folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Celismek ... Underzero

Celismek ... Underzero

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    benimde aklıma gelmiyo değil

DOM..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Demekki inandığımız Allah'lar farklı oluyor.

Oldum olası bu olayı anlıyamadım.Kazaya ve Kadere inanmak, ya kardeşim şöyle sefa içinde hayat yaşasak, ağzında gümüş kaşıkla doğanlardan olsak ne olur?Sen israil'e yanlışlıkla bomba düşürsen ne olur?Bu kaza bela hep bize hep bize. 

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

underzero kardeşim kesinlikle haklısın...

kendisiyle çelişen bir din var ortada... ya da dine laf söylemeyelim... kendisiyle çelişen şeylere inanan insanlar var ortada...

ama aklıma şu takıldı...

allah denen kavramın neyi kurtarıp neyi kurtarmadığını falan söylüyorsunuz...

dininize göre allahın dünyaya karışması gibi bi durum söz konusumudur acaba merak ediyorum ?

yani ben burda bi suç işlemişsem cezasını nerede çekeceğim... buradamı yoksa orada mı ?

bence dininizi yorumlamak bana düşmez ama yorumlarsam inandığınız en büyük kavramın yani allahın dünyaya karışmayan birşey olduğu konusunda karar kılmalısınız...

eğer öyle olmazsa ne kaza ve kader denen şeyi kalır ortada ne de başka birşey..

kadar insanın kendi elindedir sözü tamamen ortadan kalkar..  çünkü ona karışan birilerinden bahsediyorsunuz...

neyse konuyu saptırmiyim..

kesinlikle haklısın underzero...

yazı için teşekkürler 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Olaya neden öle bakıyorsunuz Ayet söyleyeyim size Aldatıcıların sizi Allahla Aldatmasına müsade etmeyiniz. bunlarda provakatorlerin önde gideni hepsi siyasi politika

Hz Musaya bir gün cebrail aracılıgı ile allah vahiy yollamış filan filan daga çık orda bekle ve dagın karşısındaki kuyunun orda olan olayları ii gözlemle demiş. ve olaylar zinciri gelişmeye başlamış önce bir kervan gelmiş kervan sahibi develerine su verirken tekrar kuyuya yöneldiginde kazandıgı kesa altın kuyuya düşmüş ve adam fark bile etmemiş adam toplamış kervanı gitmiş 10 15 dk sonra yeni bir kervan gelmiş ve adam develerine su verecekken kuyudan bir kese altın çıkmış adam sagına soluna bakmış kimse yok altını almış ve yoluna devam etmiş aradan yarım saat geçmiş başka bi kervan gelmiş gelen kervandan 10 dk sonra ilk kervan sahibi gelmiş altınımı burda düşürdüm sen aldın demiş ve bıcaklamış adamı Hz musa olaylara karışamadıgı için Allaha yakarışta bulunmuş ve bi  ses gelmiş 1 adam 2 adamın babasının tüm mal varlıgını zoraki elinden almış 1 adamın dedesinide 3 adam öldürmüş 1 adamda 3 adamı öldürmüş bundan çıkacak ders gün gelir devran döner herkesten hesap sorulur bir gün

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Abi aslında bir çelişki yok.Hakeden ölse namazını kılan eceli ile ölseydi allahın varlıgı ne kadar bariz olurdu (!) O zaman ben bu ortamda sorarım imtihan bunun

neresinde ? Aklınla doğruyu seçip tastik etmedikten sonra inanmanın ne anlamı var ? Gözüyle gördüğüne kedi köpek te inanıyor; İnsanız biz ve herşey o yokmuş gibi

gidecek ve biz varlığı kalben görüp onaylıyacağız.

Konumu silenlere inat kürdüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ayar oluyorum her şeye bi kulp takmalarına insanların giden gitmiş Allah Rahmet etsin demek düşer sana sonra ayağın takılır ayar olduysa biri Allah'ın sopası yok bi garez yoksa her şeyde bi hayır vardır derler bu dünyada ilahi bi adelet olduğunu sanmıyorum onca olay var ki dünyada bunları yan yana koyunca adalet varsa nerde diyosun ben de yok diyorum underzero güzel aktarmışsın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

7 gencin ölümünde bir ihmal daha

Ankara'da 7 gencin ölümüyle ilgili savcılık soruşturması sürerken, ihmal iddialarına bir yenisi eklendi.

Çankaya Birlik Mahallesi'ndeki Yeşilvadi Apartmanı’nın 3 numaralı dairesinde 7 genç karbonmonoksit zehirlenmesinden ölmüştü. Üst katta oturan Koç ailesi ise, hastaneye kaldırılarak kurtarılmıştı. Koç ailesi hastaneye götürülürken, polis Başkent Doğalgaz’a haber vermişti. Saat 05.09'da gelen ekipler, 7 gencin kaldığı dairenin kapısını çalmasına rağmen açan olmayınca geri gitmişti.
    Ailesini kurtaran Emre Koç polise verdiği ifadede,  şunları anlattı: "Yatmaya giden annem 'Baban da, ben de iyi değilim' diye bağırınca kapıyı açtım, holde yatıyorlardı. Kardeşimin ayağa kalkınca düştüğünü gördüm ve sürükleyerek dışarı çıkardım. Annemle babamı da apartman boşluğuna çıkardım. Yardım için bağırdım, gelen olmadı. Üst ve alt katların kapılarını yumruklayıp zillerini çaldım, açan olmadı. Babamın 155'i arayarak polise haber verdiğini öğrendim. Polis ve ambulansı gördüm. Onlara durumu anlattım."

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

benim de bi ilavem olacak

çocukları aklamak adına deil tabiki, böle bişeye zaten ihtiyaçları yok

ama daha kurban bayramında ziyaret ettikleri huzurevindeki amcalar teyzeler, tv den onları tanııyp mevlüt okutmuşlar

http://www.ensonhaber.com/gundem/176852/huzur-evi-sakinleri-7-gence-mevlut-okuttu.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Tebrikler underzero güzel bir yazı olmuş.İsrail'in Müslümanları katledip hala ayakta olmasının sebebi ise tanrının taraf tutmuyor olmasıdır ..herkes ektiğini biçer bunun örnekleri de yaz yaz bitmez.Vakit gazetesi  diye tabir ettiğimiz moronlar kuruluşunun ne bok olduğunu okuyanlar biliyor zaten.Bu 7.4 meselesine gelince sanırım bunu ilk önce Fetullah Gülen söylemişti.Benim ise asıl merak ettiğim;Bu orospu çocukları nasıl kendilerini Allahın ağzından konuşmaya layık görüyorlar?Yani hadi bunu geçtim zaten ölünün arkasından bu şekilde ithamda bulunmak günahtır.Dinciyiz diye geçinenler bunu bilmiyorlarmı?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bu ülkede AKP dir dindar olan Vakit gazetesidir dini anlatan gerisi gevurdur onlarin gözünde.

Bu insanlar dini tekeline almislardir hatta cennetin anahtari onlarda imis gibi bi tavir içerisindediler.

sabah nihat hatipoglu açik açik söyledi kim nerde ve nasil ölürse ölsün onun hakkinda konusmayin o gençlerin hiç birini sizler görmediniz görmüs iseniz dahi konusmayin allah rahmet eylesin diyin dedi helal olsun adama.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 3940 Toplam Mesaj: 26