CIA'e İş Başvurusunda Bulunmak...
-
Abi 3.0 not ortalaması istiyor ibneler 2.44 müydü neydi benimki. Bir de üstüne iş tecrübesi istiyor. Ulan işim olsa zaten sizin sikko teşkilatınızda mı çalışırım?!
Bir de en alta: "An equal opportunity employer" yazmışlar. Neymiş, herkese eşitlermiş. Madem öyle niye en az 3.0 ortalamayla gel diyon ibne.
1049 tarafından 06/May/13 01:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayazz bunu yazdı
Abi 3.0 not ortalaması istiyor ibneler 2.44 müydü neydi benimki. Bir de üstüne iş tecrübesi istiyor. Ulan işim olsa zaten sizin sikko teşkilatınızda mı çalışırım?!
Benimki 4.0. Bi başvurayım bakalım ne çıkcak
-
Ayazz bunu yazdı
manukyan'ın ofisi mi sandın sen hocam orayı, amerikan merkezi istihbarat teskilatı'ndan bahsediyoruz.
ayrıca tek kursunla 10 kisi de öldürsen, götünle dagları da devirsen sanmıyorum ki dısarıdan adam alsınlar.
MI6'in öyle bir sartı vardı mesela, dogustan ingiltere vatandası olmak zorundaydın.
tabi CIA farklı olabilir bilemiyorum.
-
Gel seni cemaate alalım, ajanız ya bizde.
Ben seni başvurturturum
-
Do I need to be a US citizen to work for the Central Intelligence Agency?
Yes, you must be a citizen of the United States when you apply to work for the Central Intelligence Agency. The CIA does not assist individuals in applying for US citizenship.
FAQ diye birsey var.Fuck you degil o.
Sonra kahrolsun amerika.
An equal opportunity employer demek Din dil(2.dil olarak) irk renk ayrim yapmiyoruz demek.
-
Yahoo bunu yazdı
MİT varken neden CIA e çalışayım ? Milliyetçiyim, kanıma da dokunur böyle şeyler. Faydam dokunucaksa, önce bi vatanıma milletime dokunmalı bence.
hacı ona bile kpss yds fln istiyorlar:D
-
Bende Benjamin Netenyahu ile görüştüm şuan onu devreye soktum olacak gibi bu iş
-
Ayazz bunu yazdı
Bir de en alta: "An equal opportunity employer" yazmışlar. Neymiş, herkese eşitlermiş. Madem öyle niye en az 3.0 ortalamayla gel diyon ibne.
Tüm mezunlar eşittir ama bazı mezunlar daha eşittir :)
-
Bundesnachrichtendienst nasıl beyler :D:D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bundesnachrichtendienst
-
ReyiZ bunu yazdı
Bundesnachrichtendienst nasıl beyler :D:D
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bundesnachrichtendienst
Orjinal