Chrome
-
tosun bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
pc'ye trojan atıp geçmiş loglara bakıp bulma şansınız var :D
özelden tw id pass verirseniz local bir trojan oluşturup geçmişinize bakabiliriz.
Özelden attım
kaş yapayım derken hdd yi dünyaya paylaşma la
-
Schwarz bunu yazdı
pc'ye trojan atıp geçmiş loglara bakıp bulma şansınız var :D
özelden tw id pass verirseniz local bir trojan oluşturup geçmişinize bakabiliriz.
o nasıl oluyor ben anlamadım...
-
Güvendim teslim ettim.Bişe yaptı yapmadı bilmiyorum.İşi iyi bilen biri varsa o da gelsin girsin .
Boru olduk amk gelen giden giriyo :/
Chrome dün girilen şifreyi bulma şansımız yok mu yani -
tosun bunu yazdı
Güvendim teslim ettim.Bişe yaptı yapmadı bilmiyorum.İşi iyi bilen biri varsa o da gelsin girsin .
Chrome dün girilen şifreyi bulma şansımız yok mu yanihocam nasıl bişey yaptı yapmadı bilmiyorsun gözünün önünde yaptım herşeyi şimdi millet başka anlayacak.
-
Schwarz bunu yazdıtosun bunu yazdı
Chrome dün girilen şifreyi bulma şansımız yok mu yanihocam nasıl bişey yaptı yapmadı bilmiyorsun gözünün önünde yaptım herşeyi şimdi millet başka anlayacak.
Yanlış anlama hocam.Ne biliyim sonuçta trojan bilmem ne uğraşan bilen adamsın.Bişe kurdun ne oldugunu ben nerden biliyim .Ben bişe yaptın demiyorum :) yapmadın da demiyorum :D
-
tosun bunu yazdıSchwarz bunu yazdıtosun bunu yazdı
Yanlış anlama hocam.Ne biliyim sonuçta trojan bilmem ne uğraşan bilen adamsın.Bişe kurdun ne oldugunu ben nerden biliyim .Ben bişe yaptın demiyorum :) yapmadın da demiyorum :D
yahu avira var securty essentials var comodo fw + proaktive koruma var msnin kendi fwsi war warda war pcde comodo geçmek bi kere zor :D
Bu şartlarda notepad icine asadada yazıp txt kayıt ederken bile kayıt edilsinmi diye izin istiyor nerdeyse :D
Schwarz tarafından 05/Nis/13 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
İlgilendin sağolasın.Bişe yaptıysanda canın sağolsun :)
-
BarisYigit , dün çıkardığım çorapları bulamıyom la ,
özelden tw id attım elinden öperim.. -
MustyKTE bunu yazdı
özelden tw id attım elinden öperim..onun için ev kapısının bir id'sini çıkarcan haci
-
aliyk bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
özelden tw id attım elinden öperim..onun için ev kapısının bir id'sini çıkarcan haci
barış istesin neler çıkarırım neler :D