Çılgın Eğlence Parkları...
-
Ülkemizde bu kadar çılgınları olmasa da yurt dışında işin cılkını çıkaran eğlence parkları mevcut. Daima netten fotolarını izlediğimiz, görünce yuh artık dediğimiz parklar var;

Bunlara binecek kadar cesareti olanlar var mı bilmiyorum.
Birkaç video ile binenlerin yaşadıkları;
...T I K L A -1-... (buna binsem çıkartırdım kesin, bitmek bilmiyor)
...T I K L A -2-... (fazla değil 30 saniye mi ne sürüyor işte :) )
-
hocam bizde kendi capımızda eyleniyorduk parklardaki havuzlara giriyorduk belediye calışanları bizi kuvalıyordu.. öyle yüksek binalarda eylenemeyiz hele paralı alanlarda işimiz olmaz Free olacak bize :):):)
-
Hocam Yavas Daha Burdakilere Zor Biniyoz Ordakilere Anca Bakarız Sıkıyosa Binsinler :)) Denemek Lazım Aslında Güzel Bişeye Benziyo
-
Bakarken içim gitti laaaa imkansız binemem

-
oha demeden edemiyorum.
-
bu konular daha öncedne de açılmıştı sanırım..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bu konular daha öncedne de açılmıştı sanırım..
-----------------------------
eet açılmıştı ama hiçbirinde video verilmemişti :)harbiden düşündüğüm kadar ürkütücüymüş hea
-
Türkiyede roller coaster varmı? tatilyadaki tren bile yetiyodu :'/
-
xxspiderxx bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bu konular daha öncedne de açılmıştı sanırım..
eet açılmıştı ama hiçbirinde video verilmemişti :)harbiden düşündüğüm kadar ürkütücüymüş hea
vallahı ole -
Bunlar Türkiyede olsa 1 2 haftaya kopar parçarları havada dağılır insanların bini bi yere uçar :F Bakım denen birşey yokki Mersinde örneğin 2 3 tane alet var onlarada binince sadece kopar felan ölüm tehlikesi var diye korkuyon aletle alakası yok gibi bişi :D
-
Ben çin'deyken happy valley diye bi eğlence parkı var işte orda oraya gittim de çılgınca şeyler vardı ancak birkaçına binebildim :)