folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cem Garipoğlu Neden Hala Bulunamıyor !!

Cem Garipoğlu Neden Hala Bulunamıyor !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

benimde en çok tav olduğum yanı aylardır bu zengin züppelerinin muhabbetinin dönmesi.

öldüyse öldü haber yapar geçersin.hadi babası bidaha para verdi gene haber yaparsın.

sanki polyana nın ülkesinde yaşayan kafası güzel milletizde başka olay yok gibi ayalardır aynı muhabbet bu ülkede bi günde onlarca kişi öldürülüyor.

hatta aynı tür cinayet bi erkeğin başına gelmiş o neden haber olmadı onun katillerini neden interpol aramıyo?

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu ülkede paran varsa o iş bitmiştir

sinir oluyorum bu lafa 

dünyanın neresinde olursan ol paran varsa iş bitmiştir bu ülkeye has bi durum değil

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    şehit haberi 45 sn.
    kıçı kırık kız haberi 5 ay

Kızın babasınıda bir türlü sevemedim çok itici bir tipi var ve bu aralar çok konuşup devlet kurumlarını yıpratıyor.. Zaten bu kadar dillendirdiler falan film çekicekler işte ne qüzel |: 
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Kızın ne işi var Allahın sadisiyle :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    kız kaşarmış ohh olay bitti ne güzel adam öldürmekte haklı o zaman mal ! 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bekliyordum ne zaman bu karı tbt'ye sıçrayacak :)

yani artık yılan hikayesi oldu bu kadar maykıl ceksın için uğraşsalar şimdi katili bulunmuştu :/ 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence çok gereksiz bir olay...hergün kimler ölüyor,o kadar önemlli insanlar ölüyorki, anlamıyorum neden iki liselinin aşk ve seks cinayetine takılıyorsunuz..Bırakın kaçan kaçmış.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Allah kimsenin başına vermesin büyük konuşmayalım bzimde başımıza gelmesin.

Olaya gelince. Aynen bir arkadaşın da dediği gibi şehit haberi 45 sn. bu kızın olayı 150 günü geçti. Ama yeter artık. ben bu bhaberi görmekten sıkıldım kardeşim. Babasınıda gözüm tutmadı aq. Annesinede yazık süreli medya önünde kızının öldüğünemi yansın madara olduğunamı yansın. Medya desen şerefsizin önde gideni zaten. Elbet hak hukuk yerini bulur ya bu dünyada yadadiğerinde oyüzden kafa yormaya gerek yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT hoja aynen kızın babasna gıcık oldum harbi.Hadi bu cinayeti C.G işledi ve suçlu.Tamamda bir cinayet süreci yokmu ortada.Babası nerdeymiş kızı el alemin ne idüğü belirsiz adamlarıyla fink atarken.

Geçen gün gördüm TV de konuşuyor.Diyor ki "Ben bu tip aileleri çok iyi tanırım her şey beklenir.Bozuktur bunların aile yapıları" vs gibi sözler söylüyor.Ya adama demezler mi be adam madem biliyon bunları ne diye kızını gönderiyon onlarla ? ? Tüm bunların üstüne bi de devlet kurumlarını yıpratması hadi onu da geç HaberTürk kanalı ve dolayısıyla Turgay Ciner in bu cinayetten pirim yapması kabul edilemez.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    bence gündemı cok fazla mesgul ettı gereksız yere.Bu ülkede 1 gün icinde 1 hafta icinde bu olaydan daha büyük şeyler daha onemlı seyler olmakta.Allah rahmet eylesın.

hocam seninde bildiğin gibi olay direk adam öldürme değil adam öldürmüş kafasını kesmiş parçalara ayırmış ve 5 aydan beri bulunamıyor..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 6825 Toplam Mesaj: 43