Çin'de Tablet Üretimi
-
http://www.youtube.com/watch?v=RG6Az9WwjeU
El işi tablet yapıyor adamlar. :)
-
Organik seri üretim
-
ülkedeki kızlar lehim kullanıyor , tablet üretiyor. bide bizdekilere bak.
-
Edit.
pcdoktor636 tarafından 18/Kas/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece montaj hattı burası pcb, dizgi falan makinelerde yapılıyor türkiyedede böyle bizdede genellikle kızlar çalışıyor ve tahminen 800-900-1000 lira maaş alıyolar
-
FOXXLY bunu yazdı
Hocam bizim ülkemizde de birsürü teknik lise okumuş lehim kullanmayı bilen kız var, staj yaptığım yerlerden biliyorum. Asıl sorun o tablet parçalarını üretecek bir arge mizin olmaması ve ülkede bu alanlara yatırımın yapılmaması.
Yoksa teknik adam bulunur.
-
O değil de bazı kızlar epey güzel, en azından sokaktakilerden :D
-
çalıştığım yer türkiye genelindeki iss lere prob satıyor. çinde 4 5 bin dolara ürettirip burada 40 50 bin dolara iteliyorlar. Canavar gibide makinalar hiç sorun çıkmıyor.
-
torpedo_XL bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Hocam bizim ülkemizde de birsürü teknik lise okumuş lehim kullanmayı bilen kız var, staj yaptığım yerlerden biliyorum. Asıl sorun o tablet parçalarını üretecek bir arge mizin olmaması ve ülkede bu alanlara yatırımın yapılmaması.
hocam bu tabletleri üreticek argemizde var hatta daha iyileride yapılabilir ama rekabet edilemeyecek bir pazar kimse girmez para kazanamadıktan sonra
-
golgi bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
hocam bu tabletleri üreticek argemizde var hatta daha iyileride yapılabilir ama rekabet edilemeyecek bir pazar kimse girmez para kazanamadıktan sonra
Hocam hükümet ithalatı engeller ülke içinde yarli üretimi taşvik ederse gayet yapılabilir bir hareket.
-
torpedo_XL bunu yazdıgolgi bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Hocam hükümet ithalatı engeller ülke içinde yarli üretimi taşvik ederse gayet yapılabilir bir hareket.
tabi ama engellemekten ziyade tüketim toplumuna dönüşmemizi engelleyecek adımlar atılması daha doğru olur direkt engelleme çözüm olmaz