Cep Telefonu Tavsiyesi İstiyorum...
-
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------
5800 apaçi telefonu oldu artık
-----------------------------apachi değilde kızılay dağıtıyormuş gibi desek daha uygun olur. Fiyatı ucuz olduğu için çok rehabet gördü ama kimse neden fiyatı böyle diye düşünmedi alırken yazılım hatasına sahip olduğu için bi süre kaldırılmıştı yayımdan
-
MagicSword bunu yazdı:
SoapBubble bunu yazdı:
-----------------------------apachi değilde kızılay dağıtıyormuş gibi desek daha uygun olur. Fiyatı ucuz olduğu için çok rehabet gördü ama kimse neden fiyatı böyle diye düşünmedi alırken yazılım hatasına sahip olduğu için bi süre kaldırılmıştı yayımdan
-----------------------------ilk çıktığında 990Ytl idi :) Sonra alanların elinde patladı sistem rastgele reset atıyordu kapanıyordu takılyordu çalışmıyordu sonra toplatıldı piyasadan çekildi ve yerle bir olan karizmasını fiyatını düşürerek düzelttiler.. ama birçok kişi bunu bilmiyor ve telefon haa acayip kasılmalar yaşamakta.. ama her yeni firmwarede hız sorunu gideriliyor.
-
samsung gt-b3410 yeni aldım çok memnunum o fiyata en iyisi bence
-
Konuya göre yorum yazarsanız güzel olcak
-
.
-
Hocam Her telefon hakkında şehir efsaneleri cikmiş a.q alt tarafi bi tel :D Ben sana Samsung B5310 Tavsiye etmek istiyordum ama BABAYİ alirsin :D disbirtör firmalar göndermiyor sanirim üretimden kalkti olan yerlerde 500+ lira cekliyolar :D AMA Bulursan kacirma hocam akıllara zarar bi tel kimselerde yok gören böyle bakiyo ici gecerek :)
bende almayi dusunuyorum ama bulamdim Not: sakın hepsiburda vs. sitelerden almaya kalkma stoklarinda yoktur gelene kadar senin paraya yazik olur cok bekletirler
-
-
neden bu samsungların flası olmaz...:)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
SoapBubble bunu yazdı:
Ne alaka ?
-----------------------------google a nokia yaz ilk 5800 ı tavsiye ediyor :)
-
haci ne yapcan flaş flaş takmişsin bende n73 var disko işigi gibi flaşi var neye yariyo :D ne yapcan merak etdim...
galaxy her yerde kampanyada ereyonda da filan
ama B5310 krall hocam :D klavye varya dakdilo :D hepide dokunmatik hepmide wifi var olsada yesek :D
ama 5800 da iyi hocam