Çin Sitelerinden Alınabilecek Ivır Zıvırlar
-
eforchina.com ve buyincoins.com güvenilirdir.
-
abi o siteler ne için kullandığına da bağlı. Ben sadece elektronik komponent (malzeme) için kullanıyorum ve bazı malzemelerde ise Türkiye ile aynı olabiliyor, örneğin 57mm 7 segment display aynı fiyat. Yurt dışından alması zevkli beklemesi falan ama bu durumda yurt içi almak daha uygun bekleme ve kaybolma riskine karşı.
örneğin iş yerimdeki pc de bluetooth yoktu, telefondan malzeme fotoğrafı çekiyorum ve pc ye atmam lazım, kablo ile uğraşmak istemiyodum. sordum ucuzlukçuya 10tl dedi, geçtim ibne bir bilgisayarcıya sordum 15tl dedi aynı boktan şeyi, açtım ebay'ı buldum bir ufak usb bluetooth modül kargo dahil 90 sent(2 lira), vay amını dedim, verdim siparişi 1 ay içinde geldi.
Buradan alsan hem kazık hem de duruma göre kendinden çok kargo masrafı ödersin, çinden malzeme 2 liraya kapıma kadar geldi. Anlamıyom amk pttnin arabası 1 caddeyi geçene kadar yakıyodur o mazotu, bu paraya hem malzeme hem kargo nasıl oluyor aklım almıyor...
işte;
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&_nkw=usb+bluetooth+adapter&rt=nc&LH_BIN=1
peypad, burda tanesi 10 liradan fazla
kalem pili 5 volta çıkaran alet(telefon falan şarj eder);
akıllı tv kumandası;
-
HeYeT bunu yazdıMuqi bunu yazdı
arayıp bulmasını ve doğru bir web alışveriş yolu çizmesini bilene ucuz ve en azından orta kalitede ürünleri ucuza almak demektir
mesela 64 gb micro sd card fiyat ve performansları (class 10) vs gibi
aynen buyur hocam class 10
sağlam satıcılardan almak lazım birde herkesin alışveriş yaptığı.
bu tarz şeylere de çok güvenmeyin yazılımla cihazın belleğini yüksek gösterebiliyolar dikkatli olmak lazım.
-
antivir-US bunu yazdıHeYeT bunu yazdıMuqi bunu yazdı
arayıp bulmasını ve doğru bir web alışveriş yolu çizmesini bilene ucuz ve en azından orta kalitede ürünleri ucuza almak demektir
bu tarz şeylere de çok güvenmeyin yazılımla cihazın belleğini yüksek gösterebiliyolar dikkatli olmak lazım.
Bak bunu bilmiyordum gelince giriyor yani :sd
-
HeYeT bunu yazdıantivir-US bunu yazdıHeYeT bunu yazdıMuqi bunu yazdı
Bak bunu bilmiyordum gelince giriyor yani :sd
buna bi bak derim;
http://berik.net/forum/index.php?topic=203.0
-
mRBerkay bunu yazdı
çizik varsa güzel şeyler alırız :)
-
geçen uzaktan kumandalı duy aldım benim gibi gece kalkıp ışığı kapatmaya usenenler için bire bir. bir de Presenter aldım toplam 36 veya 34 tl ödedim ikisine.
şu sıralar orjinal batarya ile ekran filmi alacağım s3 için.
bende bazen sırf zevkine girip biraz bakıp bir şeyler alıp çıkıyorum.
heza tarafından 30/Nis/14 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
heza bunu yazdı
geçen uzaktan kumandalı duy aldım benim gibi gece kalkıp ışığı kapatmaya usenenler için bire bir. bir de Presenter aldım toplam 36 veya 34 tl ödedim ikisine.
Hocam s3 ün mah yüksek kaliteli hangisini alabiliriz fikrin varmı.
-
Bi ara 3$ (6 TL) 10 tane ekran filmş aldım hala kullanıyorum. Tavsiye ederim güzel.
-
HeYeT bunu yazdıheza bunu yazdı
Hocam s3 ün mah yüksek kaliteli hangisini alabiliriz fikrin varmı.
hocam ben orjinal alacağım yüksekler sıkıntı çıkarabiliyor. ama sen bilirsin şu an dx de 11 dolara orjinal var arti 3 dolara 5 tane film alacağım başka ne alabilirim diye bakınıyorum.