Chrome
-
Merhaba arkadaşlar,
Chromeda dün girmiş olduğum bir şifreyi unuttum.Giriş yaparken kaydet,hatırla tarzı bi seçenek işaretlemedim.
Şifreye ihtiyacım var.
Şifreyi bulma şansım var mı ? Varsa nedir?
Daha önce böyle bir konu gördüğümü hatırlıyorum ama bulamadım. -
şuanki durumun hakkında bir bilgim yok ama bundan sonraki olası pişmanlıkları yaşamaman için lastpass öneririm. şuan tbt'de dahil olmak üzere bütün şifrelerim "*eN5jT59^gOpCa$&otSj" türevi ve hiçbiri aklımda değil. aklımda tutmam gereken tek şifre lastpass şifrem.
-
CodeInside bunu yazdı
şuanki durumun hakkında bir bilgim yok ama bundan sonraki olası pişmanlıkları yaşamaman için lastpass öneririm. şuan tbt'de dahil olmak üzere bütün şifrelerim "*eN5jT59^gOpCa$&otSj" türevi ve hiçbiri aklımda değil. aklımda tutmam gereken tek şifre lastpass şifrem.
Teşekkür ederim hocam.İndirip kurdum lastpassı
Ama sorunum şimdilik başka.Chrome da email şifre ile giriş yaptım.Kaydet filan demedim.Şifreyı bulma şansım yok mu ? -
kısa ve öz "siksen bulaman"
-
pc'ye trojan atıp geçmiş loglara bakıp bulma şansınız var :D
özelden tw id pass verirseniz local bir trojan oluşturup geçmişinize bakabiliriz.
-
Schwarz bunu yazdı
özelden tw id pass verirseniz local bir trojan oluşturup geçmişinize bakabiliriz.
Özelden attım
-
tosun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Özelden attım
kapatmışsın galiba girilmiyor tekrar yollarmısın.
Schwarz tarafından 05/Nis/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Özelden attım
herkesi kendin gibi sanarsan olursun madara tosunum :/
biz uyaralım
-
aliyk bunu yazdıtosun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Özelden attım
herkesi kendin gibi sanarsan olursun madara tosunum :/
biz uyaralım
derken ?
-
Özelden attım
yapma eyleme ciğerim aman aman
-
Twitter bunu yazdıtosun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Özelden attım
yapma eyleme ciğerim aman aman
Herhalde bir yanlış anlaşılma var arkadaşın pcsinde trojanı oluşturup geçmişe bakmayı denedik fakat olmadı.Zaten muridi hackleme gibi bir amacımda yoktu olsa bile pc de 2 tane antivirüs 2 tane firewall vs wardı bide comodo yani imkansızı başarmak olacaktı :D
Zaten yaptığımız işlemlerden sonra kendisine antivirüslerle sistemi taramasını söylemiştim :)