Cebite Bedava Gitme Yoluu ????
-
arkdşlar cebite bedava gitme durumu yokmu yarın gitçemdee 20 milyon vermiyelim boşuna..
-
wallaha banda ogretın sunu :D para bulamıorum :D
-
Bugün 3 kişi gittik cebite. Arabayı park yerine park ettik. Oradan bir hacı çıka geldi :) Abi biletlerim var diye. Tane kaç dedik 15 dedi. Oha dedik. 10'a aldık taneyi. Normalde 20 lira biletlerin. Bulamazsan böle bişşi yapabilirsin.
Kolay gele...
-
wallaha belse olsa daha ii olurdu nede olsa bedava sirke baldan tatlıdır.. :D
-
bulursan bana da söyle..
-
wallaha buldum sayılır bizim peder ayda yılda 1 ıse yaradı tuyapda calısan 1 arkadası warmıs elektrikcimi ne orda onda warmıs alcakmıs bugun almamıs yarına kaldı muhaha ne ballıyım ( tabi onuda alabılırse :D ) alamazsa da pederden yardım alcaz :D
-
beyler tek bi yolu var oda otoparkdan arabayı park ettikden sonra dışarı çıkmadan arkaya dogru ilerleyin ilerde bi koridor var geniş mal boşalttıkları koridor 4. hol le 6-7. hollere çıkıyordu geçen sene sanırım şimdide 7. hole çıkıyo mazeme indiren birinin peşine takılın güvenlik bişi demiyo sizide stand dan zannediyor :D
geçensene 4 defa girdim beleş bu senede gidemedim daha
-
yahu pzr gunu gidecekler bedavaya gitmiomu.. onlar nsl gidiolar..?
-
Beleş tepeden bakı verin :))
-
20 ytl yi arkalı önlü scannerda tarattırın:D 1 ci tarafı basdırın. Daha sonra basdığınız kağıt parayı ters koyup. Boş kalan tarafınada paranın öbur yüzünü bastırdın :)
Daha sonra parayı purusturun:D Eskitin gerçek süsü verin. Cebizie sokun.nemli yerde bekletin kirlensin. Sonra cebitte biletleri beleşe alırsınız :P
Ha ben bunları yapamam diyorsanız. Paso nuz filan varsa pasoyla gidin. Öğrenci olduğunuz için beleş girebilirsiniz sanırım:)
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------20 ytl yi arkalı önlü scannerda tarattırın:D 1 ci tarafı basdırın. Daha sonra basdığınız kağıt parayı ters koyup. Boş kalan tarafınada paranın öbur yüzünü bastırdın :)
Daha sonra parayı purusturun:D Eskitin gerçek süsü verin. Cebizie sokun.nemli yerde bekletin kirlensin. Sonra cebitte biletleri beleşe alırsınız :P
Ha ben bunları yapamam diyorsanız. Paso nuz filan varsa pasoyla gidin. Öğrenci olduğunuz için beleş girebilirsiniz sanırım:)
-----------------------------bi dakka şimdi öğrenciye beleşmi :| ?