Cepte Film İzleyin. 3Gpindir.Com
-
güzelmiş site bak bu konumdan yararlanabilirsin olmayan filmler varsa
al
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74945
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------wap sayfası da yaparsan hit kırarsın benden söylemesi :D wapa eninde sonunda girceksin sana demiştim :d
büdüt: sağlam bi servera depolaman lazım wap için ama :d bi de reklam koydun mu gelsin sipaliler :d
-----------------------------
o konudada çok gzel düşüncelerim var :D ama seni bi yakalayabilsem :Dxvision : saol hocam. zaten oradan indirip upload ettim çoğunu :) laptoum tamirden gelsin kendi convertlerimi ekliycem :P
-
beni zor yakalarsın ama sana güzel bi kıyak geçebilirim bi kaç gün sora :d
-
abi üyelik formundaki password kısmını •• seklinde yapsan :D sifrei yazdım yanımdada ark vardı sifre boru gibi cıkınca gördü standart sifrei =)
-
bendede flim var 300 spartalı bunu babamın n73 ü ne bloootoc la atam dedim bulutuc mu ne o işte :D ama otamatikmen telefon hafızasına atıyo telefon hafızasında yer yoq bu ipne filmi nassıl şeye hafıza kartına atabilirim help telefonun a. koydum yine bulamadım :D kardeş snn projede güzel :D
-
Antikilller bunu yazdı:
bendede flim var 300 spartalı bunu babamın n73 ü ne bloootoc la atam dedim bulutuc mu ne o işte :D ama otamatikmen telefon hafızasına atıyo telefon hafızasında yer yoq bu ipne filmi nassıl şeye hafıza kartına atabilirim help telefonun a. koydum yine bulamadım :D kardeş snn projede güzel :D
bloootoc iyiymiş :Dbluetooth arkadaşım onun adı ve telefonun hafızasında yer yoktur o yüzden atamıosundur telefon hafızasını boşaltman gerekio bi filmin 80 mb olduunu düşünrsek mesela imkansız biş telefon hafızasının bu kadar olması pc den hafıza kartına falan at direkt yada bluetooth la hafıza kartına gönderilebilir mi bilmiorum
-
Antikilller bunu yazdı:
6600 zamanında mesaj ayarlarından mesaj kaydetme yerini hafıza kartı yapınca sorun ortadan kalkıyordu N lerde ne oldu bilmiyorum, olmaz olsun
salak aletlere ne ilgi gösterildi arkadaş :D -
mesajlar a gelcen sol tus ayarlar --- diğer -- kullanılan hafıza = hafıza kartı yap olur ;) 6600 da oluyor en azından onda hayli hayli olur x)
ama 80mb blututla kac saatte gönderdin la card-reader al 7-10 YTL ortalıın a.k 'rsun :) -
tebrik ederim, iyi akıl etmişsin, eğer forumla ilgilenecek adam bulabilirsen bence çok başarılı olur. ama sürekli güncel olmak şart
-
hoyboy : haklısın hocam. güncel tutmak lazım bu tip siteleri. elimden geldiğince artık yapacam bişeyler :)
pesimistzortbie :D heyecanla bekliyorum :D
büdüt: sistemide test ederseniz sewinirim :)