notebookta hiç bir linux çalışmıyor demiş... board üzerindeki rom da bulunan kodlardan kaynaklanan birşey olabilir... yada arkadaş linux kurma konusunda sıkıntı yaşıyor olabilir... incelenmesi gerekir.. ki notebookların çok fazla boot seçeneği var son olarak ekleyelim o arkadaşın cd yada dvd rom okuma hızı elindeki cd yada dvd den düşük olduğu içinde olabilir...

herkese sevgiler saygılar... bunlar daha önce benim başıma gelen sorunlardan derlediğim çıkarımlar ayrıca daha önce ik farklı notebook a birden fazla farklı linux dağıtımını kurdum ve çalıştırdım... ekstra bir kod yada benzeri kullanmadan...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    @Milamber

o olasılığıda belirttim zaten son mesajımda hocam ama bunlar test edilmez mi denenmez mi sadece ben değil aynı sorunu kaç kişi yaramış kaç bilgisayarda yaşanmış belki cebitten oradan cd alan  kaç kişide aynı sorunu yaşadı bilemeyiz

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    test edilmesi konusunda şunu söyleyim hocam ben sizlere... ben kendi üniversitemde 2007 pardus günleri düzenledik 2 gün için ve bu günler içersinde cd dağıttık... zar zor sponsor bulduk o da son dakika oldu cd ler paketlendi ve bize ancak seminer günü geldi bir önceki gece basıldı... yani senin anlayacağın cd ler kontrolden geçmedi ama şansımız şuydu arızalı cd yoktu...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ben bi cd aldım elime sonra hissettim ak sakallı dede fısıldadı alma bırak diye baska birine verdim :) iyiki vermişim ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    aynı pc ye şuan ubuntuyu kurdum sorunsuz

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    lan sanki sıfırdan i$letim sistemi yazdılar ak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    bozuk format atılmıyor Cd ile .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu pardsun driver sorunları , bugları zaten benim canıma yetti.2009 u kaldırıp ubuntu kurmamın nedenidir...

2008.2 de süper , hepsini tanıyor driverların aynı bilgisayara 2009 kuruyorum tanımıyor.

Her sürümde sıfırdan mı yazıyorsunuz arkadaş anlamadım gitti.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Bende diyordum tek bozuk bana denk gelmiş diye.Demekki herkesde sorun varmış.Bu arada bende laptopa kurmayı denedim

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    ben pardüs de kurdum, ubuntu da kurdum benim laptoba. fakat ubuntu daha iyi... pardüs felan hikaye...

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 4880 Toplam Mesaj: 22