Ceryanlı Araba Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avcilar
    Avcilar's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Ben Togg için Fuzulevim'e yazıldım. Eylül ayında 2 milyon TL nakit alacağım. 2 sene vadesi var 143 bin TL faizi.. pardon onların deyişiyle organizasyon ücreti var. Bence bu kadar faiz gayet normal. Çok diyen bankaların oranlarına bi baksın. :D

Normalde bu tarz oluşumlara mesafeliydim fakat geçen senelerde çok hortumlama olayları olduğu için devlet bunları banka gibi kendine bağlayıp içerideki paraya garanti verdi ve denetlemeye başladı.

Ödeme planin ne şekilde

Bunu ben de çok merak ediyorum

Light Rock Fishing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    improper bunu yazdı
    yustang bunu yazdı
    improper bunu yazdı
    yustang bunu yazdı

ben babama torres evx aldım 2026 sıfır Telematik de var ısı pompası yok ama webasto kalorifer var elektrikli. ucuz yollusundan  iş görür İTÜ araştırması menzil yükseltir dediği bir alet işte. araç toggdan ucuz ve kocaman D-Suv sağlamlaştırırmış %81 çelik karkas puntosuz. tipik ssangyong göz boyayan özellikleri az hayat kurtaran özellikleri tatmin edici. katalog 630 km tek şarj diyor tabi ama 450yi görürsün. şarj maliyeti toggla aynı seviyede ve de yanmaz pil içinden matkap geçir yanmaz. ceryanlı araçlardaki en büyük korku pil yanmasıdır. ayrıca şanzıman falan filan yok rejeneratif olduğu için fren de geç eskiyor egzoz zart zurt sıkıntıları da yok. bu fiyata böyle bir araç da zor bulunur aks mesafesi de dar dönüşleri rahat millet bunu uzun istiyor ama bence kısa olup tekerleklerin arka koltuk altında olması bagajı da büyütüyor. bilenler bilir daha önce başka konularda yazmıştım babam direksiyonda uyuyakaldığı için trafik kazası geçirip 2 ayağım da kırılmıştı. özellikle pilli aldım bu yüzden pili bitsin de uyansın sağlamlaştırırmış çeliğe önem vermem de bu yüzden ayrıca plakayı da AFK aldım🤭 anlamadı daha mevzuyu komşunun çocuklar bilerek mi aldın amca diyor hâlâ anlamıyor. benzinli gibi de değil 2 litre alayım şişede en yakın benzinliğe çekeyim gibi bişey de yok illaki seni tetikte tutacak. edevletten şarj yerlerine bakılabiliyor en pahalı şarj yeri mazotlu parasına geliyor. evde şarj edersen sözleşme gücü dalgası var ona kesinlikle bak yoksa tedaş hem elektriği keser hem ceza yazar. neyse kore malı(togg için milli duyguların varsa lafım yok)bence daha iyidir bu bizim üçüncü ssangyong tabi şimdi kgm ile ortak. ilginç adas özellikleri var kimsede olmayan ama herkeste olan birkaçı da yok.telematiğe de ayrıca internet abonelik parası vermiyoruz neredeyse tüm markalarda alınıyor togg dahil. bi de tek ve full paket saçma sapan beygir aboneliği kw abonelikleri de yok. Mercedeste yan tarafa dönen(bu özellik toros da bile var) güneşliğe bile ciddi para alınıyor. saman alevi özellikler olmasın sıfır alırken parası yormasın biraz da ömürlük (öncekinde az kalsın ciddi ciddi ölene kadar kullanmış olacaktım ki iskeleti sağlam yoksa bunları yazamıyordum gg oluyordum)olsun istiyorsan ssangyong torres evx öneririm.

Önerilen elektirikli araçlar içinde en kötü olanı evx, aracin bataryası altta dassak gibi sarkıyor benzilli modeli elektirikliye çevirdikleri için. Türkiye distribütörü karaambar kamyoncular derneğinden bile daha kötü kurumsal olarak. Olumsuz yorum yapanları arayıp servisimizden yararlanmanız iptal oldu garantiniz yok diyen bir yer :)  aracı ısı pompalı diye sattılar 3000 Euro kar için ısı pompasi olmayanı caktilar alanlara, mahkeme kararıyla dolandırdığı ispatlandı tüm sattığı araçlardan. NCAP çarpışma testi kötüydü diye biliyorum. Sen elinden çıkartmaya bak biran önce.

bu kadar memnun olduğum ve artılarını saydığım özelliklerine laf edememen sana ne hakla bana elinden çıkar emri verdirtiyor hayırdır yani

Emir ne alaka hocam tavsiye. Seres 3 sahipleri de böyle küstahça memnuniyet yazıları yaziyordu zamanında. Şimdi kümes oldu ellerinde patladı

Serres muhabbeti çok farklı bir olayi var Şahsuvaroğlunun ibneligi o

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

konu basındaki bilgiye istinaden sana benzinli araç öneriyorum

anladıgım kadarı ile cok az km yapıyorsunuz.

cocuk vs yoksa clio 5 al geç

sen eski arabadan sıkılımıssın bunun benzin yada ceryanla alakası yok

garantisi devam 2. el bir araç al geç

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı
    Kutengri bunu yazdı

Togg T10F V2 Uzun menzil kullanıyorum. Ekim ayında aldım, 23 Bin KM yaptım. Majör bir sorun yaşamadım.

