Cep Telefonu Kullananlar Ve Almak İstiyenlerr

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    çakma nokia n99i süper bi telefon herkes alsın

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Asus p535 pda 512 mhz işlemcili bluetooth wireless gps gprs vs vs vs ne varsa işte var... windows mobile 6.0 işletim sistemi var bide...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    samsung u700 war.karizma telefon.sesi az çıkıyor kod mod lazım bide kenarları soyuldu az bişey
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    samsung c300 alo ve mesajdan baska özelliği yok ama bana yetiyoda artıyo bile...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    sony ericsson p910i kullanıyorum, bunu kullanmaya başladıktan sonra asla bi daha nokia almamaya karar verdim. çok muhteşem ve kullanışlı, bilgisayara blututla bağlanıp evin 100 mt. çevresinde internete giriyorum msn açıyorum her haltı yapıyorum. bunu deiştirirsem hp 6915 yada p990 alırım heralde, nokia almayacağım kesin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

sony ericcson p990i kullanıyorum

herkese tavsiye ederim

burdan tüm sevdiklerime selamlarımı yolluyorum

anne baba sizi çok seviyorum

kasım da ordayım :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

N95 8 gbte var.

Tavsiye etmiyorum. Çok çabuk pili bitiyor, cep telefonuyla birlikte gelen yazılımlar işlevsiz. Telefon hızlı bi telefon değil. Symbian artık komik görünüyo yeni telefonlarda. Enlemesine çok büyük ve stop play gibi telefonun yukarısında olan tuşlar hiçbir işe yaramıyor. N95 almak istiyenler dokunmatik olan N98 i beklesinler veya pocket pc alsınlar. Cep telefonları yalan artık pocket pc her daim daha işlevsel, estetik ve rahat.

8 gbte olması müzik ve filmler için iyi oluyo. Çok çabuk şarj olması ve şarj aletinin çok küçük olmsı güzel. Telefonun hızlı kapanması sinir krizi geçirmenizi engelliyo. Kulak içi kulaksız kullanılmıyıcak bir telefon. Ekranın görüntü kalitesi çok iyi. Wirelessi çok kullanışlı.

Telefon fiyat/işlevsellik olarak çok vasat. Alıcaksanız telefon değil pocket pc alın.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    silenceb
    silenceb's avatar
    Erkek

nokia e90

iyi

nokia e91 =) 

Ne Mutlu Türküm Diyene...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    nokia 7610 kullanıom. tuşllarn normal açılmasını engelledim, 5 farklı tus kombinasyonu sonrasında açılıo :D bi de sol tarafta genelde kamera yazıo, onu kaldırdım Baslat yazdım oraya menü çıkartıom fantezi oluo böle wallpaper da microsoft windows mobile falan böle güsel oluyo ;)baya özelleştirdim telefonuda ondan değiştirmiom :D uğraşmak lazım,zaten tekrar tlf alırsam PDA alırım

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

arkadaşlar 500 ytl civarında çift sim kart takılabilen telefon arıyorum ama ne tavsiye edersiniz?

Toplam Hit: 5138 Toplam Mesaj: 24