folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cihan Haber Ajansına Kayyum Atandı

Cihan Haber Ajansına Kayyum Atandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

ilerde devletin götünde patlayacak hareketler bunlar. Kimse beklemesin umut etmesin hizmet hareketi yıkılmaz. Bunlar ufak şeyler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Fetö terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,

Fetö : Fettullahçı Terör Örgütü

"Fettullahçı Terör Örgütü terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,"

oluyor cümle, kusura bakma hocam görünce dayanamadım. :|

No problem, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    selo-g bunu yazdı

ilerde devletin götünde patlayacak hareketler bunlar. Kimse beklemesin umut etmesin hizmet hareketi yıkılmaz. Bunlar ufak şeyler.

abi yanlış anlama ama

hizmet haklı tayyip haklı demiyorum

ancak hizmetinde bu "hacıyatmaz tavırları"  beni öldürüyor.

dik durmak uğruna herşeye aldırmıyormuş gibi görünmeye çalışmak

düşsekte kalkarız mantığı pek doğru değil..

Belki sonuna kadar siz haklısınızdır ama gelinen noktada tayyibin ne düşündüğünden çok,  

halkta tepkiliyse artık şapkayı önünüze koyup kendinizi bir sorgulamanız lazım.

Nerde hata yaptık demenin zamanı geldi geçiyor.

kahpe bizanstaki kılıcı sapladıkça " acımadı ki" sahnesi aklıma geliyor bunları düşününce  :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Gülen hakkında kırmızı bülten yok mu? Abd niye iade etmiyor? 

ABD sizin siyasi meseleniz bizi bağlamaz bizim yasalarımıza göre suç işlemedi dedi. 

Olabilir ancak bülten çıktıysa iade etmek zorunda. Aynısı olsa bizimkiler anında verirdi. Arkaplanda başka şeyler var bence. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

abi yanlış anlama ama

Belki sonuna kadar siz haklısınızdır ama gelinen noktada tayyibin ne düşündüğünden çok,  

kahpe bizanstaki kılıcı sapladıkça " acımadı ki" sahnesi aklıma geliyor bunları düşününce  :))

valla bu kadar güzel bir eleştiri beklemiyordum :) malum kişinin halkı çok iyi yönlendiriyor olması büyük bir kesimin tepkisine neden oluyor. Başta medya olmak üzere bütün imkanlarını kullanıyor. böyle olması açıkçası biraz daha güçlendiriyor bu insanları en azından psikolojik olarak. amaaaan boşver be ablacım zamanın gerçekleri ortaya çıkarma gibi bir huyu var. Yani bence asıl mesele bu tür konular yüzünden insanlar kutuplaşmasın ayrılmasın birbirine sallamasın boşverin herkes insani ilişkilerine baksın ideolojilerini içinde tutsun. Lekun dinu-kum ve liye dini 'den yola çıkıp sizin ki size benim ki bana demeli insan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

abi yanlış anlama ama

valla bu kadar güzel bir eleştiri beklemiyordum :) malum kişinin halkı çok iyi yönlendiriyor olması büyük bir kesimin tepkisine neden oluyor. Başta medya olmak üzere bütün imkanlarını kullanıyor. böyle olması açıkçası biraz daha güçlendiriyor bu insanları en azından psikolojik olarak. amaaaan boşver be ablacım zamanın gerçekleri ortaya çıkarma gibi bir huyu var. Yani bence asıl mesele bu tür konular yüzünden insanlar kutuplaşmasın ayrılmasın birbirine sallamasın boşverin herkes insani ilişkilerine baksın ideolojilerini içinde tutsun. Lekun dinu-kum ve liye dini 'den yola çıkıp sizin ki size benim ki bana demeli insan.

Peki hocam zamanında neden kolkolaydılar , birlikte hareket ettiler. Yarın öbür gün çıkarlar yine bir olunca , bu düşmanlıkta sona erecekmi

malum kpss soruları sınavlar vs vs vs

okyanus ötesine selamlar yollanırken

karsıdanda mezardakiler bile oy kullanmalı denirken falan

neydiler ne oldular

umit tarafından 07/Mar/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

iki tarafta ölümüne saldırıyor.

iktidarın arkasındaki halk desteği bu kadar fazlayken 5 sene sonra cemaatten eser kalmaz diye düşünüyorum.

yapılan operasyonları da kayyum atamalarını da sonuna kadar destekliyor, başarılarının devamını diliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

Nereye ve kime hizmet ettiklerini açıkça söyleseler ya, hizmet hareketi yerini hezimet hareketine bıraktı.. Feto amerikalarda sefa sürecek diye enayiler götünü yırtıyor... 

elcondor tarafından 08/Mar/16 02:12 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

Nereye ve kime hizmet ettiklerini açıkça söyleseler ya, hizmet hareketi yerini hemizet hareketine bıraktı.. Feto amerikalarda sefa sürecek diye enayiler götünü yırtıyor... 

:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

.
Toplam Hit: 3028 Toplam Mesaj: 25
kayyum