Cebite Bedava Gitme Yoluu ????
-
parasını ver herşey bedava dostum :D:D
-
öğrenciye beleş değil arkadaşlar ona göree gidin
-
ben satıyım :D 15 ytl den 2 adet cebit bileti :D ilgilenen pm atsın
-
öğrenci kesinlikle beleş deil bn gittim .....
-
erken kalkıp otostop çekmeyi dene...
-
babam bi işini mi ne yapmış tüyabın ondan dolayı bizde bi kart hem beleşe giriyosun hemde depo girişinden bile girsen alıyolar içeri vip gibi
-
valla ben bgn gittimm paşalar gibi 20 şer banknottan 3 tanede verdim.. 3 kişiydik ccnküü yani fena girdi.. ve bence gittiğime değmedii...
-
bak içeride olan birisi varsa katılımcı kartını al beraber girin:Dben katılımcıyım bugün kaç kişiyi öyle aldım içeri :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------20 ytl yi arkalı önlü scannerda tarattırın:D 1 ci tarafı basdırın. Daha sonra basdığınız kağıt parayı ters koyup. Boş kalan tarafınada paranın öbur yüzünü bastırdın :)
Daha sonra parayı purusturun:D Eskitin gerçek süsü verin. Cebizie sokun.nemli yerde bekletin kirlensin. Sonra cebitte biletleri beleşe alırsınız :P
Ha ben bunları yapamam diyorsanız. Paso nuz filan varsa pasoyla gidin. Öğrenci olduğunuz için beleş girebilirsiniz sanırım:)
-----------------------------ya kardiş biz para basmak yerine cebit bileti basmaya kassak ya kendimizi...?
(sankü taha rikssiz gibbüüü) -
arkadaslar konu ile alakası yok ama bende tahribat T-Shirtü istiyebilirmiyim bu bulusmaya gelemiyecem ama bundan sonrakilere inş
Toplam Hit: 3318 Toplam Mesaj: 22