folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çernobile Gitsem Kanser Olur Muyum?

Çernobile Gitsem Kanser Olur Muyum?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler 100 tlye 1 günlük çernobil turu varmış.Otobüsle götürüyorlarmış,rehber anlatıyormuş Çernobilin içinde geziyormuşsun.Şimdi ben burayı görmeyi çok istiyorumda bi yandan da korkuyorum acaba bi zararı olur mu bana diye.Götüren elemanlar bişey olmuyor diyor ama emin olamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

1 günlük radyasyondan bişi olacağını zannetmiyorum.. hem radyasyonun yüksek olduğu yerlere sizi yaklaştırmazlar :)

belirli alanlarda takılırsınız, discovery channel'da belgesel vardı bu konuyla ilgili.. gezi vs bi araştırsana google'dan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yok ne olacak hacı :D olmaz zannetmiyorum. öle hergün hergün gidersen belki baya bi süre sonra ufacık bişey olabilir de

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

öle diyonuzda mutasyonla ninja kaplumbağa falan olursam ilk size dalarım :B

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

şakacı hüsam :D

İts My Life. NOW or NEVER
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İleride çocuğun olmaz.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Splinter ustada rehberiniz olur ozaman.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

çernobilin içinini gezdiriyorlarmışdan kastın neresi? reaktörün oralarsa, yasaktı diye biliyorum.. hatta yerleşim yeri olarak beli bi yere kadar izin vardı belli aralıklarla geçiş noktaları vardı bi eyrden sornasına hiç geçiş izni yoktu diye okumuştum. 
    hatunun biri yanına o radyasyon ölçer aletlerden alıp gitmişti gezmeye de bi belgeselvari bişide, bi yerden sonrasına geçilmiyodu. 
    bide yanlış hatırlamıyorsam asfalt radyasyonu tutuyo diye normal yoldan gitmeyi tavsiye etmiyomuydu neydi öle bişi vardı. siz neyle gitçeniz :D

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

çernobilin içinini gezdiriyorlarmışdan kastın neresi? reaktörün oralarsa, yasaktı diye biliyorum.. hatta yerleşim yeri olarak beli bi yere kadar izin vardı belli aralıklarla geçiş noktaları vardı bi eyrden sornasına hiç geçiş izni yoktu diye okumuştum. 
    hatunun biri yanına o radyasyon ölçer aletlerden alıp gitmişti gezmeye de bi belgeselvari bişide, bi yerden sonrasına geçilmiyodu. 
    bide yanlış hatırlamıyorsam asfalt radyasyonu tutuyo diye normal yoldan gitmeyi tavsiye etmiyomuydu neydi öle bişi vardı. siz neyle gitçeniz :D

valla otobüsledir heralde.Ben sadece fiyatını ve zarar görür müyüz onu sordum.Ama anlatınlara göre o radyasyondan etkilenmiş ağaçların,hayvanların oldukları yerlere,terkedilmiş bölgelere götürüyorlarmış.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

valla otobüsledir heralde.Ben sadece fiyatını ve zarar görür müyüz onu sordum.Ama anlatınlara göre o radyasyondan etkilenmiş ağaçların,hayvanların oldukları yerlere,terkedilmiş bölgelere götürüyorlarmış.

belli bi noktaya kadar bahsettiğim hatunda gidebilmişti kanser felanda olmadı, ama gidip sana çernobili ya da oralara yakın yerleşim yerlerini göstereceklerini zannetmiyorum. yüzyıllardan felan bahsediliyo o bölgeden radyasyonun çekip gitmesi için :D hocam 100 liraya yunanistan turları fln var git iki sirtaki bi uzo tamam işte:D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Taşaklara alümyon folyo sarıp da git.

krypt tarafından 29/Kas/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 6848 Toplam Mesaj: 68