Şehir dışı otobanda 20 KW / 100 KM, şehir içinde 15 KW / 100 KM tüketiyor. 

Konforlu ve kaliteli bir araba. Tek sıkıntısı bence yazılım tarafı. Carplay yok mesela. Mecbur telefonu bağlayıp kullanıyorum navigasyonu.

Kendi navigasyonu var ama çok stabil çalışmıyor ve kullanması zor. 

Ekranlar zaman zaman geç açılabiliyor. Uyarı sesleri biraz yüksek. Bazılarını kapatabiliyorsun ama bazıları kapanmıyor. 

Yine de fiyat performans olarak ideal bir araç.

Sormak istediğiniz soruları yanıtlayabilirim.

Bende ekimde aynı aracı aldım, 15k km yaptım bende benzer yorum yapıyorum. Ankarada yaşayıp kapalı garajın yoksa, yakıt olarak kışın yazanların üzerine 5kW eklemen gerekli.

Ben de ekleyim bildiklerimi. Yazılım bok gibi, eski xiaomiler gibi ekran kısayım youtube kullanmayım navigasyonu sileyim dersen hiçbir problemin olmuyor

Ama mesela hala anahtarla kilitleyince korna çalıyor ve bunu kapatmanın bir yolu yok (yeni sürümde geldi diyorlar daha yeni sürüm gelmedi bana)

Onun dışında 10 numara araba bence. Zaten yazılım istiyorsan tesla dışında yalan

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Pedere Türkiye ye gelen ikinci partiden KGM EVX aldırdım. Bir sene sonra da kendim aldım. Çok şükür ağız tadıyla biniyoruz. Sang yong denilen marka 20-25 senedir türkiyede Şahsuvaroğlunun kurumsallıktan uzak tavırları var evet ama aracın fiyat performansı bunu gözardı ettiriyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Hocam, açıkcası arabalar zerre ilgimi çekmiyor. Ayda bir çevre illere falan gidiyorum, belki iki ayda bir. Kamp yapıyoruz falan. Bagaj geniş olsun yeter kafasındayım. her halde 1. yıldır falan bende. 155 km de aldım yeni 170km oldu sen düşün.

Artık elektirikliye döneyim deme sebebim ise tamamen bilgisayar gibi görmem. Birde artı konforlu olsun derdim var. Benzinlide falan cidden sanayiye git gel aslı astarından pahalı oldu.

Acı Çekene Saygı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

Hocam, açıkcası arabalar zerre ilgimi çekmiyor. Ayda bir çevre illere falan gidiyorum, belki iki ayda bir. Kamp yapıyoruz falan. Bagaj geniş olsun yeter kafasındayım. her halde 1. yıldır falan bende. 155 km de aldım yeni 170km oldu sen düşün.

Artık elektirikliye döneyim deme sebebim ise tamamen bilgisayar gibi görmem. Birde artı konforlu olsun derdim var. Benzinlide falan cidden sanayiye git gel aslı astarından pahalı oldu.

Benzinli arabada 3 yılda 13bin km yapan tanıdık elektrikli araba ile 4 ayda 9bin km yaptı

Sende de aynısı olur, ne bir titreme ne bir yağ derdi. En fazla cam suyun biter, tekerin patlar o olur yani

Yazılım bok gibi altını çiziyorum

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben de aklımdayken buraya yazayım sorumu;
    Borçları azaltmak için eldeki Swift i satacağım, Fuzul'e 2 taksit kaldı.
    GES kurup elektriği bedavay yapma projemiz var, bu nedenle tekrar Fuzul'e katılıp bir elektrikli araç alma niyetimiz var.
    Bütçe 1.2 - 1.5 m
    Ufak olabilir, 250 300 km menzil olabilir.
    Önemli olan sorunsuzluk ve servis hizmeti.
    Mesela şu BMW nin ufaklarına bakıyorum, batarya yenilenmişleri var. Nasıl onlar ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

Benzinli arabada 3 yılda 13bin km yapan tanıdık elektrikli araba ile 4 ayda 9bin km yaptı

Sende de aynısı olur, ne bir titreme ne bir yağ derdi. En fazla cam suyun biter, tekerin patlar o olur yani

Heh tam olarak bundan bahsediyorum hocam :D Mesela mevcut araç ile uzun yola cesaret edemiyorum. En azından güzel bir şey olursa gidiş gelişi düşünmem. Şu anda ankaraya bile gitsem gözüm hareret göstergesinde. Ara ara motor ikaz yanıyor. Hanım devri düşük kullanıyor, katalizor dolmuş ona ışık yaktı geçen. Yok bujisi hareretten ötürü yanmış onu değiştir. Bay babayın derdine durumundayım artık.

Bu arada 1.5 yıl olmuş. 20 ayda 15km :p

Acı Çekene Saygı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

Heh tam olarak bundan bahsediyorum hocam :D Mesela mevcut araç ile uzun yola cesaret edemiyorum. En azından güzel bir şey olursa gidiş gelişi düşünmem. Şu anda ankaraya bile gitsem gözüm hareret göstergesinde. Ara ara motor ikaz yanıyor. Hanım devri düşük kullanıyor, katalizor dolmuş ona ışık yaktı geçen. Yok bujisi hareretten ötürü yanmış onu değiştir. Bay babayın derdine durumundayım artık.

Bu arada 1.5 yıl olmuş. 20 ayda 15km :p

Acı Çekene Saygı
Toplam Hit: 2858 Toplam Mesaj: 42
tesla togg elektrikli araba