folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cepte Film İzleyin. 3Gpindir.Com

Cepte Film İzleyin. 3Gpindir.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

güzelmiş site bak bu konumdan yararlanabilirsin olmayan filmler varsa

al

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74945

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

wap sayfası da yaparsan hit kırarsın benden söylemesi :D wapa eninde sonunda girceksin sana demiştim :d

büdüt: sağlam bi servera depolaman lazım wap için ama :d bi de reklam koydun mu gelsin sipaliler :d 

o konudada çok gzel düşüncelerim var :D ama seni bi yakalayabilsem :D

xvision : saol hocam. zaten oradan indirip upload ettim çoğunu :) laptoum tamirden gelsin kendi convertlerimi ekliycem :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    beni zor yakalarsın ama sana güzel bi kıyak geçebilirim bi kaç gün sora :d

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    abi üyelik formundaki password kısmını •• seklinde yapsan :D  sifrei yazdım yanımdada ark vardı sifre boru gibi cıkınca  gördü standart sifrei =)

(:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek
    bendede flim var 300 spartalı bunu babamın n73 ü ne bloootoc la atam dedim bulutuc mu ne o işte :D ama otamatikmen telefon hafızasına atıyo telefon hafızasında yer yoq bu ipne filmi nassıl şeye hafıza kartına atabilirim help telefonun a. koydum yine bulamadım :D kardeş snn projede güzel :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    bendede flim var 300 spartalı bunu babamın n73 ü ne bloootoc la atam dedim bulutuc mu ne o işte :D ama otamatikmen telefon hafızasına atıyo telefon hafızasında yer yoq bu ipne filmi nassıl şeye hafıza kartına atabilirim help telefonun a. koydum yine bulamadım :D kardeş snn projede güzel :D
    bloootoc iyiymiş :D

bluetooth arkadaşım onun adı ve telefonun hafızasında yer yoktur o yüzden atamıosundur telefon hafızasını boşaltman gerekio bi filmin 80 mb olduunu düşünrsek mesela imkansız biş telefon hafızasının bu kadar olması pc den hafıza kartına falan at direkt yada bluetooth la hafıza kartına gönderilebilir mi bilmiorum

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

Antikilller bunu yazdı:
    6600 zamanında mesaj ayarlarından mesaj kaydetme yerini hafıza kartı yapınca sorun ortadan kalkıyordu N lerde ne oldu bilmiyorum, olmaz olsun
    salak aletlere ne ilgi gösterildi arkadaş :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek
    mesajlar a gelcen  sol tus ayarlar --- diğer -- kullanılan hafıza = hafıza kartı yap olur ;)   6600 da oluyor en azından onda hayli hayli olur x)
    ama 80mb blututla kac saatte gönderdin la card-reader al 7-10 YTL  ortalıın a.k  'rsun :)

(:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    tebrik ederim, iyi akıl etmişsin, eğer forumla ilgilenecek adam bulabilirsen bence çok başarılı olur. ama sürekli güncel olmak şart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hoyboy : haklısın hocam. güncel tutmak lazım bu tip siteleri. elimden geldiğince artık yapacam bişeyler :)

pesimistzortbie :D heyecanla bekliyorum :D

büdüt: sistemide test ederseniz sewinirim :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 5233 Toplam Mesaj: 45