Cihan Haber Ajansına Kayyum Atandı
-
ilerde devletin götünde patlayacak hareketler bunlar. Kimse beklemesin umut etmesin hizmet hareketi yıkılmaz. Bunlar ufak şeyler.
-
pSkpt bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Fetö terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,
Fetö : Fettullahçı Terör Örgütü
"Fettullahçı Terör Örgütü terör örgütüne mi hizmet ediyordu onlarda,"
oluyor cümle, kusura bakma hocam görünce dayanamadım. :|
No problem, :)
-
selo-g bunu yazdı
ilerde devletin götünde patlayacak hareketler bunlar. Kimse beklemesin umut etmesin hizmet hareketi yıkılmaz. Bunlar ufak şeyler.
abi yanlış anlama ama
hizmet haklı tayyip haklı demiyorum
ancak hizmetinde bu "hacıyatmaz tavırları" beni öldürüyor.
dik durmak uğruna herşeye aldırmıyormuş gibi görünmeye çalışmak
düşsekte kalkarız mantığı pek doğru değil..
Belki sonuna kadar siz haklısınızdır ama gelinen noktada tayyibin ne düşündüğünden çok,
halkta tepkiliyse artık şapkayı önünüze koyup kendinizi bir sorgulamanız lazım.
Nerde hata yaptık demenin zamanı geldi geçiyor.
kahpe bizanstaki kılıcı sapladıkça " acımadı ki" sahnesi aklıma geliyor bunları düşününce :))
-
C10H15N bunu yazdımkyb bunu yazdı
Gülen hakkında kırmızı bülten yok mu? Abd niye iade etmiyor?
ABD sizin siyasi meseleniz bizi bağlamaz bizim yasalarımıza göre suç işlemedi dedi.
Olabilir ancak bülten çıktıysa iade etmek zorunda. Aynısı olsa bizimkiler anında verirdi. Arkaplanda başka şeyler var bence.
-
futurist bunu yazdıselo-g bunu yazdı
abi yanlış anlama ama
Belki sonuna kadar siz haklısınızdır ama gelinen noktada tayyibin ne düşündüğünden çok,
kahpe bizanstaki kılıcı sapladıkça " acımadı ki" sahnesi aklıma geliyor bunları düşününce :))
valla bu kadar güzel bir eleştiri beklemiyordum :) malum kişinin halkı çok iyi yönlendiriyor olması büyük bir kesimin tepkisine neden oluyor. Başta medya olmak üzere bütün imkanlarını kullanıyor. böyle olması açıkçası biraz daha güçlendiriyor bu insanları en azından psikolojik olarak. amaaaan boşver be ablacım zamanın gerçekleri ortaya çıkarma gibi bir huyu var. Yani bence asıl mesele bu tür konular yüzünden insanlar kutuplaşmasın ayrılmasın birbirine sallamasın boşverin herkes insani ilişkilerine baksın ideolojilerini içinde tutsun. Lekun dinu-kum ve liye dini 'den yola çıkıp sizin ki size benim ki bana demeli insan.
-
selo-g bunu yazdıfuturist bunu yazdıselo-g bunu yazdı
abi yanlış anlama ama
valla bu kadar güzel bir eleştiri beklemiyordum :) malum kişinin halkı çok iyi yönlendiriyor olması büyük bir kesimin tepkisine neden oluyor. Başta medya olmak üzere bütün imkanlarını kullanıyor. böyle olması açıkçası biraz daha güçlendiriyor bu insanları en azından psikolojik olarak. amaaaan boşver be ablacım zamanın gerçekleri ortaya çıkarma gibi bir huyu var. Yani bence asıl mesele bu tür konular yüzünden insanlar kutuplaşmasın ayrılmasın birbirine sallamasın boşverin herkes insani ilişkilerine baksın ideolojilerini içinde tutsun. Lekun dinu-kum ve liye dini 'den yola çıkıp sizin ki size benim ki bana demeli insan.
Peki hocam zamanında neden kolkolaydılar , birlikte hareket ettiler. Yarın öbür gün çıkarlar yine bir olunca , bu düşmanlıkta sona erecekmi
malum kpss soruları sınavlar vs vs vs
okyanus ötesine selamlar yollanırken
karsıdanda mezardakiler bile oy kullanmalı denirken falan
neydiler ne oldular
umit tarafından 07/Mar/16 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
iki tarafta ölümüne saldırıyor.
iktidarın arkasındaki halk desteği bu kadar fazlayken 5 sene sonra cemaatten eser kalmaz diye düşünüyorum.
yapılan operasyonları da kayyum atamalarını da sonuna kadar destekliyor, başarılarının devamını diliyorum.
-
selo-g bunu yazdı
Nereye ve kime hizmet ettiklerini açıkça söyleseler ya, hizmet hareketi yerini hezimet hareketine bıraktı.. Feto amerikalarda sefa sürecek diye enayiler götünü yırtıyor...
elcondor tarafından 08/Mar/16 02:12 tarihinde düzenlenmiştir -
elcondor bunu yazdıselo-g bunu yazdı
Nereye ve kime hizmet ettiklerini açıkça söyleseler ya, hizmet hareketi yerini hemizet hareketine bıraktı.. Feto amerikalarda sefa sürecek diye enayiler götünü yırtıyor...
:)
-