Çin Sitelerinden Alınabilecek Ivır Zıvırlar
-
izzmarit bunu yazdıHeYeT bunu yazdı. Geçen şundan aldım mesela gerizekalı gibi :D ne işime yarayacaksa.. Gelsin de bi video şeyapiym ^^
Çin
Puhahaaa lazerli sapan :D
-
izzmarit bunu yazdı
uha tam aradığım şey ne için girdim ne buldum
bi bakayım şuna
-
aliexpress'den 2 gun once şunu sipariş ettim, tv'nin arkasına ambilight yapmak için :)
Eger yapabilirsem buraya videosunuda koyarım ;)
1M 52 LEDs/meter LPD8806 IC 5050 RGB LED Strip IP67 Waterproof DC5V
_Dert_ tarafından 01/May/14 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
HeYeT bunu yazdı
bura benim olsun. nen çabuk yazdınız ..:D
cep telefonu mp3 mp4 solar şarj paneli zor durumlarda işe yarayabilir aslında zor durumada gerek yok pratik olursa sürekli kullanılabilir.
en son bunu aldım.
bu ne kadar sağlam memnun musun. hangi telefon için kullanıyorsun ne kadar sürede doluyor. Bi de bu gümrük olayını biri ayrıntılı olarak anlatsa süper olur. kaç paraya kadar sıkıntı olmuyor hangi firmaları kullanıyorsunuz
-
70 euro telefon ve sporcular için proteyin tozları kessinlikle geçmiyor. hele telefon vergisini öder alırım yok direk geri gider
-
futurist bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
çizik varsa güzel şeyler alırız :)
-
ben kılıf aldım 3.99 dolar burda 20 TL+Kargo ya satıyorlar Çinden bedava kargo ile geliyor. Çin enteresan
-
evsiz bunu yazdı
ben kılıf aldım 3.99 dolar burda 20 TL+Kargo ya satıyorlar Çinden bedava kargo ile geliyor. Çin enteresan
devlet desteği var, birde bildiğim kadarı ile oradan gelicek bi konteynırın bi yerine sıkıştırıveriyorlar :)
-
konteynırın 1 tonu 60 dolar diye duydum ama bilmiyorum ne kadar doğru
-
evsiz bunu yazdı
konteynırın 1 tonu 60 dolar diye duydum ama bilmiyorum ne kadar doğru
hocam çok az geldi bana , yani nereden nereye bide oradan bakmak lazım tabi