Çene Altının Yarılması..
-
kabuğu koparınca / yolunca kalıyor. gözümün altı yarıldı kabuğunu kopardım dikkatli bakınca belli oluyor. koluma mangal kömürü fırladı oluşan yaranın kabuğunu kopardım onunda izi kaldı. mümkünse oynama.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------
kabuklara dokunmasaydın iz kalma ihtimali düşüktü kalsa bile pek belirgin olmazdı. ama kabugu soyduysan iz kalabilitesi yuksek
-----------------------------kabuğun yarısını soydum diğer tarafını soymadım birleşik olduğu için soyulmayan tarafındadamı iz kalır ?
-----------------------------yarısını kopardığın için diğer yarısıda zamanla veya eline falan takılır sıkılır düşürürsün. Ama kan akmışsa yine kabuk bağlarsa ona hiç dokunma :S
-
ailemde 3 kişide cene altı yarılması var üçündede kabak gibi belli...
-
renegadealien bunu yazdı:
ailemde 3 kişide cene altı yarılması var üçündede kabak gibi belli...
-----------------------------:| :|
-
belli bir zaman sonra dikkatli bakıldığında fark edilebilecek kadar az bir iz kalır için rahat olsn
-
ömür boyu kirli sakal bırakırsın artık...
-
şimdi herkes ümitini kırmış eczacı olarak işe el koyayım
yara tam iyileştikten sonra
contratubex ve madecassol pomad alırsın izi %85 yok eder
hatta tamamem yok edebilirde sağlık güvencen yoksa ucuza ayarlarım sana
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şu an Stafine kullanıyorum krem. tamamen iyileştikten sonra kırmızı bi iz kalacak gibi geliyor bana.. bunları kullansam iz geçermi?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şimdi herkes ümitini kırmış eczacı olarak işe el koyayım
yara tam iyileştikten sonra
contratubex ve madecassol pomad alırsın izi %85 yok eder
hatta tamamem yok edebilirde sağlık güvencen yoksa ucuza ayarlarım sana
-----------------------------ulan sen yok musun sen :)
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şu an Stafine kullanıyorum krem. tamamen iyileştikten sonra kırmızı bi iz kalacak gibi geliyor bana.. bunları kullansam iz geçermi?
-----------------------------%90 garantisi var ama yüzde 10a karışmam kadınlarda sezeryan sonrası izi bile geçiriyor bunlar
stafine krem antibiyotık iltahap kapmaması ve yarayı kurutması için vermiştir