Cep Telefon"U Önerileriniz
-
e250den uzak dur ya plastik oyuncak gibi.
-
hocam o fiyat aralıklarındaki telefonları özellikleri çok benzerdir yani. öyle ince ince araştırmaya gerek yok ;) radyo olsun yeter bence
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o fiyat aralıklarındaki telefonları özellikleri çok benzerdir yani. öyle ince ince araştırmaya gerek yok ;) radyo olsun yeter bence
mp3 calsın hafıza kartı fln taklsn bıde seklı falan adam gıbı bısey olsun tamam ısde yeter bana ole bısey -
nokia 6230 i 4 sene olcak kullanıyorum hiç bozulmadı mp3 hafıza kartı fotoraf makinası kamerası baya iyi 200 fallandı herhalde
-
bortecine357 bunu yazdı:
nokia 6230 i 4 sene olcak kullanıyorum hiç bozulmadı mp3 hafıza kartı fotoraf makinası kamerası baya iyi 200 fallandı herhalde
hocam o telefon biraz agır bse ya cok cıddı:S -
valla orta hallinin alalbileceği en iyi telefonlardan biri bence görüntü olarak hoş gelmeyebilir ama tv ekranı gibi telelfonlarda özellik yok kocaman ekran var vga kamera ırt zırt özellikler aynı fiyat sen bilirsin yinede
-
nokia 6131 al hocam güzel telefon
-
az kullanılmış 6300 tavsiye ederim. 170 e 1 yada 2 ay kullanılmış bulabilirsen temiz memnun kalırsın.
-
shivo bunu yazdı:
nokia 6131 al hocam güzel telefon
peki:) -
n999i tv var cift simkartlı :) nokia nın yandan yemişi ama Arkadasım 6 aydır kullanıuor defalarca yere düstü bisi olmadı saglam telefon
Toplam Hit: 5201 Toplam Mesaj: 23