Çernobile Gitsem Kanser Olur Muyum?
-
Beyler 100 tlye 1 günlük çernobil turu varmış.Otobüsle götürüyorlarmış,rehber anlatıyormuş Çernobilin içinde geziyormuşsun.Şimdi ben burayı görmeyi çok istiyorumda bi yandan da korkuyorum acaba bi zararı olur mu bana diye.Götüren elemanlar bişey olmuyor diyor ama emin olamadım.
-
1 günlük radyasyondan bişi olacağını zannetmiyorum.. hem radyasyonun yüksek olduğu yerlere sizi yaklaştırmazlar :)
belirli alanlarda takılırsınız, discovery channel'da belgesel vardı bu konuyla ilgili.. gezi vs bi araştırsana google'dan.
-
yok ne olacak hacı :D olmaz zannetmiyorum. öle hergün hergün gidersen belki baya bi süre sonra ufacık bişey olabilir de
-
öle diyonuzda mutasyonla ninja kaplumbağa falan olursam ilk size dalarım :B
-
u235 bunu yazdı
şakacı hüsam :D
-
İleride çocuğun olmaz.
-
u235 bunu yazdı
Splinter ustada rehberiniz olur ozaman.
-
çernobilin içinini gezdiriyorlarmışdan kastın neresi? reaktörün oralarsa, yasaktı diye biliyorum.. hatta yerleşim yeri olarak beli bi yere kadar izin vardı belli aralıklarla geçiş noktaları vardı bi eyrden sornasına hiç geçiş izni yoktu diye okumuştum.
hatunun biri yanına o radyasyon ölçer aletlerden alıp gitmişti gezmeye de bi belgeselvari bişide, bi yerden sonrasına geçilmiyodu.
bide yanlış hatırlamıyorsam asfalt radyasyonu tutuyo diye normal yoldan gitmeyi tavsiye etmiyomuydu neydi öle bişi vardı. siz neyle gitçeniz :D -
MaviGozluDev bunu yazdı
çernobilin içinini gezdiriyorlarmışdan kastın neresi? reaktörün oralarsa, yasaktı diye biliyorum.. hatta yerleşim yeri olarak beli bi yere kadar izin vardı belli aralıklarla geçiş noktaları vardı bi eyrden sornasına hiç geçiş izni yoktu diye okumuştum.
hatunun biri yanına o radyasyon ölçer aletlerden alıp gitmişti gezmeye de bi belgeselvari bişide, bi yerden sonrasına geçilmiyodu.
bide yanlış hatırlamıyorsam asfalt radyasyonu tutuyo diye normal yoldan gitmeyi tavsiye etmiyomuydu neydi öle bişi vardı. siz neyle gitçeniz :Dvalla otobüsledir heralde.Ben sadece fiyatını ve zarar görür müyüz onu sordum.Ama anlatınlara göre o radyasyondan etkilenmiş ağaçların,hayvanların oldukları yerlere,terkedilmiş bölgelere götürüyorlarmış.
-
u235 bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bide yanlış hatırlamıyorsam asfalt radyasyonu tutuyo diye normal yoldan gitmeyi tavsiye etmiyomuydu neydi öle bişi vardı. siz neyle gitçeniz :Dvalla otobüsledir heralde.Ben sadece fiyatını ve zarar görür müyüz onu sordum.Ama anlatınlara göre o radyasyondan etkilenmiş ağaçların,hayvanların oldukları yerlere,terkedilmiş bölgelere götürüyorlarmış.
belli bi noktaya kadar bahsettiğim hatunda gidebilmişti kanser felanda olmadı, ama gidip sana çernobili ya da oralara yakın yerleşim yerlerini göstereceklerini zannetmiyorum. yüzyıllardan felan bahsediliyo o bölgeden radyasyonun çekip gitmesi için :D hocam 100 liraya yunanistan turları fln var git iki sirtaki bi uzo tamam işte:D
-
Taşaklara alümyon folyo sarıp da git.
krypt tarafından 29/Kas/12 22:06 tarihinde düzenlenmiştir