Çene Altının Yarılması..
-
mrb sayın muridler. 1 hafta önce düşerek çenemin altını fena şekilde yardım. o kadar şiddetli düşmüşümkü çenemin sol alt kısmındaki yarığın hizasında dişimde kırıldı..doktora dikiş attırmaya gittiğimdede kemik altı olduğu için dikiş atılmaz dediler.. bi krem verdi sürekli onu kullanıyorum. iz kalırmı kalmazmı die tereddüte düştüm ve size sayın muridlere sorayım dedim.
1 hafta geçti yara kabuk oldu ortası derindi hafif siyah bişi kaldı bu şimdi iz kalırmı yara ne zaman geçer.
Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Şimdiden teşekkür ederim..
-
Geçmiş olsun.
Yara kabuk bağladıysa iz kalmaz diye biliorum.
Genede teccübeli müridlerin yorumlarını sen genede al.
-
benim de alttan yarılmıştı iz miz yok, kalmadı :W
-
hacım geçmiş olsun, benim kardeşinde çene altı yarılmıştı, evet çene altına dikiş atılmıyor ama izde kalıyor.
-
iz kalır. Kabuğu elleme ellersen daha belirgin kalır.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------deneme amaçlı kabuğun yarısını çıkarttım bile :| kırmızı olmuş deri
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------deneme amaçlı kabuğun yarısını çıkarttım bile :| kırmızı olmuş deri
-----------------------------iyi halt ettin :S
edit: kendimden biliyorum benim burnumun üstünde tam kemiğin üstünde bi yara olmuştu. o zaman 6-7 yaşlarındaydım. Hele daha izi var ama iki senedir azaldı ama hele daha var.
Bunun yanında bende kabuk kaldırmayı çok severim ve tüm kaldırdığım büyük yaraların kabuklarının izi duruyor. 1 yıldır diz kapağımda kırmızılık var üstelik dikiş atılacak kadar büyük değildi.
Geçen sene işaret parmağımın eklem kemiğine bıçak kapandı. Doktorada 1 hafta sonra gittim. 5 dikiş + 4 ilaç verdi. Elim iltihap kapmıştı kafam kadar olmuştu.
Geç gittiğim için zaten iz kalacaktı ama dikişler alındıktan sonra ben yine kabuğu kaldırdım şişlik kalsa bile kabuk izi kalmazdı ben dayanamadım. Vücudumun her yerinde yara bere izleri var. Kabukları kaldırmasam böle olmazdı halbukine :S
-
biri iz kalır biri iz kalmaz dio :(
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
biri iz kalır biri iz kalmaz dio :(
-----------------------------hoca diyom ya kabuğu kaldırdıktan sonra artık kalmama gibi bi ihtimal yok :S hele de yara dikiş atılacak kadar büyük bi yaraysa bide kabuğu kaldırdığına göre kesin iz kalır:W
-
kabuklara dokunmasaydın iz kalma ihtimali düşüktü kalsa bile pek belirgin olmazdı. ama kabugu soyduysan iz kalabilitesi yuksek
-
seadog bunu yazdı:
kabuklara dokunmasaydın iz kalma ihtimali düşüktü kalsa bile pek belirgin olmazdı. ama kabugu soyduysan iz kalabilitesi yuksek
-----------------------------kabuğun yarısını soydum diğer tarafını soymadım birleşik olduğu için soyulmayan tarafındadamı iz kalır ?