Ceryanlı Araba Önerisi
-
ısı pompası falan olmasın düz gitsin diyorsan dacia spring e baksana (artık üretilmiyor sanırım) mini elektrikli parasına araba sahini oluyorsun
-
şuan fiyat performans olarak bu 4 aracın üstüne yok
ford explorer
kia ev3
torres evx
ben C suv kullanan biri olarak siksen bi daha küçük araç almam C veya D segmenti bakarım
-
Önerim;
1. Bulabilirsen Tesla Model Y
2. Ioniq 6
3. Kia EV3
4. Togg SUV
-
https://www.youtube.com/watch?v=OxFmIDghm88
su videoyu izlemeden marka model karar verme derim, batarya arizalarina vs deginiyorlar. ozetle tesla haric, bataryada vs bi problem cikarsa basin agrir diyorlar.
-
kroo bunu yazdı
ısı pompası falan olmasın düz gitsin diyorsan dacia spring e baksana (artık üretilmiyor sanırım) mini elektrikli parasına araba sahini oluyorsun
bisiklet o :( küçücük tekerlekleri var menzil evden markete kadar..
alayım uzun süre satmayayım dersen MG4 - comfort
alayım kısa sürede 100k km yapayım garantisi bitmeden satıp değiştireyim dersen MG4 - Luxury
kasalar aynı, bir kaç özellik farkı var, bir de bataryaları farklı. ikisinden birini denk getirip test sürüşüne çıkmanı öneririm hocam.
tek eksikleri önde kamera var ama park sensörü yok, bir de sileceklerde yağmur sensörü yok. kendi kendine şeridi takip eden öndeki araca göre fren yapan sağa sola dönen arabada yağmur sensörü yok aq. rezil kepaze ibne çinliler.
malzeme kalitesi renaulttan iyi. zoe'de koltuklar, konsol falan 50k kmde patates olmuştu. bu 100k geçti maşallahı var tü tüedit, evde iş yerinde falan şarj edemeyeceksen, dışarıda LPG fiyatına falan geliyor yakıt maliyetin. bu senaryoda ben olsam tercih etmezdim şahsen
noname tarafından 26/May/26 19:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Togg T10F V2 Uzun menzil kullanıyorum. Ekim ayında aldım, 23 Bin KM yaptım. Majör bir sorun yaşamadım.
Şehir dışı otobanda 20 KW / 100 KM, şehir içinde 15 KW / 100 KM tüketiyor.
Konforlu ve kaliteli bir araba. Tek sıkıntısı bence yazılım tarafı. Carplay yok mesela. Mecbur telefonu bağlayıp kullanıyorum navigasyonu.
Kendi navigasyonu var ama çok stabil çalışmıyor ve kullanması zor.
Ekranlar zaman zaman geç açılabiliyor. Uyarı sesleri biraz yüksek. Bazılarını kapatabiliyorsun ama bazıları kapanmıyor.
Yine de fiyat performans olarak ideal bir araç.
Sormak istediğiniz soruları yanıtlayabilirim.
-
Ağam hibrit bak , Ceyran dert .
-
mkyb bunu yazdı
Ben Togg için Fuzulevim'e yazıldım. Eylül ayında 2 milyon TL nakit alacağım. 2 sene vadesi var 143 bin TL faizi.. pardon onların deyişiyle organizasyon ücreti var. Bence bu kadar faiz gayet normal. Çok diyen bankaların oranlarına bi baksın. :D
Normalde bu tarz oluşumlara mesafeliydim fakat geçen senelerde çok hortumlama olayları olduğu için devlet bunları banka gibi kendine bağlayıp içerideki paraya garanti verdi ve denetlemeye başladı.
sonunda doğru yolu buldun hocam. ben evi de arabayı da fuzulden aldım. müşteri temsilcin iyiyse koparıyorsa tıkır tıkır yürür işin.
-
KemikadaM bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ben Togg için Fuzulevim'e yazıldım. Eylül ayında 2 milyon TL nakit alacağım. 2 sene vadesi var 143 bin TL faizi.. pardon onların deyişiyle organizasyon ücreti var. Bence bu kadar faiz gayet normal. Çok diyen bankaların oranlarına bi baksın. :D
Normalde bu tarz oluşumlara mesafeliydim fakat geçen senelerde çok hortumlama olayları olduğu için devlet bunları banka gibi kendine bağlayıp içerideki paraya garanti verdi ve denetlemeye başladı.
sonunda doğru yolu buldun hocam. ben evi de arabayı da fuzulden aldım. müşteri temsilcin iyiyse koparıyorsa tıkır tıkır yürür işin.
şu sistemi bi açsanıza hocalar aylık ödeme ne kadar oluyor? örnek bir şema var mıdır? direk 0 alabiliyor muyum?
-
Tesla Model Y kesinlikle