Cep Telefonu Sinyal Yükseltici?
-
https://m.tr.aliexpress.com/item/4000336192459.html
Gümrükten vergisini ödeyip alabilir miyim? Türkiye'de satanlar var ama çok fahiş kar koyup satıyorlar.
Bu sinyal yükseltici kaç aramaya kadar destekler? Aynı anda bir kaç kişi telefonla görüşebilir mi?
-
Buna benzer bi anteni köydeki ev için almıştım hocam. Herhangi bi sıkıntısı yok. Zaten gidince cümbür cemaat gidiyosun. Herkesin telefonu o sayede çekiyordu. Ben sorun yaşandığını hatırlamıyorum
-
alırsın vergisini ödeyip takipli al tam takipli
türkiyeye göndermiyor heralde adam ama
do_som tarafından 09/Ara/19 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Gümrükten vergisini ödeyip alabilir miyim? Türkiye'de satanlar var ama çok fahiş kar koyup satıyorlar.
Bu sinyal yükseltici kaç aramaya kadar destekler? Aynı anda bir kaç kişi telefonla görüşebilir mi?
Hocam bu alet kaç paraya geliyor. Teknik detayları nedir acaba?
-
do_som bunu yazdı
alırsın vergisini ödeyip takipli al tam takipli
türkiyeye göndermiyor heralde adam ama
yolluyor.
şu an alınsa yeni kullanıcı 17 tl indirim bi de 45 22 lira indirimle 70e falan geliyor.
-
ürün güzelmiş konunun takipçisiyim
-
Edit, özellikeri yazıyormuş boşuna sorduk o kadar sory
EricNorthman tarafından 09/Ara/19 21:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Genel olarak yazacağım. Türkiye'ye getirip satanlar var ama 2.000 küsur lira gibi absürt fiyatlar çekiyorlar. Tamam ticaret yapıyorlarda bu kadarda farkla ticaret olmaz. Bu resmen adam sikmek.
Bu sinyal yükselticileri taa bundan 10 sene önce 3G ilk çıktığında köye almak istemiştim. O zamanlar bir satıcıya mesaj atmıştım. O dönemlerde bunlar çok ilkeldi. İçine sim kart takıyordunuz telefon gibi o sim kart telefon gibi şebekeye kayıt olup sinyali tekrarlıyordu. Tabi imei numarası oluyordu. Satıcı sen bana sizin orada kayıtlı bir imei yolla ben atıp yollarım demişti ama cesaret edip almamıştım.
Artık içine sim kart takmaya gerek yok anladığım kadarıyla. Ancak sadece belli frekansı tekrarlıyor. Mesala bu cihaz 4G 900 mhz frekansını destekliyor.
Türkiye'de 900 mhz bandında 4G yayını 3 operatördede var Telekom'un daha fazla frekansı var o bantta. Sinyal yükseltici alırken bölgenizdeki baz istasyonunun kullandığı frekans ve banda bakın. Her baz istasyonun kullandığı bant ve frekans farklı. Mesala bu yükselticide 4G var sadece. Telefonunuz VoLTE desteklemiyorsa sinyal alırken birden bire 3G'ye düşeceği için aramalar başarısız olacaktır.
Benim aklıma takılan acaba bu cihaz internet içinde iş görebilir mi ? Yoksa sadece aramalarda mı kullanılabilir ?
-
mkyb bunu yazdı
Genel olarak yazacağım. Türkiye'ye getirip satanlar var ama 2.000 küsur lira gibi absürt fiyatlar çekiyorlar. Tamam ticaret yapıyorlarda bu kadarda farkla ticaret olmaz. Bu resmen adam sikmek.
Bu sinyal yükselticileri taa bundan 10 sene önce 3G ilk çıktığında köye almak istemiştim. O zamanlar bir satıcıya mesaj atmıştım. O dönemlerde bunlar çok ilkeldi. İçine sim kart takıyordunuz telefon gibi o sim kart telefon gibi şebekeye kayıt olup sinyali tekrarlıyordu. Tabi imei numarası oluyordu. Satıcı sen bana sizin orada kayıtlı bir imei yolla ben atıp yollarım demişti ama cesaret edip almamıştım.
Artık içine sim kart takmaya gerek yok anladığım kadarıyla. Ancak sadece belli frekansı tekrarlıyor. Mesala bu cihaz 4G 900 mhz frekansını destekliyor.
Türkiye'de 900 mhz bandında 4G yayını 3 operatördede var Telekom'un daha fazla frekansı var o bantta. Sinyal yükseltici alırken bölgenizdeki baz istasyonunun kullandığı frekans ve banda bakın. Her baz istasyonun kullandığı bant ve frekans farklı. Mesala bu yükselticide 4G var sadece. Telefonunuz VoLTE desteklemiyorsa sinyal alırken birden bire 3G'ye düşeceği için aramalar başarısız olacaktır.
Benim aklıma takılan acaba bu cihaz internet içinde iş görebilir mi ? Yoksa sadece aramalarda mı kullanılabilir ?
internet için de aynı işi görüyor hocam. Whatsapp için hayat kurtarıyordu zamanında köyün o dağlarının arasında
-
Bu cihaza mini AP diyebilir miyiz?
Çalıştırınca direkt herkes bağlanabiliyor mu?
yoksa ek bi ayar vs bişey yapmak lazım mı?
ilk 2 soru evetse o zaman bağlananları snifleyebilir miyiz?
-
mkyb bunu yazdı
Anten kismindan biz telsiz vericilerinin oldugu ucra koselere uzak haberlesme icin koyduk 30 dolar miydi 17dolarmiydi neydi ama anten biraz daha buyuk gelismis birseydi.hepsi takmadiysa personel bakar atarim foto.
İnt acisindan ping yuksek olabilir. Onun disinda gorusme vs icin bilemeyecegim.ama konusursun cok sknti olacagini sanmiyorum alinabilir ucret uygun